הרכבת חופשת סקי לבד
-
אנחנו 5 חברה שרוצים לטוס לסקי רצוי אוסטריה או איטליה כל חבילות הסקי שמצאנו יקרות ולא עונות על הציפיות. האם כדאי להרכיב חופשה לבד ?(טיסה,רכב,מלון...) האם זה משתלם? המלצות על איך עושים זאת יתקבלו בברכה. -
הרכבת חופשת סקי לבד:Reהרכבת חופשת סקי עצמית לא תמיד זולה יותר מחבילה הנמכרת ע`י סוכן נסיעות. א. כדי שהחופשה תצא זולה אתה\אתם צריכים להיות גמישים לגבי תאריך הנסיעה,ולמצוא טיסה זולה שלא תמיד בנמצא. במידה ונמצאה הטיסה המיוחלת השלב הבא הוא מציאת מלון דרך האינטרנט,גם כאן החיפו -
הרכבת חופשת סקי לבד:Reלדעתי, משתלם להרכיב חופשת סקי לבד מכמה סיבות: גמישות, אתה יכול לארגן איפה שאתה רוצה ולראיה ישנם אתרי סקי רבים וטובים שאינם משווקים בארץ, לכן רצוי להתמצא ולהכיר כמה שיותר אתרים, מתי שנוח לך וכמובן לקבוע את אורך החופשה ותאריכים. מחיר זול יותר (בדוק), למרו -
יוחנן, אתה גדול...!בזכות תשובה כזו, וכאלו שנתת בעבר עברתי החורף להרכבה עמצאית. אין כמו ה-fun של הרכבה עצמאית, שלב המחקר, הטלפונים, הבירורים - כך החופשה מתחילה הרבה לפני... Joe -
יוחנן, אתה גדול...!:Reממש לא בעיה פשוט וקל הכל נכון -
לצוות למטיילאולי תכניסו את זה לאתר סקי? ליוחנן כל הכבוד על הסבלנות ( בפעם ה- 1000) וד''ש חם מאבא שלי גל 9 -
הרכבת חופשת סקי לבד:Reהי יוחנן אתה כל פעם מפתיע מחדש.. פשוט ניפלא, ממש הוראות לעשה זאת בעצמך. אולי עוד פעם תארגן חבילות סקי בפורום. שבת שלום. -
הרכבת חופשת סקי לבד:Reתיסלם על ההשקעה. גם לדעתי יש המון כייף בהרכבת החופשה באופן עצמאי. אם בוחרים צימר נחמד עם המלצות, לעיתים נהנים יותר ממלון וגם חוסכים כמה גרושים. אם לא ניתן לשכור רכב (בגלל גיל) ישנם אתרים רבים שניתן להגיע אליהם עם אוטובוס מג`נבה או ברכבת. יפעת -
מצוות למטיילשלום, מיד כשראיתי את התגובה המפורטת, העתקתי אותה על מנת להעבירה למדור 1001 טיפים, על מנת שהמידע ישאר- לשימוש הגולשים בעתיד. ההצעה שלך נשמעת טובה גם כן- נשמח ליישם- עידכונים בהמשך!!! נילי ותודה ליוחנן -
הרכבת חופשת סקי לבד:Reיוחנן - האם יש לך סבלנות וחשק ליעץ למשפחה הנוסעת עם שלושה ילדים (כולל ילדים בני 6&9 שלהם זו הפעם הראשונה)? אני מחפש יציאה השבוע. מעדיף רמה גבוהה, עם נוחות ביציאה לסקי וחזרה לילדים. מבחינתי שוויץ, צרפת בעדיפות. תודה רבה, יואל -
הרכבת חופשת סקי לבד:Reיואל, צור בבקשה קשר במייל. אנסה לעזור יוחנן -
הרכבת חופשת סקי לבד:Reשלח לי אימייל ואנסה לעזור לך, לי כבר יש 3 סקיירים קטנים והרביעי בדרך... רק לבן ובמיוחד פרט: תקציב, רמות סקי, עדיפויות, זמנים ורמת גמישות, האם הילדים דוברים שפות נוספות חוץ מעברית? לפני כחודש כתבתי כאן מאמר שלם על סקי עם ילדים, אתה מוזמן לחפש אותו ול