ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שפעת בהונג קונג

פורום בריאות
    2
    5
    1008
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום. רציתי לדעת אם יש למישהו פרטים על התפרצות השפעת החדשה בהונג קונג וסין. שמעתי שכמה אנשים כבר מתו שם בימים האחרונים. אני אמורה לסוע עוד יומיים ודי מתלבטת. האם זה רציני?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

שפעת בהונג קונג:Re
        זה באמת מפחיד ובסינגפור וטאיוואן הרשויות המליצו לאזרחים שלהם לא לנסוע ללא צורך להונג -קונג. לפני כשנתיים דווח משם על התפרצות שפעת אלימה שמקורה בעופות (בעצמן בריאות) שהתגברו עליה ע''י שחיטת כ64000 עופות,לא היו הרבה מקרי מחלה אבל תמותה היתה גבוה מאד. לא ב
        http://huknews.hoovers.com/fp.asp?layout=displaynews&doc_id=NR20030314140.5_d38d000d0537d7fb
        • eladv6
          eladv6 נערך לאחרונה על ידי

דלקת ריאות בהונג קונג:Re
          מה הסכנה בטיסת קישור דרך הונג קונג (בטיסה עצמה לשם ומשם הלאה, וכן בשהיה של שעה ורבע בשדה התעופה) ? האם יש אלו אמצעים שאפשר לנקוט בהם (למעט להסתובב עם מסיכת מנתחים...) שיורידו את הסיכון להדבקה? האם יודעים בוודאות כי הנגיף נישא באוויר (AIRBORNE) או מדובר כ
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

אני טסתי מהונקונג עכשיו.
            טסתי מישראל לפיליפינים ותוך כדי עצירת ביניים של כמה שעות בהונקונג.אף אחד לא הזהיר אותנו משום בעיה שכזאת.זה היה לפני כשבועיים.אם הייתי יודע על זה מראש הייתי בוחר יעד אחר.
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

דלקת ריאות בהונג קונג:Re
              קשה לדעת, לפני חודש בהונג קונג דווח על שפעת עופות מוכחת ממנה נפטר אב ושני בני משפחה חלו. סביר להניח שמדובר airborn infection עקב הדיווח על הדבקת אנשי צוות רפואי. בקשר להתפרצות דלקת דרכי נשימה חריפה בסין,2 מקרי מוות נגרמו מכלמידיה,חושבים על דלקת ראיות
              http://www.who.int/wer/pdf/2003/wer7811.pdf
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון