כמה עולה סים לגלישה סלולרית בתאילנד?
-
מה אני צריכה לבקש להם שיבינו שזה למודם סלולרי ולא לשיחות? -
כמה עולה סים לגלישה סלולרית בתאילנד?אני יש לי סטיק נט שקניתי בתאילנד והוא עובד על סים רגיל
שאני פשוט ממלא אותו באופן רגיל כמו כל סים תאילנדי רגיל
זה גם לסטיק נט מה שאת צריכה? -
כמה עולה סים לגלישה סלולרית בתאילנד?יש חברה שאת צריכה לגשת לשם אחרת לא יבינו אותך למשל ב 7/11 זה לא מתאים לקנות .אני יצלם את הכרטיס ביקור של החברה ויעלה אותי .
דרך אגב אם יש לך סים ישן זה גם טוב כי הם נותנים פג תוקף לפחות לשנה .
לא כמו בסים לטלפון שזה ל 3 חודש .
סים עולה ב 250 ל 350 באט כולל 30 שעות חינם לפעם הראשונה .
-
תראה בתמונה את השםאין בהרבה מקומות אותם .
בבנגקוק הם יושבים בקניון פאנטיפ פלאזה קומת קרקע בצד ימין אחריי הדוכנים .
בפוקט הם נמצאים בקניון שנמצא בעיר של פוקט ----אין בקניונים שבחופים .
בפאטייה הם נמצאים בקניון שליד שוק שלישי שישי --שכחתי את שם הקניון הוא יחסית קניון קטן בקומה ראשונה .
הכרטיס לפניי 3 שנים כבר ביקושי רואים .אבל את העיקר רואים טוב .
telewiz
-
תשובה לענייןהדברים שאמרו לך פה חלקם נכונים וחלקם לא. בואי נעשה לך סדר בעניינים.
יש לך אפשרות שאת יוצאת מהמטוס והולכת "לקבל פנים" לגשת לאחד הדוכנים של 3 הרשתות בתאילנד (TRUE, DTAC, TH GSM).
שם את ניגשת ואומרת להם שהם רוצה סים לגלישה (שהוא בדיוק אותו דבר כמו סים לשיחות). הם יתאימו לך חבילה בהתאם לצורך שלך (לפי שעות, לפי כמות נתונים, לפי תקופה).
במקרה ולא יצא לך לגשת לאחד הדוכנים בשדה, שתגיעי ליעד שלך פשוט תלכי לכל 7/11, תיקני סים, תתקשרי למוקד שירות שלהם ותשאלי לגבי חבילות. תטעני את הכרטיס (גם ב-7/11) בכל סכום שיגידו לך בהתאם לחבילה שאת רוצה, תתקשרי שוב ותבקשי שיעדכנו לך את החבילה על הכרטיס וזהו.
כמו כן פשוט את יכולה לשאול ברחוב איפה יש חנות טלפונים ושל כרטיסי סים. בכל חור בתאילנד יש.
מה שכן הכי נוח בשדה.
תדאגי גם שהמודם הסלולרי יהיה סים פרי. -
תשובה לענייןאכן כך, רק יש לציין שלפחות ב 12CALL דורשים יתרת מינימום של 120 באט כדי שהשרות יפעל כך שכדאי לברר גם את הנקודה הזו אם תבחרי בחברה אחרת.