מה קורה אם אני מאחר לצ'ק אין?
-
שלום, אני נוחת מהארץ דרך טשקנט לבנגקוק ב-7:50 ב-21 לדצמבר
וקבעתי טיסה פנימית עם חברת בנגקוק איירוויס מבנגקוק לקוסמוי בשעה 10:30, זה נראה לכם פרק זמן סביר לקונקשן פנימי?.
מעיון בכמה תגובות בפורום אני רואה שלפעמים טיסות מתעכבות, לדוגמא מישהו הזמין מאיירסוויפט טיסה שהתעכבה לו 3 שעות.
ניסיתי לבדוק מידע באתר של בנגקוק איירוויס מה קורה אם אני מאחר, אם יש קנס, או שהלך הכרטיס לגמרי?
הבנתי שהצ'ק אין נסגר ב-9:50, זה גם כן חוק שרירותי שלא יוותרו לי על דקה אחת כמו באייר אסיה? או שזה לא כזה משנה לאחר ב-10 דקות?
ותגידו, אפשר לסמוך על אוזבקיסטן איירליינס שהטיסה לא תידחה?
תודה לעוזרים. -
מה קורה אם אני מאחר לצ'ק אין?שלום
אנו נוחתים בערך ב 7.00 בבוקר והזמנו טיסת המשך דרך בנגקוק איירווויס
לשעה 12.00 בצהריים
וזאת על מנת לא להיות בלחץ
שאלתי מספר פעמים את סוכנות הנסיעות והם אמרו לי שברדך כלל
אין עיכובים עם אוזביקסטן איירווייס
יש להם בדרך כלל טיסות סדירות
העליתי שאלה פעם בנוסח כזה וקיבלנו תשובה שאכן קרה פעם
שהיה עיכוב. הבנו שזה לא דבר שקורה תמיד.
אני מקווה שזה מעודד אותך
בכל אופן שיהיה לך בהצלחה
-
מה קורה אם אני מאחר לצ'ק אין?אין אף חברת תעופה שיכולה להבטיח שלא יהיו בה עיכובים. זה לא קשור לרמת החברה, יש דברים שאי אפשר לצפות ואי אפשר להתגבר עליהם כמו למשל מזג אוויר שמעכב את הנחיתה או ההמראה. -
מה קורה אם אני מאחר לצ'ק אין?נחשוב חיובי
ונתפלל לטוב
תנסו לשלוח מייל לבנגקוק איירוויס ולשאול אותם השאלה
או לדבר איתם טלפונית
שמעתי שהם מאוד אדיבים
בהצלחה -
מה קורה אם אני מאחר לצ'ק אין?היי kill4food, אני מציעה שתבדוק מהם תנאי הכרטיס שרכשת. יש כרטיסים שמאפשרים גמישות לשינוי גם עד סמוך יחסית לשעת ההמראה. אם הכרטיס שלך מסוג כזה, תוכל להיות שקט, כי אם תראה שיש עיכוב - תוכל לשנות.
נכון שיש חברות שעליהן ניתן לסמוך יותר בעניין העמידה בזמנים, אבל גלית צודקת. רק לפני שבוע, לדוגמה, הרי ראינו כמה טיסות התעכבו בלא מעט שעות בגלל הערפל. אלו אמנם דברים נדירים, אבל עלולים לקרות.
יחד עם זאת, כשאני טסה עם חברה שאני יודעת שלמעט אירועים נדירים ביותר עומדת בזמנים, גם אני מסתפקת במרווח זמן כמו שלקחת. אם אין עיכובים מיוחדים - זה לגמרי מספיק. -
מה קורה אם אני מאחר לצ'ק אין?שלום רויטל
רכשנו מבנגקוק איירוייס טיסת המשך כמו שציינתי.
איך בודקים האם יש גמישות בכרטיס לשינוי?
והאם באמת ניתן לשנות/לקרב מועד טיסה גם סמוך להמראה??
כי אם כן, וננחת בזמן כמו שצויין לנו בכטיס, וניתן יהיה
לקרב המועד לטיסת ההמשך אז זה מצויין ומעולה.
תודה מראש לתשובתך
-
מה קורה אם אני מאחר לצ'ק אין?היי א888, פשוט תבדקי בתנאים שמופיעים בכרטיס האלקטרוני עצמו, תגלגלו מעט למטה לכל האותיות הקטנות ושם זה אמור להיות כתוב. קחו איתכם את מספר הטלפון שלהם, כך שתוכלו אפילו אם תרצו להתקשר אליהם מתחנת הביניים, כשתדעו בוודאות שהכל מתנהל לפי לוח הזמנים המתוכנן.
דרך אגב, תמיד במקרה כזה שווה לגשת לדלפק ולבדוק אפשרות להקדים, גם אם הכרטיס קשיח. יש חברות שמאפשרות זאת בלי בעיה מיוחדת במידה ונותרו מקומות פנויים על הטיסה (בניגוד כמובן לדחיית מועד הטיסה, שזה כבר סיפור שונה לגמרי). -
מה קורה אם אני מאחר לצ'ק אין?תודה רבה
-
מה קורה אם אני מאחר לצ'ק אין?תודה רבה על המידע
האמת בדקתי עכשיו במייל עם הפרטים של הטיסה שלי זה פשוט הפניה לתקנון הרשמי שמופיע באתר שלא אומר מה קורה במידה ומפספסים את הטיסה.
נקווה לטוב, אגב כשתיכננתי את הטיול ושקלתי לעשות זאת דרך סוכן, זאת השעה של הקונקשן שהוא המליץ לי עליה.
באמת נשאר רק לקוות לטוב.
אגב רשום שמומלץ להתקשר לאשר את ההגעה לטיסה 24 שעות לפני, רלוונטי? -
מה קורה אם אני מאחר לצ'ק אין?אין דבר כזה. בעקרון תנאי הטיסה (כולל גמישות לשינויים) אמורים להופיע. אם אתה לא מוצא, אז בכל מקרה המחלקה/ קטגוריית כרטיס חייבת להיות רשומה, ולפי זה ניתן לדעת מה מידת הגמישות לשינויים שיש לך.
למשל, Web Promotion ניתן לשינוי עד מועד הטיסה עבור תוספת של 200 באהט בלבד, Web Saver - כנ"ל אך בתוספת 800 באהט, שזו התוספת הגבוהה ביותר מבין כל המחלקות, כך שבמקרה הגרוע ביותר זה כל מה שתפסיד. בשאר המחלקות אצלם ניתן לשנות מועד ללא תוספת תשלום. כך שאתה יכול להיות די רגוע וכדאי רק שתיקח איתך מספר שלהם, כדי שאם בעת נחיתת הביניים כבר תדע שעומד כנראה להיות עיכוב, המספר יהיה נגיש לך ותוכל להודיע מראש. כל זה לא תופס כמובן אם לא שינית ופשוט איחרת לצ'ק אין.