ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בת מטיילת באפריקה לבד

פורום אפריקה
    3
    7
    1058
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

אני חושבת לטייל בחוף המזרחי ורציתי לשאול איך הסיכויים למצוא עוד מטיילים ישראלים והאם/כמה זה מסובך בשביל בת לטייל שם לבד. תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עידו
        עידו נערך לאחרונה על ידי

בת מטיילת באפריקה לבד:Re
        כשאת אומרת `בחוף המזרחי` למה את מתכוונת? למה את מתכוונת.... אם הכוונה לקניה וטנזניה, כן - יש סיכוי לא רע בכלל למצוא עוד מטיילים, בעיקר בערים הגדולות, על החופים, האגמים וביתר המקומות התיירותיים. אם הכוונה לסומליה, או אפילו מוזמביק - צאי מנקודת הנחה
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

most of the israelies that were traveling on their own where girls, and they had no problems... dont worry and have a great time.
          • ili
            ili נערך לאחרונה על ידי

לי יצא לטייל קצת לבד (אתיופיה, נמיביה ודרא''פ)- וגם אז לא הייתי כמעט אף פעם לבד , אם לא טיילים אז מקומיים שמתלווים , ילדים וכו`. בחורה שטיילתי איתה בנמיביה ודרא''פ טיילה את כל מזרח אפריקה לבד ללא בעיה. כמובן שצריך לשמור על כללי זהירות שנכונים גם אם מד
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

עידו, תודה על התגובה המהירה. אני מתכננת טיול ארוך ולכן אם אכן אסע אני מקוה להיות בכל המקומות שהזכרת. ומתענינת ספציפית על אתיופיה ששם אנחת. עד עכשיו לא ממש שקלתי את האפשרות לטוס לאפריקה כי השמועות אומרות שזה מסוכן לבת לטייל שם לבד,( התכנון המקורי שלי הוא ל
              • עידו
                עידו נערך לאחרונה על ידי

אל תסעי לסומליה!
                זאת סתם היתה בדיחה גרועה שלי 🙂 וברצינות - אפריקה לא פחות בטוחה מדרום-אמריקה לדוגמא לטיול (בין אם את בחורה בודדת ובין אם את משלחת מתאבקים בפנסיה). אני בטיולי פגשתי מספר בחורות שטיילו לבד (או בזוגות) מכל מיני מקומות בעולם, בפורום ישנן עוד הודעות מבנות ש
                שירשור טרקים
                • ili
                  ili נערך לאחרונה על ידי

וספציפית לאתיופיה
                  אני טיילתי שם לבד , למרות שחברתי לסירוגין למספר ישראלים וטיילים אחרים . הדבר היחידי שלעיתים קצת מעיק (חוץ מהקבצנות) - זה גל ''המחזרים'' (אומנם קצת פחות) אם תטיילי עם עוד בחורה ואפילו בחור , פשוט מנפנפים בעדינות - והכל תקין. לפעמים זה גם יוצא לטובה
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון