ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מה ללבוש במטוס ?

פורום אירופה
    3
    6
    2952
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם. בתחילת מאי אטוס מישראל ללונדון ומשם לניו-יורק. מאחר ואין לי נסיון קודם בטיסות, אשמח לשמוע מהמנוסים מבינכם, מה עליי ללבוש בטיסות. הטיסות נערכות בבוקר\צהריים (האם קר במטוס ? האם טי-שירט מספיק ?) תודה מראש לעונים.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

מה ללבוש במטוס ?:Re
        הייתי ממליצה ללבוש בגדים שהכי נוח לך לשבת בהם שעות ארוכות, אני מוצאת שבטיסות בדרך כלל די קריר אז אם אתה חושב לטוס עם טישרט קח איתך בתיק גם איזה קרדיגן או משהו מחמם למרות שבדרך כלל יש שמיחות לכל מושב אבל לא תמיד זה מספק. שיהיה לך טיול מהנה!!
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

בטיסות לארה``ב קריר יותר (יכול להיות שטסים גבוה יותר - אני לא ממש מתמצא בזה). לי מאד עזר זוג נוסף של גרביים - קטן, מתקפל ונכנס לתיק...
          • יונית
            יונית נערך לאחרונה על ידי

בכלל לא חשוב מתי הטיסות נערכות, כי לא ממש פותחים חלון לשמש הקייצית המחממת. לי תמיד חם מדי בהמראות כי לא פותחים עדיין את המיזוג וקר מדי אחר כך. לכן תמיד (!) לטיסה לא סומכת על השמיכות הדקיקות ומביאה איתי משהו עליון (לא חובה מעיל פרווה) . אגב, לא רק במט
            • ofirrimon
              ofirrimon נערך לאחרונה על ידי

נעליים נוחות !
              איזה כייף ! הטיסה הראשונה היא תמיד חוויה מרגשת. במיוחד שכל רגע נדמה לך שהמטוס משמיע רעשים מוזרים, עושה תנועות מוזרות, והולך להתרסק... טיסה היא בעיני דבר נחמד, כל עוד הוא לא ארוך מידי. מומלץ ללבוש בגדים נוחים, ונעליים נוחות (גם ראיתי הרבה בחלצו את הנעליים
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

טיסות ארוכות,לא רק לבוש.
                רצוי להיות לבוש בבגדים נוחים וקלים,כמעט כמו לשינה- כי בטיסות ארוכות מומלץ לישון/לנמנם כדי להעביר את הזמן. לעיתים חם ומחניק ולעיתים קריר(על-פי מצב רוח הדיילות וכיוון המזגן).לכן,צריך להיות מצוייד בתוספות מחממות(גרביים,ז`אקט קל).מומלץ לבקש מהדיילת בהקדם(לפ
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון