היכן יש שלג בחנוכה??
-
אומנם יש עוד זמן, אך כבר התחלתי לארגן את המשפחה, פסיכולוגית לפחות, לחופשת סקי בחנוכה(סוף דצמבר) מניסיונכם, לאיזה אתר יש את הסיכוי הכי טוב להיות מושלג בחנוכה? שאלה באנאלית, אך באה כלקח מניסיון עבר מר ביותר!! (לפני שנתיים יצאתי עם איסתא לצרפת, והכי הרבה שי -
היכן יש שלג בחנוכה??:Reמאחר ואני ''מכור כבד'' לסקי כבר למעלה מ-20 שנה, וסביבת המכורים הקרובה שלי ניכוותה לא פעם ולא פעמיים מחופשת סקי שהתחלפה בחופשת סנפלינג (...), המלצתי לך, היא על 2 אתרים באיטליה בהם השלג מובטח כמעט לחלוטין. האתר הראשון הוא פסו טונלה ( Passo Tonale ), אתר ג -
היכן יש שלג בחנוכה??:Reאני אוסיף לצד השוויצרי ZERMATT שם וודאי תמצא שלג גם בקיץ (בגלצ`ר)... אך כפי שידידי נתי הוסיף ואמר, עליך להכין שק מלא כסף... אך סקי מובטח לך בכיף ובהנאה... -
היכן יש שלג בחנוכה??:Rezermatt ו cervinia נמצאים על אותו הר, האחד בצד השוויצרי והשני הצד האיטלקי.בדצמבר אני מעדיף את cervinia,כי היא גבוהה יותר. גם אני ממליץ לחפש אתר עם קרחון גדול (יש אתרים בהם יש על הקרחון מסלול אחד או שניים בלבד). השנה, חנוכה יוצא בשבוע של חג המולד. כלו -
היכן יש שלג בחנוכה??:Reממליץ בחום על זולדן: אתר גבוה עם קרחון, מסלולים נהדרים, עיירה תוססת. הייתי שם לפני שנתיים ממש בתחילת דצמבר ויותר ממחצית המסלולים באתר היו פתוחים! מקום סמוך ולדעתי אפילו טוב יותר מבחינת השלג: אוברגורגל. -
היכן יש שלג בחנוכה??:Reכתגובה להודעתו של powder לגבי צ`רויניה, אבקש לתקן ולאמר כי למיטב זכרוני (וכמי שגלש באתר הנ''ל) דווקא הצד של צ`רויניה הנו הנמוך מבין השניים ואילו הצד של צ`רמט (אליו ניתן להגיע באמצעות סקי-פס מורחב דרך המעליות של צ`רויניה) הוא הגבוה. כמו כן ארצה להוסיף לגב -
היכן יש שלג בחנוכה??:Reאתם נורמאלים ? ככה, במקרה, ``זיפזפתי`` באתר / פורום ולתדהמתי (!), אני מזהה פעילות. כעת, בעיצומו של חמסין ? 5 דקות אחרי שיצאתי מהבריכה... אז קודם-כל, כל הכבוד לאילו שהחום אינו ממיס להם את השאיפה לשלג. שנית, אתרום קצת למי ששאל על ``שלג בחנוכה`` (ואפ -
היכן יש שלג בחנוכה??:Rezermatt 1650 meter cervinia 2000 meter -
היכן יש שלג בחנוכה??:Reאתה מדבר על גובה העיירות ואילו אני דיברתי על נקודת הגובה המקסימלית ממנה ניתן לגלוש, בנוגע לזה הצד השוויצרי הנו הגבוה יותר (אם אני לא טועה כ-3800 מטר) -
!! Passo Tonaleחד וחלק : פסו טונלה שנה שעברה גלשתי שםב-OffSeason עצבני - תחילת דצמבר!!! מסלולים ארוכים, חי לילה נהדרים שלג מ-ע-ו-ל-ה, פשוט אתר מצויין!!! -
!! Passo Tonale:Reלאור מזג האוויר הקיצוני השנה כדאי לבדוק את מצב השלג גם בקרחונים השנה.מאחר וההשפעה תהיה גם קיצונית מעל3500 מטר!