ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מחפש המלצה על גזיה מצוינת

פורום דרום אמריקה
    4
    8
    2265
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • noammori
      noammori נערך לאחרונה על ידי

שלום, אני מתכוון לטייל כ 8 חודשים בדרום אמריקה, אחרי כל קריאת המידע בפורום הגעתי למסקנה שאני הולך על גזיה (אחרי הדיון הארוך מה לקנות גזיה/בנזיניה/כוהליה) השאלה שנשארה היא איזה גזיה לקנות... אני צריך משהו טוב שיעבוד גם בגבהים של 5000 מטר (קראתי שאנשי
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

זאת אני!
        צר לי ''לאכזב'' אותך אבל הגזיה הפשוטה שלי (של אמגזית) שעלתה 154 שקלים חדשים היא זו ששרתה אותי נאמנה גם בגבהים. אם תשים לב טוב טוב כתבתי בזמנו שהבעירה הייתה יחסית חלשה אך זה הספיק לבישול פסטה. תקפיד לקנות גזיית ניקוב ולא הברגה, שלא יהיו פאדיחות עם בלונים
        • amichai11
          amichai11 נערך לאחרונה על ידי

עוד משהו קטן...
          כדאי שיהיה בפק''ל גם משהו שיגן מפני רוחות (משהו כמו נייר אלומיניום עבה וכדומה כמו שיש בבנזיניה)
          • noammori

זאת אני!:Re
            למה דווקא את הנקירה? שמעתי שהבלונים הננקרים יותר נדירים בדרום אמריקה מאשר הבלונים המוברגים...? את יודעת משהו אחר?
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

זאת אני!:Re
              אנחנו קנינו ניקוב כי המוכר בחנות אמר שלעיתים הבלונים לא מגיעים באותה מידה ואז ההברגה לא מתאימה. האמנו לו... ובכל מקום מצאנו ניקוב/נקירה/איך שלא תקרא לזה.
              • liadmonchase
                liadmonchase נערך לאחרונה על ידי

מחפש המלצה על גזיה מצוינת:Re
                אני קניתי בלמטייל גזיה של חברת KOVEA (היא נקראת ספיידר או CAMP-4). היא עולה 350 ש''ח והיא מעולה. יש בה פטנט ששומר על החום של הגז ואז גם בטמפרטורות נמוכות היא מוציאה גז בלחץ גבוה. היא קטנה מאוד במצב מקופל ונפתחת לגודל שאפשר לשים עליה סירים והיא גם יציב
                • noammori

ראיתי את הגזיה הזאת באתר של KOVEA אני חייב להודות שהיא נראית מצויין... מה שבכל זאת מאד הפריע לי זה שהם לא ציינו באתר שלהם פרטים טכניים על הגזיה כמו כמה זמן לוקח לה להרתיח ליטר מים, מה ההספק שלה בוואט או ב BTU וכו... אם יש לך את הפרטים האלה או (יותר ט
                  • liadmonchase
                    liadmonchase נערך לאחרונה על ידי

לפי מה שכתוב היא מרתיחה ליטר מים ב-3 דקות. אני הרתחתי קצת פחות מליטר וזה היה מהיר מאוד. 14,000 BTU (שוב לפי נתוני היצרן). אני יוצא איתה באפריל לדרום אמריקה, עדיין לא הדלקתי אותה בגובה רב אך הדלקתי אותה במינוס 4 מעלות והיא עבדה יופי. החיסרון היחיד שאני
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון