למאוכזבים עונה מנכ''ל המטייל
-
שלום למאוכזבים. מכיון שידוע לי מי אתם, אנא הזדהו בפני כולם- לא להשתפן,ולהתחבא. באותה הזדמנות אזהיר אתכם שבחלק ממכתבכם הקודם יש מן הוצאת דיבה ולשון הרע. דברו בשם עצמכם! אם תמשיכו במעשיכם גם בפורומים אחרים אאלץ לפנות לדרכים משפטיות! לעינייננו,
www.hametayel.com
-
תשנה את השם לקרל מרקס !הפורום נועד שיכתבו בו מה שרוצים אם יכתבו שאני גנב אין לי שום CASE ללכת לבית משפט זה לא קביל ותשאל את העו''ד שלך המילה מנכ''ל לא נותנת לך להפחיד פה אנשים ולסתום פיות ...מנכ''ל עלאק ... תרשום ת`שם . -
התבלבלת קשות!!!זכותו של כל אחד להעביר ביקורת על מוצר שלא היה מרוצה ממנו, ובקצב הזה צפויים ימים קשים על החברה שלך. -
למישהי ,את החוצפנית...מה קרה לך ?? אסור להיות מאוכזבת המנכ''ל אמר שאסור לך תישמעי לו הוא איש חזק ומקובל ,החברה שלהם מושלמת אהבה ושמחה ,כולם אומרים לכולם בוקר טוב ,נשיקות ,רומנים מה לא ! כתבתי את התגובה כי אני מפחד מהמנכ''ל ! -
אני תוהה אם אכן מנכ''ל החברההוא שכתב את הדברים. אם כן - קשה לי להאמין שהייתי רוצה שיהיו לי עסקים עם חברה כזו, שמנכ''לה מעדיף לאיים ולהבהיל (ותוך כדי כך גם להכניס מעט פרסומת), במקום להגיב בצורה מכובדת על טענות שהועלו - גם אם הן לא הועלו בצורה מכובדת. בתור מנכ''ל של חברה, הייתי מצפה -
הוא ...מקסימום מנכ''ל מסעדת צ`ורמה בוארון בנתניה ,יש להם אחלה מפרום דרך אגב . -
הפסדת !!!אתה הפחדן פה ,שב בניו-יורק ותמשיך לתת שרות הפסדת שני לקוחות עכשיו !!! -
קרל מרקסהיה הוגה דעות ופילוסוף,שמעולם לא איים או פגע באף אדם,אתה בודאי מתכוון לדמויות שליליות מעולם הקומוניזם,תנסה לדייק להבא. ועד כמה שזכור לי,הוא הזדהה בתור אייל בר-מנכ''ל המטייל. האם אייל בר הוא שם?כי מאיפה שאני עומד,נראה שזהו שם,ובקיצור,תפסיקו לעורר מהו -
למאוכזבים עונה מנכ``ל המטייל:Reבחודש יולי טילנו אני ושתי אחיותי במזרח ומערב ארה``ב עם חברת המטייל המדריכים שלנו במזרח היו אמיר יואלי ותמיר אמיר טייל איתנו בקנדה במפלי הניאגרה באלף האיים ובושינגטון ואני רק יכולה לומר עליו שהוא נתן את הנשמה לקבוצה ובאמת נהנו מכל רגע איתו, תמיר העביר לנו -
למאוכזבים עונה מנכ``ל המטייל:Reתודה אייל על המצאת הסיפור... -
אייל שמעתי יש בעיות?מה קורה אייל, שמעתי יש בעיות, שמעתי שיש אנשים שגם אמרו לא לטייל במדינה שלי. בקיצור באותה הזדמנות אזהיר אתכם שבחלק ממכתבכם הקודם יש מן הוצאת דיבה ולשון הרע. דברו בשם עצמכם! אם תמשיכו במעשיכם גם בפורומים אחרים אאלץ לפנות לדרכים משפטיות! לעינייננו,באר -
קרל מרקס:Reבתור אחד שיש לו תואר במדעי המדינה אני חייב לציין שקרל מרקס ממציא הקומוניזם ברוסיה ב1836 נחשב לשמות שנהג לסתום פיות בקרב מתלמדיו לידיעתך