יש שמועה על כ-6000 קלוריות
-
יש שמועה שביום סקי של 6 שעות שורפים כ-6000 קלוריות האם הדבר נכון??? -
יש שמועה על כ-6000 קלוריות:Reהי ערן. קשה לי להאמין שזה נכון. כשאני רץ אני שורף כ-1000 קלוריות בשעה. אבל זה ריצה שזה הרבה יותר מאמץ מסקי וזה נטו - ריצה ללא הפסקות. ביום סקי של 6 שעות כמה אתה כבר גולש נטו (לא כולל מעליות, הפסקות אוכל וכו`)? - לא יותר מ-שעתיים - שלוש. אני מעריך שבי -
יש שמועה על כ-6000 קלוריות:Reנראה לי דווקא שזה די נכון. מה שבטוח זה שאני מכניס לעצמי המווווווון קלוריות בכמות האוכל והבירות שאני צורך בשבוע סקי, וכשאני חוזר לארץ המשקל שלי לא משתנה. -
יש שמועה על כ-6000 קלוריות:Reלגוף לוקח זמן לשנות מגמות במשקל. אם אתה שומר על משקל קבוע לאורך השנה, שבוע של ממתקים ובירות (תוך כדי בכל זאת פעילות גופנית אינטנסיסית) לא תגרום לעליה. -
נסה אימודיום
-
שריפת קלוריותהקלוריות נשרפות גם מהקור, כלומר, הגוף כדי לחמם את עצמו מהקור שורף קלריות. גם ללא מאמץ גופני כלל, תשרוף כמות גדולה של קלוריות רק כדי לשמור על חום הגוף. -
נכון אבל בתנאישעולים ברגל...או שמדובר ב-6 שעות של סקי מישור ללא הפסקה. בריצת מרתון לא שורפים 6000 רלוריות גם אם זה לוקח 6 שעות... רק לבן -
שריפת קלוריות:Reהי אילן. באמת חשבתי על נושא הקור, אבל לדעתי הביגוד הוא ששומר על חום גופך. הרי אתה לא מרגיש קור אם הבגדים מתאימים למזג האויר. -
שריפת קלוריות:Reטוב, 6000 קלוריות זה נשמע קצת הרבה, אבל תקחו בחשבון ש: הגוף יצרוך גם ככה כ 2500 קלוריות. אם שעת סקי צורכת עוד כ 500 קלוריות אז 6 שועת סקי ועוד הצריכה הנורמלית יוצא 5500 קלוריות. - הבגדים עוזרים לשמור על החום שגופך מפיק ובטמפרטורה נמוכה הגוף אכן יצרוך י