ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול במזרח-מאיפה להתחיל?

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    11
    1356
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • anatsega
      anatsega נערך לאחרונה על ידי

אני יוצאת לטיול במאי עד אוקטובר, יש כמה מקומות שאני רוצה לטייל בהם, נראה מה נספיק:סין,טיבט, לאוס, ויאטנם, הודו. איך כדאי לי לתכנן את הטיול, מאיפה להתחיל? מה המסלול המומלץ בין המדינות? אני אשמח לקבל גם רעיונות למקומות אחרים!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • תאי
        תאי נערך לאחרונה על ידי

מכאן
        היי anatsega, תפשת מרובה, לא תפשת... לא כדאי להתפרש על כ''כ הרבה ארצות. או לרוץ ולעשות V על הארצות. לסין והודו צריך לפחות חודשיים בשביל להבין מה שקורה שם.. יש הרבה ''התחלות'' וכיווני התקדמות לטיול שאת מתכננת - בהנחה שאת באמת מתכוונת להיות בארצות שכתב
        • תומר
          תומר נערך לאחרונה על ידי

מכאן:Re
          תבחרי באיזו מדינה את רוצה להשקיע, או איזו מדינה הכי מענינת ודוקא אליה אל תגיעי בהתחלה. תגיע למדינה אחרת קודם כדי להתרגל להתנהלות הטיול. אני רציתי להיות בסין והתחלתי בתאילנד, וככה ''השתפשפתי'' בשטח ולסין הגעתי הרבה יותר מוכן
          • anatsega

גם אני רוצה להתמקד בסין, דוקא תאילנד לא היתה בתוכנית שלי אבל כמו שאפשר להבין אין לי ממש תוכנית ונראה לי שבכל מקום יהיה מעניין... חוצמיזה תודה על התגובות המהירות, כל הצעה תעזור לי וכבר מתחיל להסתדר לי איזה מסלול בראש (משהו מאוד כללי בינתיים)
            • תומר
              תומר נערך לאחרונה על ידי

תאילנד רק דוגמא. בכל מקרה אם את רוצה להתחיל מהצד הזה של המפה (ולא מהצד של נפאל/הודו) אז רוב הטיסות מגיעות לתאילנד ולא למדינות האחרות. תמשיכי לשאול ובסוף תדעי (כמעט) כל מה שאת צריכה
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

סין !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                איזה מדינההההההההההההה אני ראיתי המון בסין ראיתי 10 ערים בערך והיה מדהים שילבתי את זה יחד עם תאילנד לאוס וקמבודיה סהכ 3 וחצי חודשים לא לפספס מקום מדהים מאוד אם תרצי עוד פרטים אשמח לתת לך המלצות על סין מה לראות תהני חי
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

טיול במזרח-מאיפה להתחיל?:Re
                  אהלן anatsega, אני טס באותה תקופה לאותו מקום (עד כמה שאפשר) אם את רוצה את מוזמנת ליצור קשר ואלי נוכל לעזור אחד לשני לתכנן את הטיול.
                  • anatsega

סין !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Re
                    בטח שאני רוצה המלצות! אני מקווה שגם אני אזכור את הטיול עם כזאת התלהבות. אני חושבת על סין כי זה נראה לי מקום כל כך שונה ומיוחד. אם תוכלו גם להתייחס לאיפה כדאי לטייל מבחינת העונות (מאי-אוקטובר), לא רק בסין אלא בכלל.
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

בעיקרון אין בעייה לטייל בסין ותאילנד ובלאוס וגם בוויטנאם כי למרות שתיתקלי בגשמים פה ושם שלא מפריעים כל כך לטיול אבל מזג האוויר חם תמיד בסין ממש חם ואין גשמים כמעט כלל ואני הייתי בסין מאוגוסט עד אמצע ספטמבר תהני חי
                      • sagik
                        sagik נערך לאחרונה על ידי

אני טיילתי בסין בין החודשים מאי-יולי. בלינק המצורף תמצאי את המסלול שעשיתי (בערך, עם עוד כמה תוספות).... גם אני מצטרף לתאי בהמלצה למסלול יבשתי רצוף...בין אם תתחילי מהודו/נפאל ובין אם תתחילי מתאילנד.
                        http://www.far-east.co.il/china.asp
                        • anatsega

טיול במזרח-מאיפה להתחיל?:Re
                          מה לגבי לאוס-ויאטנם-קמבודיה? עליהם אני לא יודעת כלום, תאירו את עיני.
                          • 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון