מותר להעלות אולר למטוס?
-
היי קניתי אולר לטיול, האם לשים אותו בתרמיל הגדול או בתיק הקטן שעולה איתי למטוס? באחת מהאופציות (אני מקווה שלא בשתיהן) לוקחים כלי נשק, כולל סכינים אולרים וכד` כמו שהבנתי. תודה ושנה טובה!
נופר
-
מותר להעלות אולר למטוס?:Reבתיק הגדול שלא איתך במטוס!!! אם תשימי את זה בתיק הקטן , את יכולה לנופף לו לשלום כבר לפני הדיוטי פרי בארץ... -
מותר להעלות אולר למטוס?:Reלא מדוייק..... בדרך כלל, גם אם לא מתעקשים, הציוד החשוד (סכינים, אולרים, שאר ירקות) נארז ונאטם בתוך שקיות פלסטיק כתומות, ומובא במהלך הטיסה ע''י צוות הדיילות אל תוך תא הטייס הנעול, שם הוא נשמר עד תום הטיסה ומוחזר בנמל היעד וככה זה מאז 11/9 אז אפשר -
מותר להעלות אולר למטוס?:Reבאמת טורחים לארוז את החפצים החשודים בשקיות לפי השם בדרכון? ובאיזו פרוצדורה מחזירים אותם חזרה? -
מותר להעלות אולר למטוס?:Reאני יודע שהפרוצדורה קיימת, למרות שלא בדקתי אותה בעצמי. אני הבנתי לבד שעדיף לשים את האולר עם המטען הכבד שיורד למטה. זה קרה אבל לאבא שלי שלצרכי עבודה היה צריך לקחת איתו מקדח גדול (סיפור ארוך...) ועשו לו קצת בלאגן ובסוף שמו לו את זה בשקית הכתומה והוא קיבל -
מותר להעלות אולר למטוס?:Reתפסיקו לזבל את השכל ואל תגרמו לאנשים סתם להיכנס לבעיות ולסיבוכים...ברור שיש פיתרונות ובתור חייל גם עליתי בטיסות לאילת עם הנשק ושמו אותו בתא טייס והחזירו לי אותו בנחיתה אבל שורה תחתונה עדיף לשים הכול בתיק הגדול ולא להיכנס לבעיות ולעיכובים מיותרים!!!! -
מותר להעלות אולר למטוס?:Reאני מסכים עם אבישי... זה לא שאת צריכה את האולר למשהו במטוס, זה לא שאת הולכת לחתוך חבלים או לפתוח קופסאות שימורים, פשוט כדאי לשים אותו בתיק הגדול כדי למנוע בעיות שעלולות לצוץ. -
איך הצלחת לעבור את שער היציהיציאה עם נשק????? עברת את הביטחון של השדה יחד עם הנשק???????