קולומביה מסוכנת???
-
אני מתכננת טיול לדר` אמריקה ל:אקדור, פרו, בוליביה, ברזיל לפי הסדר הזה פחות או יותר. האם כדאי לי להגיע גם לקולומביה? לא מסוכן שם? מה המקומות\אטרקציות העיקריות בה? -
כןואפילו שכולם יזרקו לך את הקלישאה שגם בישראל מסוכן, בקולומביה יותר מסוכן. -
אין על קולומביה!ברור שקולומביה מסוכנת... ואני לא יגיד שגם פה מסוכן ואז מה?!?... אבל תכלס - קולומביה זו ''ה''מדינה!!!! החופים הכי יפים, סתלבט אמיתי!!!.. ח-ו-ב-ה-!!!! -
לא מסוכנת.קולומביה לא מסוכנת בצפון צריך טיסות פנים זב הרבה יותר בטוח. צפוןקולומביה מדהים אבל אל תגיע לשם בתחילת הטיול. אם כן תגיע תיסע טגנגה זה ליד סנטה מרה ולטירונה מקוות מדהימים. ותהנה בטיול היבשת הזאת מדהימה. -
לא מסוכנת.:Reואם כבר אתם ממליצים, אז עוד כמה שאלות: מה בערך המחיר הממוצע בה לחודש? וכמה זמן בדרך כלל שוהים בה [בשביל לראות את העיקר] ? ותודה לכל המשיבים. -
לא מסוכנת.:Reאני הייתי בקולומביה כמעט חודשיים.. בבוגוטה, סנתה-מרתה,קרטחנה וסאן-אנדרס. היה הכי כיף בעולם.. סה''כ בזבזתי שם משהו כמו 700-800 $ כולל טיסות פנימיות. -
תלוי בךכמו כל מקום בעולם גם בקולומביה יש את הסיכונים שלה . למרות זאת אני ממליץ בחום להגיע לקולומביה ולראות את הנופים המרשימים בעולם לדעתי. יש לציין כי אם תקפידי על הכללים הבסיסים של הליכה בזוג וסיור במקומות התיירותים בלבד , הסיכוי שיקרה לך משהו נמוך מאוד. נוסף -
עלות השהייההאמת היא שהגעתי מקולומביה לפני יומיים בדיוק ואני רק יכול להגיד לך שעלות השהייה תלויה באדם עצמו. אני לדוגמא ביזבזתי 1200 דולר בחודש בו הייתי שם מהסיבה הפשוטה שחייתי שם בבתי דירות ודרישותיי היו גבוהות יחסית. לעומת זאת אלו שחיו בתנאים של מוצ`ילרים ביבזו 600