ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סקוטלנד ואירלנד לצעירים

פורום אירופה
    3
    5
    1799
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

אני בן 17.5, רוצה לסוע עם חברים באוגוסט לפני הגיוס לשבוע בדבלין ושבוע באדינבורו. האם כדאי? האם היא מתאימה לצעירים בגילי? שמעתי שיש פסטיבל באדינבורו באמצע אוגוסט. האם הוא מעניין?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • tomernr
        tomernr נערך לאחרונה על ידי

סקוטלנד ואירלנד לצעירים:Re
        אני אמליץ רק על אירלנד (לא הייתי בסקוטלנד). אין מה לעשות בדבלין שבוע שלם (לדעתי), אל תקדיש לה יותר מיומיים, את שאר הזמן הייתי ממליץ לך להעביר בעיר קורק וסביבותיה. בעיר גאלווי וסביבותיה ובכלל לדעתי אתה תמצא את מערב אירלנד יותר מעניינת מבחינת נופים ואנשים
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

אדינבורו מתאימה לטיול בן יומיים {לא כולל מוזאונים} אבל אפשר ליסוע לגלזגו ברכבת {60 קמ} לעוד יום ככלל סקוטלנד ''נסגרת'' ב7 בערב רק פאבים נשארים פתוחים ומעט תוכניות פולקלור סינטטיות כך שלצעירים בגילכם ???? לגבי הפסטיבל -הכל יקר יקר כנס לאתר המתאים
          • ניצן
            ניצן נערך לאחרונה על ידי

בשבועיים הייתי ממליצה להתמקד באחת המדינות. בסקוטלנד יש רשת של אכסניות לצעירים שנקראת MC`BACKPACKERS שמארגנת גם הסעות בין האכסניות וטיולים מאורגנים קצרים. הפסטיבל באדינברו, הוא כמה פסטיבלים, כמה מהם זולים יותר כמו תיאטרון רחוב, אפשר למצוא הרבה מידע באינטרנ
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

אדינבורו מדהימה בתקופת הפסטיבל, מצורף הלינק לאתר של הפסטיבל. יש מספר פסטיבלים באותו הזמן בעיר, מופעי הרחוב חינם ואתם בוחרים אם להשאיר ''סכום סמלי'' עבור הכיף שבצפייה ובאותו זמן יש פסטיבל של סרטים ושל הצגות פרינג` וכו`. התאריך של הפסטיבל משתנה כל שנה (תבדו
              http://www.macbackpackers.com/

http://www.eif.co.uk/
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון