המלצה לדרך ממינכן לאינסברוק
-
אני מחפש המלצה לדרך ממינכן לאינסברוק בקיץ. מדובר על טיול קרוואנים ואני מחפש דרך יפה עם אטרקציות נוף. מישהו מכיר ? -
המלצה לדרך ממינכן לאינסברוק:Reממינכן לגרמיש ולאיסברוק ממליץ לבקר במעבר ברנר מאינסברוק לכיוון איטליה גם על הגשר ובפרט מתחת לגשר ולעשות את המסלול העמק הנעלם -
המלצה לדרך ממינכן לאינסברוק:Reממינכן לכיוון גרמיש ומשם לאינסברוק ממליץ לטייל במעבר הברנר גם על הגשר ובפרט מתחת לגשר ולעמק הנעלם -
המלצה לדרך ממינכן לאינסברוק:Reתודה. אשמח עם תוכל לפרט יותר. באיזה כביש לצאת ממינכן ? זה גרמיש ? Garmisch מה אטרקטיבי שם או בדרך לשם ? -
המלצה לדרך ממינכן לאינסברוק:Reשלום דני, פרט כמה ימים יש לכם. בכל אופן המלצתי היא להמשיך לכיוון זלצבורג ולפני כן להגיע לכיוון קן הנשרים, לכיוון באד רייכנטל, ביקור בימת המלכים (קינג זה) לפחות ל-3 ארבעה ימים) אלא אם כן אין בכוונתכם לבקר באוסטריה. משם להמשיך לכיוון לעבור במעבר THURN -
המלצה לדרך ממינכן לאינסברוק:Reהיי, בעיקרון אנו במעבר ממינכן לכוון ונציה. אוסטריה היא פשוט בדרך ואני רוצה לנצל את הדרך לראות מקומות יפים לכוון ''מעבר ברנר'' לאיטליה. בעיקרון אני מכוון לאינסברוק אבל שוב, רק מכיוון שזה בדרך. -
המלצה לדרך ממינכן לאינסברוק:Reאני מציעה לך להגיע לונציה דרך הדולומיטים, כביש 48 לאורך הדולומיטים, דרך מעבר פורודוי , נופים מדהימים, להגיע עד קורטינה דה אמפצו ואז לעשות את הירידה לונציה. הדרכים מפותלות ולא קלות, אך הנופים מסביב מומלצים. -
המלצה לדרך ממינכן לאינסברוק:Reאיבדתי את הכוון... איפה זה פורודוי ? איפה כביש 48 ? את יכולה לכתוב את השמות בלעז ? זה יעזור מאוד. האם המקומות האלו אינם מערבה ( מאוד ) לקו הישר ( פחות או יותר ) בין אינסברוק לונציה ? -
המלצה לדרך ממינכן לאינסברוק:Reהמקומות האלו הן מזרחית לקו הישר. כביש 48 הינו הכביש הראשי החוצה את הדולומיטים ומעבר פורודוי הינו בהמשך הכביש. אם תיקח בק ישר מאיסברוק לכיוון BOLZANO תתחבר לכביש מס 241 שמתחבר לכביש 48 תמשיך ישר עד קורטינה דה אמפצו משם תעלה על כביש 51 לכיוון BELLUNO עד -
המלצה לדרך ממינכן לאינסברוק:Reראשית אם זאת הפעם הראשונה עליך לדעת שהמקומות היפים ביותר נמצאים בכבישים הצדדים ולא האוטוסטרדות,עליך לקחת בחשבון שהנסיעה עם קראוון קשה ביותר לנו שאין לנו ניסיון הכבישים מאד צרים ומפותלים כך שאם אתה רוצה להנות כך בחשבון נסיעה הרבה יותר איטית .לפי דעתי כדאי -
המלצה לדרך ממינכן לאינסברוק:Reעוד דבר נוסף אתה ביקשת המלצות על מינכן אינסברוק ופה נתנו לך מסלול עד איטליה אל תתפוס את כל העולם יש המון המון מקומות משגעים בתוואי המסלול שאתה רוצה.בגדול מינכן גרמיש,הארמונות לודוויג שבפוסן, העיירה זייפלד ,אינסברוק ,זלצבורג ,לופר ,קן הנשרים וימת קוניגזהה, -
המלצה לדרך ממינכן לאינסברוק:Reחנן - תקרא את הבקשה של דני ''זקוק לטיפ'' ולכן כתבתי המלצותי. -
המלצה לדרך ממינכן לאינסברוק:Reצודקת אכן לא ראיתי זאת בדף למעלה -
המלצה לדרך ממינכן לאינסברוק:Reחנן וריקי - תודה רבה על ההמלצות השונות והטיפים. חלק אקח עימי וחלק אשאיר לאחרים ואולי לטיול הבא. בכל מקרה, תודה רבה !