ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סקוטלנד בלי לפשוט רגל

פורום אירופה
    5
    11
    2065
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

האם אפשר לעשות טיול לסקוטלנד, עם רכב מלונדון או משהו כזה, בלי לסיים אותו בהוצאה זוגית של למעלה מ- 10,000 דולר?
      מישהו שמע? חווה? יודע?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יעקב שפירא
        יעקב שפירא נערך לאחרונה על ידי

סקוטלנד בלי לפשוט רגל:Re
        אפשרי.
        תלוי מה רמת הנוחות שאתם מחפשים וכו`.
        טיילתי שם עם שני חברים, ישנו באכסניות נוער וכאלה ( למרות ש B & B זה לא כ``כ הרבה יותר יקר ) ונסענו באוטובוסים.
        אם תפרטי קצת יותר, אולי אני אוכל למצוא לך מידע שימושי...
        • iditharari
          iditharari נערך לאחרונה על ידי

לפני חודש בדיוק חזרתי עם חברתי מטיול 10 ימים, מאנגליה, אמנם לא סקוטלנד אך טווח מחירים לדעתי זהה. טיילנו 10 ימים, מתוכם 7 ימים עם רכב אותו שכרנו והחזרנו לנמל גטוויק. אנחנו טיילנו לכיוון דרום אנגליה והסטונהנג` ולא הרחקנו עד סקוטלנד אך המחירים לדעתי לא שונים בהרבה, הפערים הם בלונדון, שם יקר קצת יותר. ככלל את הרכב הזמנו מהארץ (באינטרנט) עלה 330$ (דולר) לשבוע, לשני נהגים, מחיר סביר לטעמי. השהות B&B מהרמה הבינונית אך נוחים ונעימים ביותר לטעמי במחיר 45-55 פאונד ללילה. האוכל במחיר סביר -ארוחה סביב 25 פאונד לזוג, אלכוהול קצת יקר אך אפשר להתגמש בזה לדעתי.כמובן בהצגות לא חסכנו וזה קצת יקר -60 פאונד לכל זוג כרטיסים בתיאטרון, 15 פאונד לקולנוע. לסיכום אפשר לדעתי 10 ימים לזוג בפחות מ20 אלף שקל. (בין 15-17,000 תלוי בקניות).
          • noa Xscotland
            noa Xscotland נערך לאחרונה על ידי

מה כוללים אצלך 10,000 דולר?
            ולכמה ימים הטיול?

אם הייתי מוציאה סכום כזה בחודש (!) - לכל ההוצאות, כולל מסי עיריה, טלפון, חשמל, חימום (נורא יקר !), החזקת הרכב + דלק, אוכל ושעשועים - בעלי היה מתגרש ממני מזמן.
            (וכן, אני יודעת שבתי המלון יקרים, אבל מצד שני הם כוללים את המסים, חימום, חשמל וכו` שאני משלמת בנפרד).

בממוצע, אפשר למצוא חדרים זוגיים ב-40-50 פאונד ללילה ב-B&B (לפעמים גם בפחות, אבל זה כאמור הממוצע).
            דלק עולה קרוב לפאונד אחד לליטר.
            מסעדה לא יקרה - כ-15-20 פאונד לזוג.
            מחירי כניסה לאתרים נעים בין 3 פאונד ל-8, בערך (ואפשר לחסוך אם קונים למשל כרטיס אקספלורר של historic scotland).
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

אנחנו למעשה נוסעים לירח דבש, הרעיון הוא לטייל עם רכב למקומות היפים, לפי המלצות, בעיקר נוף, ולצאת קצת בערב לפאבים, לא משהו מיוחד, ללון ב- B&B מדליקים ונעימים ,לא פנסי אבל גם לא סגנון של גיל 20. תודה
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

היי נועה

הטיסות בעונה זו הן בסביבות 600-700 דולר. נניח 600, כלומר כבר 1200 דולר לזוג.
                אם כמו שאמרת הלינה היא בממוצע 50 פאונד, זה אומר 10 ימים 500 פאונד, שזה
                בערך 900 דולר, הגענו ל- 2100 דולר. רכב הוא בערך 1000 דולר – רק השכרה
                כלומר אנחנו עומדים על 3100 דולר... ועוד לא דיברנו. וזה, בשקלים כמעט 14,000 ש''ח...
                • y y y
                  y y y נערך לאחרונה על ידי

אז מה הבעיה??
                  או שאני לא הבנתי או שהיית אצלך איזה טעות. אמרת שבסיכום של טיסה+לינה+רכב (שזה הרבה יותר מחצי מהעלויות) הגעת ל-14000 ש''ח, ובשאלה הראשונה שלך אמרת שהתקציב הוא 10000 דולר (שזה כמה? 45000 ש''ח) אז מה הבעיה??במסגרת המחירים שדוברה פה (ושנשמעת לי מתאימה למה שאתם מחפשים) אפשר לסגור טיול כזה ב-20000 ש''ח, אולי טיפה יותר.10000 דולר לעשרה ימים זה כבר טיול בקלאסה אחרת....
                  אולי התכוונת ל-10000 ש''ח, ולא דולר?
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

בהחלט טעות התכוונתי לש''ח
                    • y y y
                      y y y נערך לאחרונה על ידי

בהחלט טעות התכוונתי לש``ח:Re
                      אז זאת באמת בעיה!! סקוטלנד היא מדינה יקרה יחסית לטיול, מה גם שסגנון הטיול שאת מדברת עליו הוא לא מהזולים ביותר. 10 ימים, בסקוטלנד, עם אוטו שכור, עם לינה בB-B ובלי להתכלב יותר מידי פשוט לא הולך (בעצם, גם עם להתכלב זה לא הולך...). הייתי מציע לך לחשוב על יעד אחר אבל האמת, קשה לי לחשוב כרגע על יעד כלשהו בכל אירופה שאפשר להסתדר בו עם 10000 ש''ח לזוג ל-10 ימים (כולל רכב והכל).
                      בקיצור- תהיו צריכים לשנות או את כמות הימים, או את התקציב. מצטער...
                      • ?
                        אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה בכל אופן..
                        • noa Xscotland
                          noa Xscotland נערך לאחרונה על ידי

יחי ההבדל הקטן...
                          • 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון