צ`ינצ`ון ואראנחואז שבספרד
-
האם מישהו ביקר במקומות הללו שקרובים למדריד? אם כן,האם מומלץ והאם הם קרובים אחד לשני? איך מגיעים אליהם באותו היום במידה ואין רכב? דרך-אגב את צ`ינצ`ון לא מצאתי במפה. אשמח מאד אם זה ימלא לי יום כי יש לי יותר מדי זמן במדריד. אם יש עוד המלצות אשמח לקבלם (פר -
צ`ינצ`ון ואראנחואז שבספרד:Reמה עם עמק הנופלים ואסקוריאל, אלו מקומות ששוים ביקור. בנוסף מוזיאון הפראדו , נחשב לאחד היפים בעולם. האם את מתכננת לבקר בו? -
צ`ינצ`ון ואראנחואז שבספרד:Reומה עם אבילה וחומותיה המרהיבות? נידמה לי שבאבילה ביקרתי בדרך מסלמנקה היפה למאדריד(לשם יצאתי ממאדריד בבוקר). לצ`ינצ`ון נסעתי ממאדריד באוטובוס. ממלאת עם הנסיעה:חצי-יום. יש שם כיכר מיוחדת,ולא ממש משהוא נוסף. עדיפים ליום-ביקור:סלמנקה+אבילה. -
אראנחואז - בהחלט שווה ביקורשלום רוז לאראנחואז ניתן להגיע ברכבת ממדריד - שוב אכן כדאי לשלב ביקור פה בביקור במקום נוסף באותו יום. את המקום השני שציינת - אינני מכירה. תחנת הרכבת בארנחואז - יפהפיה! משם כדאי לצעוד רגלית דרך אזור מגורים שקט ויפה לעבר ארמון המלוכה.(הארמון דומה מאד מאד ל -
אראנחואז - בהחלט שווה ביקור:Reתודה על המידע. האם חוץ מהארמון והגנים יש עוד מקומות לבקר בהם והאם הכל בקרבת מקום ואפשר ללכת ברגל? -
תחנת הרכבתלרוז - טעות! הבניין היפה של תחנת הרכבת אליה התייחסתי היא בסגוביה ולא בארנחואז! סליחה!! -
צ`ינצ`ון ואראנחואז שבספרד:Reכן כמובן,אבל פשוט הרבה אנשים אמרו לי ששלושה ימים מלאים במדריד זה יותר מדי,במיוחד שאני אהיה במלון במרכז ולא אבזבז זמן על נסיעות,כך שאני מחפשת אטרקציות נוספות מחוץ למדריד. -
תחנת הרכבת:Reכלומר את ממליצה על סגוביה ולא על ארנחואז,או שעדיין ההמלצה בתוקף,ואם כן ,מה יש לעשות ולראות שם? -
אראנחואז - מקומות נוספיםשוב שלום לרוז פרט לארמון המלך ולגנים כדאי לראות פה את גן הנסיך - פארק הנמצא לצד הנהר - גן בו יש דגם של חווה, חממה של צמחים טרופיים ומכלאות לבעלי חיים אקזוטיים. כן כדאי לראות את ה''קאסה דל לאבראדור'' - בית הפועל, שנמצא בקצה המזרחי של גן הנסיך. המבנה הוא מ -
בהחלט ממליצה על ארחנחואז!ההמלצה בעינה עומדת, רק התבלבלתי - המבנה היפה של תחנת הרכבת שוב, אם אינני טועה הוא בסגוביה ולא בארנחואז - כל השאר - תקף! -
בהחלט ממליצה על ארחנחואז!:Reהמבנה היפהפה של תחנת הרכבת הוא דווקא בטולדו... כל ההמלצות האלה הן לא על חשבון סגוביה, שהיא נהדרת, אלא בנוסף. אם את נוסעת לארנחואז - את יכולה לשלב את זה בנסיעה לטולדו (עם לינה). אין עם לצאת לאותו כוון פעמיים. עיירה נחמדה נוספת היא אלקאלה דה הנארס, ל -
בהחלט ממליצה על ארחנחואז!:Reעליס שלום מסקרן אותי לדעת מה דעתך אל אבילה כי את המלצותייך על טולדו וסגוביה כבר הפנמתי ובוודאי שהן בתכנית. מאד יתכן שאתאהב במדריד וארצה להיות שם 3 ימים,אבל ליתר בטחון אני רוצה תכנית חלופית ליום נוסף ולכן ההתלבטות בין אבילה,סלמנקה,אל-אסקוריאל,ארחנואז ועו -
בהחלט ממליצה על ארחנחואז!:Reשלום עליס! אז ככה - נכון שהתחנה בטולדו יפה, אך מלכתחילה זכרתי נכון - הכוונה אכן למבנה של תחנת הרכבת בארנחואז - ובמיוחד הקיר בחיצוני של הבניין. -
בהחלט ממליצה על ארחנחואז!:Reשלום רוז, אני מקווה שאת עוד קוראת את זה, אחרי מספר ימים. אז ככה - אל אסקוריאל הוא ארמון נהדר, ונוסף להיסטוריה והארכיטקטורה המענינות שלו יש בו גם תצוגות טובות, מתחלפות וקבועות. אידיאלי לטיול יום ממדריד, או - במשולב עם סגוביה - ליום וחצי או יום ארוך וגדו -
בהחלט ממליצה על ארחנחואז!:Reעליס חן חן לך על כל הטיפים. כנראה שבסופו של דבר אהיה 3 ימים במדריד לעומק ואגיע גם למקומות פחות מתוירים,יום נוסף אסע ברכבת לטולדו ויום נוסף אסע לאסקוריאל ומשם ישירות לסגוביה.וזהו.אשאיר גם כוח לבלות קצת בלילות במדריד עצמה. שאלה אחרונהלי אליך: האם ידוע לך