מדגסקר - ויזה וכסף?
-
שמעתי שהחליפו בשנים האחרונות את המטבע במדגסקר. זה נכון? ואיך מסתדרים שם עם הכסף? איפה מחליפים (להביא דולרים או יורו?) והאם יש טעם בטרבלרס או כרטיס אשראי? ויזה: לעשות בארץ מראש (ואיפה? בכל מקום שקראתי נתנו פרטים אחרים וטלפון אחר) או שאפשר בנחיתה, ומה ההבד -
מדגסקר - מידעהי, אין לי תשובות לשאלות הויזה והכסף, אבל ממליצה לקרוא את הסיפור של ורדי - עושה חשק!
מדגסקר - יומן מסע -
ויזה למדגסקרכאן תמצא מידע על נושא הויזות. ובינינו - בכל מדינה בה ניתן להוציא ויזה בגבול, אני מעדיף לעשות זאת. פחות בירוקרטיה, פחות בזבוז זמן והזדמנות להתרשם מקרוב מאדיבות נציגי הממשל כבר ביום הראשון לטיול.
1001 טיפים על ויזה למדגסקר -
ויזה למדגסקר:ReEuro`s are brtter. Visa to Mada - can`t b done at the airport any more (according to the embassy in Kenya, last october. they still use 2 currencies - ariari and malagesh... be carefull - Malagesh is 5 times the ariari -
ויזה למדגסקר:ReEuro`s are brtter. Visa to Mada - can`t b done at the airport any more (according to the embassy in Kenya, last october. they still use 2 currencies - ariari and malagesh... be carefull - Malagesh is 5 times the ariari -
אז איך כן מוציאים מהארץ?בקטע של הקונסוליה באתר כאן לא אומרים איך ובטיפים אני לא יודע עד כמה לסמוך על זה כי בכל מקום נותנים פרטים אחרים וחלק מהם מלפני כמה שנים. -
בוא נראה...יש טיפים משנת 2000. נסנן אותם. עכשיו נותרנו עם טיפים מהשנה האחרונה. נשארנו עם טיפ שאומר שניתן להוציא ויזה בנציגות בת''א, ואפילו יש מספר טלפון. שווה להרים אליהם לשאול מה חדש. עוד טיפ אומר שניתן גם לקבל ויזה בעת הנחיתה, ובאותו הסכום. הם לא סותרים אחד -
בוא נראה...:Reטוב, אז חזרתי לפני שבוע וחצי מחודשיים מדהימים במדגסקר (כתבה בהמשך) בעניין השאלות: ויזה - אין בעיה להוציא בגבול וזה גם זול יותר. משך הויזה תלוי בכרטיס חזרה. כסף - ישנם שני מטבעות והם משתמשים בשניהם. אריאר - כ-2000 לדולר 2500 ליורו פרנק מלגשי