ניקוי ביגוד סקי
-
חברים יקרים. זה עתה חזרנו מחופשת סקי, אנחנו קצת חדשים בעסק, רצינו לדעת כיצד ניתן לנקות את ביגוד הסנואובורד. (מכנס, וחולצה) לכבס, ניקוי יבש, או מים וסבון. אודה לכולכם על התשובות. -
ניקוי ביגוד סקי:Reהתשובה פשוטה מאוד. לא מנקים את הבגדים !!!!!!!!!! כל צורת ניקוי תהרוס את האטימות\שכבת האטימות של הבגד. אל תאמין לשום דבר אחר. אם יש לך כתמים על הבגד תשפשף את הבגד בשלג עם הכפפות. -
ניקוי ביגוד .יש דרךראשית כל סמרטוט עדין. אם המכנס שלך מטונף בלמטה או המעיל כי אתה אוכל כמו חוראני אז זה קצת בעיה אבל נתמודד אז, סמרטוט עדין, מים קרים וסבלנות לא לשפשף בכוח שלא לדפןק האטימות, לא לפשף תפרים כי אז חבל''ז . ובעיקר תלמד, כמו שמא ידידי הצעיר והמלומד, כמו בב -
ניקוי ביגוד סקי:Reהי דידי, מדוע פשוט לא תפעל לפי הוראות הכביסה שעל הבגד? חליפה שלי למשל אינה אטומה למים אז ניתן לכבס אותה כביסה עדינה וכך עשיתי. -
ניקוי ביגוד סקי:Reהיי דידי , כמעט את כל חליפות הסקי ניתן לכבס בכביסה עדינה וללא הרתחה במכונת כביסה ,ללא סחיטה . יש לפעול ע''פ הוראות הכביסה שעל תוית הבגד ,אני אישית דואג לניקוי החליפה אחרי כל חופשת סקי ,כמו כל בגד אחר שאני לובש . ממליץ על ניקוי יבש שאינו פוגם באטימות הח -
ניקוי ביגוד סקי:Reתקרא את הוראות הכביסה על הבגד. יש בגדים שכתוב עליהם במפורש - לא ניקוי יבש! את בגדי הסקי שלי אני מכבסת במכונה בכביסה עדינה ועד עכשיו לא התעוררה בעיית אטימות.