ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזה לארה''ב כתחנת ביניים?

פורום צפון אמריקה
    5
    7
    2092
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

אני מתכנן טיול לקוסטה ריקה, אחת האפשריות להגיע לק.ר היא דרך ארה''ב, שאלתי היא האם אני חייב ויזה לארה''ב כתחנת ביניים בלבד? ( על פי סוכניות נסיעות כן, ועל פי מטיילים לא) אנה תשובתכם והכוונתכם בהקדם . תודה מראש
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דודו מרמת גן
        דודו מרמת גן נערך לאחרונה על ידי

ויזה לארה``ב כתחנת ביניים?:Re
        אם אתה יוצא משדה התעופה - בוודאי. כל כניסה לארה''ב - מחייבת בויזה אפילו אם זה ל 10 דקות. אתה צריך לעבור את ביקורת הדרכונים וההגירה. ללא ויזה לא תוכל לעשות זאת. אם אתה רק נוחת ויש לך טיסת המשך שאינה מחייבת יציאה מהשדה - הווה אומר - לא נכנסת לארה''
        • mabat
          mabat נערך לאחרונה על ידי

לא לגמרי מדוייק
          אם הנחיתה היא בשדה כלשהו שבו יש טרמינל לטיסות בינלאומיות, וטרמינל אחר לטיסות פנימיות, סביר להניח שיהיה צורך לעבור מטרמינל אחד לאחר (טיסות לקוסטה ריקה, כמו גם למקסיקו, קנדה ומדינות אחרות באמריקה, יוצאות מטרמינל DOMESTIC). כשיש צורך במעבר כזה, יש גם צורך ב
          • דודו מרמת גן
            דודו מרמת גן נערך לאחרונה על ידי

את בטוחה?
            עד כמה שידוע לי - טיסות פנימיות הן פשוטו כמשמעו - פנימיות, כלומר בתוך ארה''ב, לצורך הענין. כל טיסה אל מחוץ לגבולות ארה''ב - טיסה בינלאומית. כולל קנדה וכל מדינות דרום אמריקה.
            • mabat
              mabat נערך לאחרונה על ידי

עשיתי מספיק טיסות כאלה
              בשנים האחרונות 🙂 אני לא מכירה, כמובן, את כל שדות התעופה, אבל מכירה היטב את אלה של סן פרנסיסקו, טורונטו (כן, גם שם זה עובד אותו דבר), וסן חוזה, ואני מאמינה שזה עובד אותו דבר בכל שדות התעופה בארה''ב. אגב, ישנם שדות, שאפילו אם הגעת עם חברה אחת, ואתה ממשיך
              • mark3
                mark3 נערך לאחרונה על ידי

סיפור קטן ומוסר השכל בצידו
                נתחיל מהסוף - למען השואל: צריך ויזה. טיסות יוצאות בארה``ב מתחילות תמיד בטריטוריה אמריקאית ולא ``אקס-טריטוריה`` כי אין ביקורת גבולות ביציאה. לפעמים יש גם לעבור טרמינל. באשר לסיפור. לפני כ-15 שנה חבר שלי רצה לבקר באמריקה ולא היתה לו ויזה. הוא קנה כרטיס ל
                • עודד
                  עודד נערך לאחרונה על ידי

עשיתי מספיק טיסות כאלה:Re
                  זה לא ממש משנה MABAT. יש אומנם שדות בהם טיסות פנים וטיסות בינלאומיות של חברות זרות יוצאות מאותו טרמינל אבל זה חייב להיות מאגפים שונים כי לאחד צריך ביקורת דרכונים ולשני לא. לעצם הענין כל נחיתה בארה''ב מחייבת ויזה.
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון