איזה חיסונים לוקחים לטנזניה
-
מה החיסונים ואיפה ניתן לברר מה צריך לקחת בהתאם לפנקס חיסונים -
איזה חיסונים לוקחים לטנזניה:Reהחיסונים : צהבת B +A קדחת צהובה, טטנוס ובטח עוד חיסון אחד או שניים. אפשר לפנות למשרד הבריאות או למרכזי המטיילים של הקופות השונות. אני עשיתי זריקות דרך מכבי - צריך פשוט לקחת מהקופה שלך את הטלפונים של המרכזים להתקשר ולקבוע תור. בתל אביב הם יושבים באיכלוב. -
איזה חיסונים לוקחים לטנזניה:Reתשובת דלית מעולה - הכי מומלץ לעשות זאת דרך מרכזי מטיילים . -
היום עשיתי!צהבת A צהבת B לא עשיתי זה אופציונלי טיפוס הבטן קדחת צהובה טטנוס פוליו כדורים נגד מלריה -
איזה חיסונים לוקחים לטנזניה:Reאפשר גם במשרד הבריאות בר``ח הארבעה בתל אביב או בכל סניף של משרד הבריאות בארץ, צייני רק את ארץ היעד, והם יעדכו אותך לגבי סוג הזריקות,,,,,, דרך צלחה -
איזה חיסונים לוקחים לטנזניה:Reדווקא אני עשיתי את החיסונים במרכז למטייל והייתי מאוד מאוד מאוכזבת מהשירות... משלמים מאה שקלים בשביל משהו שנקרא ''הדרכה''... נכנסים עם עוד אנשים לרופא והרופא מסמן לכם איזה חיסונים כולם צריכים לעשות... וזהו... שום הוראות... המלצות... אם אתם רוצים אתם יכולים -
איזה חיסונים לוקחים לטנזניה:Reבאיזה מרכז מטיילים זה היה?באיכילוב יש הסברים, יעוץ אישי אם צריך, ומחיר חבילת החיסונים כולל את היעוץ. -
עשיתי ביום ראשון-5 חיסוניםויש לי עוד אחד בחודש הבא... צריך להתחיל חודש-חודש וחצי מראש (תלוי גם בתקופה שאת נוסעת...) בכל אופן לי לא היה החיסון השלישי של צהבת B אז כבר עשו לי ....לא נעים אבל לא נורא. עשיתי ברחוב הארבעה בת''א. קדחת צהובה יש בימים ראשון וחמישי,ולכן כדאי לבוא מוקדם בי -
איזה חיסונים לוקחים לטנזניה:Reבלמטייל דיזינגוף