Pictures
-
let me beguin with : '' what the fuck is going on with this forum'' or in the holly lenguage '' que mierda le pasa al forum'' i tryed for ages to conect with no luck yesterday and also last week!! Is that because im ashkenazia? or -
the mothers -
andSome of them walk with pictures of theyre missing children -
poor ppland they say argentinias are poor This is in Pinamar. on the sea shore, about 5 hours from Bs As -
last 1i have a thing with sunsets.. this one was taken on the road from the coast back to capital -
Pictures:ReTake it easy, be cool, like Fonzi ;-)) Lametayel is doing server maintanance and upgrade work so the website is frequently down the last couple of weeks. If everything fails try sharing your thoughts on thorntree.lonelyplane -
אלעד היקראמנם האתר נמצא בתקופת שיפורים, אבל זו לא סיבה לנסות להדיח גולשים לפורומים מתחרים!!!! (ועוד למקומות שבהם לא מחבבים אותנו!) למזלך יעלסיטה היא מאושיות הפורום וחברה בגרעין הקשה, עם מקום של כבוד במועצת חכמי הדרום- ולא תבגוד בנו. (ואם כן גורלה יהיה רע ומר..... -
ראש פתוחיש להם דווקא פורומים נחמדים, עם פרספקטיבה קצת שונה - כדאי להיכנס ולשמור על ראש פתוח - רואים דברים מגישה שונה. אלעד. -
ראש פתוח:ReI havew to admit, i was once or twice in the lonely planet forum wich is very interesting, specilay the part dealing with teh middle east, but here.. here its home .. ( Elkana, can i call you dad ,. and sharon can i call you mom? G -
ראש פתוחבאופן אישי אני מעדיף שיפתחו לי את הראש במקל ולא לבגוד בפורום. מכיוון שזה כבר קרה אז אני חושב שלא נשאר לי אלא לא לבגוד....:) אכן יש להם זוית שונה, אבל אין מה להשוות. תראה את השירשורים שלהם לעומת שלנו. להם לא היו קוסקניות מדביקות באיידס! שלא לדבר על זה שהם -
מזל טובאני אמא??? :))))))))) מנהל פורום יקר. מדיניות עצימת עיניים לגבי מרכיבי האלפחורס (ואוכל טוב בכלל) דווקא מוצאת חן בעיניי. אני מבקשת לא לדרדר את משתתפי הפורום (ובנותיך החדשות!!! :))))) לתרבויות רעות. תודה רבה. יעלסיטה - שלא תלכי לאיבוד ברכבת התחתית
-
אלקנה, אני יכולה...לקבל מתכון לאלפחורס או שזה רק ליעלסיטה? או שזה היה בצחוק? (ואז אני ממש אתאכזב)
נועה -
אלקנה, אני יכולה...לקבל מתכון לאלפחורס או שזה רק ליעלסיטה? או שזה היה בצחוק? (ואז אני ממש אתאכזב)
נועה -
נועה -
מרוב התרגשות שלחתי 3 פעמים! -
מתכון אלפחורס לנועה
Alfajores Ingredientes: 5 yemas, 1 clara, 10 g manteca, 150 g de harina, 1 cucharadita de polvo de hornear. Instrucciones: Las yemas y la clara se baten juntas, se les agregan manteca, harina mezclada con polvo de hornear, se mezcla todo, -
מתכון אלפחורס לנועה :):Reחמודה, תודה רבה לך. את לא אחראית לכשרות אבל את כן אחראית לתוצאות הקלוריות של הענין. אשלח לך את כל זוגות המכנסיים שלא יעלו עלי אחרי שאנסה את המתכון מספר פעמים (כדי לבדוק שהוא עובד בכל פעם, כמובן). נועה -
:))))))אני מייד שולחת לך את הכתובת שלי ;)))))) (מנהל פורום יקר, שים לב איך עניין המכנסיים לא עוזב!!! :))))) -
los pantalones:)נועה: הבעיה במתכון שנשארים 4 חלבונים. מה אפשר לעשות איתם? אפשר לעשות מהם קצפת!!!!! (להקציף המהירות גבוהה עם כף וחצי סוכר) ואז בטוח לא עלייך המכנסיים, וכמות המכנסיים של שרון תגדל במאות אחוזים:) אלקנה -
los pantalones:):Reמה שהולך לקרות כאן, בגללכם, זה שאת כל הקילוגרמים שהשלתי מעלי בטרקים בדרום אמריקה, אני אעלה חזרה חיש מהר עקב שיתוף הפעולה האינטנסיבי שלכם עם ניסיונותי לבשל, לאפות ולהקציף את הנוסטלגיות שלי...תודה לך אלקנה, זה ממש מה שהיה חסר לי :-)))))