אולדן - בריקסדאל, נורבגיה
-
שלום לכולם,
האם יש ספינות שיוצאות מאולדן לקרחון בריקסדאל? כמה זמן לוקח להגיע?
אשמח לקבל עלות משוערכת ו/או אתר שבו ניתן לראות מתי יוצאות ההפלגות (ניסיתי לחפש, לא הצלחתי למצוא עדיין).
תודה! -
אולדן - בריקסדאל, נורבגיה:Reהנה אתר יפהפה, כתבתי מילה אחת briksdal בגוגל.
אנחנו הלכנו ברגל עד הקרחון, אפשר גם בכרכרות , לעצלנים או למתקשים, אבל בסוף יש בכל זאת קטע שכולם הולכים ברגל.והוא לא ממש קל. הולכים על אבנים, ומים, אבל לא נורא.
אם יש אוניות? תחפש באתר אולי תמצא.
אתר על הקרחון -
אולדן - בריקסדאל, נורבגיה:Reדניס שלום !
באתר שרמיה הוסיפה יש מפה ובה אפשר לראות בברור את המסלול.אין צורך לשוט כדי להגיע לקרחון.
אתה נוסע מאולדן לכוון קרחון בריקסדאל.
הדרך היא אחת מהיפות בעולם.
קרא את מסלול הטיול שרשמתי, חפש ב -1001 טיפים.
בדרך, יש צימר שאני מאוד ממליץ ללון בו.
בנוסף, רשום במנוע החיפוש יהודה או נורבגיה,
רשמתי באחת התגובות על אופן ההגעה לקרחון בריקסדאל.
תהנו. -
קרח` בריקסדאל, נורבגיה:Re -
אין צורך לשוטיש אוטובוס בין אולדן לבריקסדאל. התדירות שלו מאוד נמוכה - משהו כמו פעמיים ביום - אז תכננו בהתאם.
הוא מגיע למרכזי המבקרים שלרגלי הקרחון, משם יש לעלות ברגל לקרחון עצמו. עד שלב מסוים אפשר לקחת כרכרה עם סוסים אבל בכל מקרה את הקטע הסופי יש לעלות ברגל - לא נורא בכלל, דרגת קושי די קלה וכמובן נוף מדהים לאורך כל הדרך. הקרחון עצמו מקסים, מומלץ בחום סיור הליכה על הקרחון עם מדריך מוסמך.
אם יש עוד שאלות אתם מוזמנים לפנות אליי במייל
תהנו!
יעלי -
אין צורך לשוט:Reגם אנחנו הלכנו ממרכז המבקרים ברגל. הדרך מתפתלת והשיפוע ממש לא גדול, והיתה הליכה מאד נוחה. האמת שחשבנו על כרכרה גם בגלל החוויה, אבל כולן היו תפוסות עם יפנים,כמובן. אז הלכנו ברגל, וזה היה ממש כיף, למרות שכל הזמן היה זרזוף של גשם, בשביל זה יש מטריות. אם אני זוכרת נכון - החלק הראשון הקל יותר לקח לנו כ-20 דקות, ועוד 10 דקות הקטה האחרון שגם הכרכרות לא נוסעות שם.
סעו ותהנו מהנופים המדהימים. -
אין צורך לשוט:Reאני מבין שגם ללא ספינה או אוטו אפשר להנות מהחוויה
אחלה, תודה רבה לכולם. -
אין צורך לשוט:Reתאמין לי שכל הכיף זה ללכת ברגל.
נסיעה טובה ותהנו