חודש וחצי בדרום אמריקה
-
היי, יש לי מגבלה של חודש וחצי להיות בדרום אמריקה עקב עבודה. מה אוכל להספיק במגבלת הזמן הזה? האם אספיק גם את פרו וגם את בוליביה או שעדיף לי לחשוב על שילוב אחר? באיזה חודשים כדאי לנסוע למדינות אלו? אני רוצה מסלול עם כמה שיותר טרקים ואטרקציות שקשורות ל -
באילו חודשים? -
חודש וחצי בדרום אמריקה:Reאם אתה נוסע מחר בבוקר - לך על אקוודור/פרו/בוליביה זה העונה הטובה (העונה היבשה) אם אתה בעל ממון (איש הייטק) ,תוכל להספיק הרבה יותר בשימוש בטיסות פנימיות שעולות כ-50$ אם אתה חובב נופים וטבע (כמוני) לך על ''שדרת הוולקנוס'' דרומית לקיטו, איזור הווארז, איזו -
חודש וחצי בדרום אמריקה:Reתודה רבה.הלוואי שהייתי יכול לנסוע היום.אני אוכל לנסוע מדצמבר והלאה לחודש וחצי(תשובה גם לאלקנה-תודה).מתי כדאי לי? חשבתי אולי גם לשלב את הקרנבל בריו אם זה בכלל אפשרי. אני מאמין שהתקציב שלי יהיה בסביבות ה-3000 דולר.האם זה יספיק? -
חודש וחצי בדרום אמריקה:Reהי גקי בקרנבל בברזיל מתקיים ב 21-24 לפברואר וזו נקודת המוצא שלך עכשיו קח חודש וחצי אחורה שם אתה מסיים אני ההיתי נכנס לברזיל כשבועיים לפני הקרנבל כלומר ההיתי נוחת בצילה יורד לפוקון ברילוצה לחודש ומשם חותך לאיגואסו פולס כמעט ללא עצירות מיותרות כמו בואנוס א -
חודש וחצי בדרום אמריקהחודש זריז בדרום עד ארץ האש ואז שבועיים בערך בברזיל- סיום בקרנבל- מתאים לך? תאריך יציאה תחילת ינואר סיום: 27 בפברואר במצעד המנצחות אלקנה -
חודש וחצי בדרום אמריקה:Reתודה על התשובה. מצטער על הבורות והנידנוד,מה הכוונה דרום? כמה מדינות אני אוכל להספיק בחודש הזה? האם התקציב שציינתי(כ-3000 דולר) יספיק לי? מזג האויר בינואר יתאים לטרקים וטיולי טבע? תודה -
חודש וחצי בדרום אמריקה:Reגקי הדרום של דרום אמריקה מהווה שטחן של ארגנטינה לצ`לה הבעיה שם שאתה נוסע שעות כדי להגיע למקומות האטרקטיביים בדרך כלל הדבר נעשה ע''י שכירה של רכב 2X4 על ידי כחמישה חברה אם תעשה את זה לבד העלות תהיה גבוהה הכסף אמור להספיק אבל אני לא ההיתי עושה את זה, אני ט -
לא לדאוג - מספיק זמןאני עשיתי בדיוק לפני שנה טיול מדהים של חודש וחצי (לצערי עקב אילוצים - הייתי מוכנה להשאר הרבה יותר) מה שטיול כזה דורש ממך - להכין שעורי בית הרבה יותר טוב ממי שמטייל עם כל הזמן שבעולם. אם רק כשתגיע למקום תתחיל לחשוב מה אתה רוצה לראות - פשוט לא תספיק. זה ל