טיול טבע בטוסקנה
-
אני בטוחה שקראתי בלמטייל על אפשרות של טיולים כמו של החברה להגנת הטבע מהבחינה הזאת שהיה מוסבר שם בברור שסימון למשל ירוק מראה על טיול של שעה וסימון אדום על טיול של 3 שעות לצערי לא הדפסתי את הכתבה ועכשו אני מאד מחפשת אותה . אנחנו זוג עם תינוק בן שנה וחצי , -
טיול טבע בטוסקנה:Reלא ראיתי את הכתבה בלמטייל, ואם מישהו ייתן לינק גם אני אשמח מאד לקרא. בכל אופן, אולי אחד הלינקים המצורפים יעזור לכם: בראשון - שמורות טבע בטוסקנה. בשני - מדריכי טיולים. מדריך lonely planet(זה שספציפי לטיולי הליכה), מפנה למפות סימון שבילים, אבל נותן ה
שמורות טבע בטוסקנה
הליכה בטוסקנה -
טיול טבע בטוסקנה:Reכל העניין בטוסקנה זה לטייל באופן רגוע. זה אפילו לא משנה להיכן אתם מגיעים כי הכל שם כ''כ יפה! נסו לזייר בין העיירות העתיקות המרהיבות - החנו את הרכב במרכז וטיילו במרכז העיירה - אלו טיולים קצרים ומהנים שאפשר לעשות גם עם תינוק! בכל מקרה קחו את הזמן - זה בדי -
טיול טבע בטוסקנה:Reרצ''ב קישור לטרקים בעיקר בפארק קזנטינו (מזרח טוסקנה - צפונית לארצו) אגב אם נמצאים באיזור לא לפספס ביקור במנזר לה ורנה ובסביבה פשוט יפה. אבל אם אתם רוצים סתם לטייל ברגל הרי בכל מקום אתם יכולים להחנות את הרכב ולעשות טיולים קצאים ברגל בכבישים הלבנים Strada
http://www.arezzonotizie.it/Rubriche/tre -
טיול טבע בטוסקנה-תיקון