ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלות על דרום קוריאה

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    6
    1253
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • rsch
      rsch נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם יש לי מס` שאלות על דרום קוריאה ואשמח לקבל תשובות ממי שהיה שם 1. מה רמות המחירים? 2. מבחינת אוכל, עקב בעית בריאות אני לא אוכל כל דבר האם יש שימורי טונה ודגים האם יש פירות וירקות (בטוחים למאכל חיים) ביצים וכו` 3.מקומות מומלצים 4. האם סה''ה כ
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

שאלות על דרום קוריאה:Re
        הייתי בדרום קוריאה לפני חמש שנים. יש שם לקנות הכל. לא זוכרת את המחירים, אבל לא זול. סיאול עמוסה, אבל מעניינת, בעיקר השילוב של מנזרים בודהיסטים בעיר מודרנית. האי צה ז`ו בדרום דרום קוריאה מומלץ. אפשר לשכור שם אוטו ולראות הרבה (צריך רשיון בינלאומי). אפשר להג
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

הייתי בדרום קוריאה לפני חמש שנים. יש שם לקנות הכל. לא זוכרת את המחירים, אבל לא זול. סיאול עמוסה, אבל מעניינת, בעיקר השילוב של מנזרים בודהיסטים בעיר מודרנית. האי צה ז`ו בדרום דרום קוריאה מומלץ. אפשר לשכור שם אוטו ולראות הרבה (צריך רשיון בינלאומי). אפשר להג
          • rsch
            rsch נערך לאחרונה על ידי

ניצן שלום באיזה צד נוהגים בקוריאה? (כמו בארץ או כמו אנגליה?) שאת אומרת יקר אז ביחס למה? תאילנד,סין לעומת אירופה ויפן?
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

לפי מה שאני זוכרת - נוהגים בצד ימין. והמחירים, אם אני לא טועה, בסדר גודל של המחירים בארץ. באיזורים הכפריים יותא זול.לא תראה הרבה תיירים. הרוב זה תירות מקומית. המערביים שבעיקר נתקלים בהם הם כאלו שבאו לעבוד, אני פגשתי כמה מקנדה שבאו ללמד אנגלית.
              • ronen
                ronen נערך לאחרונה על ידי

a little cheaper than japan,much more expensive than thailand lots of fish and meat,vegetables also available but some of it you will not be familiar with,like - kimchi first recomended place - tourist information at incheon airp
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון