לחם כשר באיטליה
-
הי,
האם יש לחם שאפשר לקנות בחנויות רגילות שעונה לדרישות כשרות (גם ללא השגחה).
אם כן - תוכלו בבקשה לרשום את השם והפרטים באיטלקית.
תודה
-
ברוב הלחמים ישומן חזיר!!! -
אבל שמענו שיש גם לא...שמענו שיש סוג של לחם העשוי מלחם, קמח ומים בלבד ואין איתו בעיות. משהו יודע במה מדובר? איך קוראים לו?
המון תודה -
מה שעושה אותו טעים במיוחדלעומת המעופשות הכשרה בישראל.
קחו את המצות היבשות והתפלות שנותרו לכם מפסח..... -
אבל שמענו שיש גם לא...:Reידוע לי שבעיר לוגאנו (ממש קרוב לגבול עם איטליה) יש לחם כשר למהדרין. אינני יודעת לאיזו עיר אתם נוסעים אבל בודאי פנייה לקהילה היהודית במקום תסייע לך. אפשר לחפש באינטרנט קהילות באיטליה, ולפי שם העיר. -
למה לזלזל?למה לזלזל אם למשהו החליט לשמור על כשרות? אני לא כופה עלייך על תזלזל בי!
ולענייננו - אני לא אגיע לערים עם מאפיות כשרות, השאלה שלי האם יש לחם קונבציונלי בחנויות הרגילות שמכילות רק קמח, מים וביצים? (או מה שיהיה - אבל בלי שומן...)
תודה לכל מי שמגיב ברצינות לשאלה רצינית. -
לחם טוסקנהלחם טוסקנה (Toscany Bread) הוא לחם ללא שומן המותר לאכילה גם עבור שומרי כשרות. -
לחם כשר באיטליהשלום,
אכן באיטליה (ובמקומות נוספים באירופה) במיוחד יש בעיה עם כשרות הלחם. נכון שיש לחמים - ובעיקר לחמניות מסוג זה שציינת, אבל - קיימת פה בעיה נוספת אם אתם מקפידים - יש לחמים שנאפים על רשת בתוך התנור וכאלה שבתוך תבנית. את אותם לחמים עם מרכיבים מותרים אם הם נאפים על רשת אין בעיה אך אם הם נאפים בתוך תבנית יש בעיה כי בד''כ התבניות נמרחות בשומן שבדרך כלל אינו כשר. אבל, כך או כך, בחנויות רגילות ברור שלא יידעו על מה את מדברת... בכל אופן, יש מקומות שניתן לקנות לחם כשר. (לא תמיד ''פת ישראל'' אבל כשר). אם תצייני באילו מקומות מדובר, ייתכן ואוכל להוסיף. אם תוכלי ליצןור קשת עם הקהילה היהודית במקום, כמובן שתוכלי לקבל תשובות ברורות ומוגדרות יותר.
בהצלחה! -
אלוהים אדיריםואין כזה,
מתי כבר תשתחררו מהטימטום הזה? -
עד מתי הטימטום הזה ?????? -
אל תיפגעי מהכופרים:Reובכן
עייני בקישורים המצורפים אולי תמצאי שם את מבוקשך
מקווה שעזרתי במשהו
יהדות באיטליה
חנויות ועסקים כשרים איטליה -
הכופריםהקימו את מדינת ישראל
והם הרוב כאן,
למרבה המזל.
אז נא לא לפלצן לנו. -
הכופרים:Reתיזהר לא לחטוף מחלה מהחזיר ואז יהיה ממממממממממממממ
עוכר ישראל שכמוך עם יהודים קצרי סבלנות שכמוך מי צריך אויבים -
למה לזלזל בזולת ובאמונתו? -
מטומטמת....... -
עובדת אלילים -
בושה!בסך הכל רציתי לקבל מידע על לחם כשר באיטליה?
קבוצת הדיון כאן כל כך עניינית ויפה.
מה קרה לכם?
מצד אחד זלזול באמונות של דעה אחת, וכינויים מעליבים מהצד השני!
תודה לכל מי שהגיב באופן ראוי על השאלה שלי - וכשאוכל את האוכל הכשר שלי באיטליה יהיה לי הרבה מה לעכל... -
לרותיReזו התודה שמגיעה לי על כך שאני מנסה לעזור לך???????????
שולחת לך קישורים שעשויים להועיל לך וזו תגובתך?וכן לנסות לנער מעלייך ומעל כל שומרי הכשרות למינהם שנטפלים איהם מיד כשרק נשאלת כאן שאלה בנוגע לכשרות את כנראה חדשה מאוד כאן כאן קם חדשות לבקרים בשם כזה או אחר ונטפל לשומרי המסורת
אז....מי צריך כאן להתבייש אם לא את?????????????באמת תודה רבה לך