ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בעיות עם בנזיניה MSR

פורום ציוד טיולים, ביטוח ואיתור
    2
    8
    2499
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • efratb
      efratb נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, יש לי בנזיניה של MSR Dragonfly והיא עושה לי בעיות: לאחר הפימפום, כאשר אני פותחת את הברז שאמור להזרים את הדלק, ישנו רק זרזיף קל שנפסק אחרי כמה שניות ואז אין יותר זרימה של דלק. בעבר כבר ניתקלתי בבעיה דומה, אבל אז נקיון שיטחי של הבנזיניה פתר
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

בעיות עם בנזיניה MSR:Re
        הי ובכן נתחיל עם הגורם העיקרי לבעיה וזהו הבנזין - למרות שניתן להשתמש בבנזין נטול עופרת זה לא מומלץ וגורם לסתימות של הדיזה - דלק נטול עופרת נועד לרכבים לכן מכיל תוספים מיוחדים שבבנזיניה גורמים להצטברות של משקעים שונים כגון פחמן. הפתרון הוא ניקוי יסודי של
        dragonfly מדריך משתמש

MSR dragonfly
        • efratb

תודה רבה! מה זה בדיוק בנזין לבן? האם ניתן לקנות אותו בכל תחנת דלק? אני לא בטוחה שאני יודעת מה זה השייקר ומה מנקים איתו... זה כלול בערכה שקיבלנו עם הבנזיניה?
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

היי בנזיו לבן הוא בנזין ללא כל התוספים שיש בבנזין לרכב הוא נקי יותר ובוער טוב יותר בבנזיניות. מכיוון שלא מכיל את כל התוספים היעודיים לרכב הוא בוער טוב יותר בבנזינה ומשאיר הרבה פחות משקעים ולכן מאריך את חיי הבנזיניה. ניתן להשיג בחניות לחומרי בינין וג
            • efratb

שוב המון תודה על כל העזרה. אנו נוסעים לדרום אמריקה בעוד כחודש, אני מניחה שיהיה יותר קשה להשיג בנזין לבן שם... דווקא כן קראתי את חוברה ההדרכה שהגיעה עם הבנזיניה, ובאופן מוזר לא הצלחתי לפתוח את הבורג (N בסרטוט) על מנת לנקות את השייקר, וניסינו די הרבה...
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

ובכן שימוש בבנזין נטול עופרת וחוסר בניקוי יסודי די מסביר את הסתימה ניקיתם רק את החור של הדיזה אך לא את כל המערכת ולכן זה ניסתם שוב די מהר המלצה: חשוב ללמוד לפרק את הבנזיניה ולתחזק כדי שתוכלו לעשות זאת גם בחו''ל (אפילו לקחת חלקים ספר לא מזיק - אפילו די
                • efratb

המון תודה!!
                  תודה רבה דורון! עזרת לי המון. אני אלך לטכנאי שיראה לי איך לפרק את הבנזיניה (בתקווה שזה יפתור את הבעיה).
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

בהצלחה
                    ניקוי יסודי אמור לפתור את הבעייה אם זה לא מצליח - לזור לכאן וננסה לפתור אין תקלה שלא ניתן לפתור בהצלחה ואם הכל מסתדר תהני בטיול
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון