מפראג לוינה - מישהו נסע?
-
אני מעונין למהלך הביקור שלי בפראג לקפוץ ליום אחד לוינה. האם זה יקר? האם יש טיולים יומיים וכמה זה עולה? כיצד מגיעים (רכבת או אוטובוס) אשמח לקבל כל מידה תודה -
מפראג לוינה - מישהו נסע?:Reהמארגנים הישראלים שאותם תפגוש לאחר הנחיתה מארגנים גם יום טיול לוינה. הנסיעה(באוטובוס)ארוכה ומייגעת. המחיר זול. מאפשר שיטוט של כמה שעות בוינה. לרוב נוח וקצר יותר לקפוץ ליום ביקור בוינה ברכבת מבודאפסט. -
מפראג לוינה - מישהו נסע?:Reטיול ליום אחז לוינה הוא די מיגע. יותר נוחה מאוטובוס היא רכבת. אפשר לצאת מפראג ב6.30 בבוקר, להגיע ב-11 לוינה, ולחזור מוינה ב-18.30 ולהגיע לפראג ב-11 בלילה. כרטיס הלוך וחזור יעלה כ-50 אירו. -
מפראג לוינה - מישהו נסע?:Reאפשר להגיע מפראג לוינה. הכי כדאי עם אוטובוס. כדאי להיות שם לפחות יום אחד. אבל בשום אופן לא לוותר על בתי הקפה עם מבחר העוגות המדהיםםםםם !!! -
מפראג לוינה - מישהו נסע?:Reהנסיעה ברכבת בין פראג לוינה עוברת בנופים מרהיבים של ירוק. מומלץ לשקול לינה של לילה הוינה מכיוון שהניסעה ברכבת היא 4 שעות לכל כיוון, וכדאי לשוטט בעיר קצת יותר מכמה שעות. -
מפראג לוינה - מישהו נסע?:Reלדעתי חבל לקפוץ לוינה ליום אחד, תשקול להישאר שם לילה, אמנם מלונות שם יקרים להחריד,אבל הוסטל נחמד עולה 11 אירו בסה''כ. אני נסעתי ברכבת בין שני היעדים,אבל גם אני שמעתי שאוטובוס יותר מהיר, אבל אתה צריך לבדוק איזה מהם מגיע כמה שיותר מוקדם לוינה כדי להספיק כמ -
מפראג לוינה - מישהו נסע?:Reאוטובוס יותר זול אבל לא יותר מהיר, לפחות הציבורי לא. לוקח 4 שעות ו50 דקות. אולי אוטובוס טיולים כן, אבל אז יש בטח הפסקות פיפי.. הכי מהיר זה ברכב דרך ZNOJMO, זה 300 ק''מ. נסעתי את זה פעם בפחות מ-4 שעות.