נסיעה מאגם גרדה לונציה
-
ראיתי הרבה פניות באתר לגבי נושא זה אך לא מצאתי תשובה מסודרת.
שאלותיי הן: מה הדרך המהירה והקלה להגיע מאזור גרדה לונציה- במכונית (שיש ברשותינו) או ברכבת?
היכן נמצא מסטרה ומדוע רבים ממליצים להחנות שם ולא בחניון הגדול שבונציה?
מה עלות הנסיעה במוניות או באוטובוסי המים שבונציה, הן לפי נסיעה בודדת והן לפי יום? האם ילדים משלמים כמו מבוגר?
תודה... -
נסיעה מאגם גרדה לונציה:Reרצ''ב אתר של מישלין עם מרחקים ועלויות באוטוסטרדות
ttp://www.viamichelin.co.uk ועוד אחד:
http://www.mapquest.com/maps/main.adp?country=GB
עדיף להחנות וללון במסטרה היא ''עיר השינה '' של ונציה. (בונציה החניה והלינה יקר מאוד) מסטרה לונציה 10 דקות באוטובוס. -
נסיעה מאגם גרדה לונציה:Reהי, מגרדה לונציה ברכב (נסיעה באוטוסטרדה) בערך שעה וחצי. לדעתי, זה הכי נוח. מסטרה נמצאת כמה ק''מ לפני ונציה, רבים מחנים שם את הרכב ונוסעים ברכבת או באוטובוס בגלל מחיר החניה הגבוה בונציה. 20 יורו ליום (מעל 7 שעות), פחות מ 7 שעות - 3 יורו לשעת חניה. תעשי את החישוב כמה אנשים אתם ומה יותר משתלם. לדעתי, ניתן להוסיף כמה יורו ולהחנות בונציה (בעיקר אם אתם משפחה). נסיעה חד פעמית באוטובוס מים בונציה - 5 יורו (אני לא זוכרת לכמה זמן הכרטיס תקף, יש אתר של החברה הכולל מחירים, הכתובת שלו הסתובבה פה בפורום. שם תוכלי לבדוק גם מחיר של כרטיס יומי. לדעתי זה ACTV אבל אני לא בטוחה). הבן שלי בן 11 שילם מחיר כרטיס מלא. תהנו -
ברכבת מגרדה לונציה?שלום
אנחנו משפחה (2+3), ישנים בסירמיונה, ומתלבטים איך הכי נוח להגיע לונציה.
היכן תחנת הרכבת הקרובה לסירמיונה? מה עלות הנסיעה?
האם למישהו יש קישור לאתר הרכבות ?
תודה -
נסיעה מאגם גרדה לונציה:Reהנסיעה מגרדה למסטרה עורכת כשעה וחצי ,נוחה מאוד ונוסעים על האוטוסטרדה.
מחיר נסיעה ממסטרה לונציה באוטובוס 1 יורו.
מחיר שיט בונציה 5 יורו לכל פעם.
מחיר כרטיס לשיט ואוטובוס לכל היום בונציה ומסטרה 12 יורו.
בהחלט כדאי להתגורר במסטרה וליסוע לונציה הנסיעה לוקחת מספר דקות ואין בלבול מוח ובעיות חניה. -
ל-5 עדיף רכבבהנחה שששכרת כדאי שתיסע על האוטוסטרדה לונציה. כנס לונציה ולא למסטרה (לטעמי אין טעם בחיסכון של 10 יורו) חנה וקנה את הכרטיס היומי החופשי ב-12 יורו.כדאי שתצאו לדרך באותו יום כבר ב-7.30. פחות משעתיים יצאתם מהרכב -
נסיעה מאגם גרדה לונציה:Reתודה רבה על כל הפידבקים!
אני רוצה להבין את עניין מסטרה- העיקרון הוא שחנייה במקום זה חוסכת כמה יורו בודדים? זה לא נראה כה מהותי.. -
נסיעה מאגם גרדה לונציה:Reהשאלה היא האם אתם מגיעים לראות את ונציה וחוזרים או נשארים ללון באזור
אם חוזרים באותו היום-אז תחנו בונציה
אם לנים שווה לקחת מלון במסטרה שהרבה יותר זולה וליסוע באוטובוס לונציה -
נסיעה מאגם גרדה לונציה:Reמעבר לחסכון הכספי יש לדעתי 3 יתרונות לחניה במסטרה:
א. החשוב מכל, הגשר בין מסטרה לונציה עשוי להיות פקוק באחד הכיוונים, ואז תשמחו מאד להסתכל מחלונות הרכבת שעושה את הדרך במשך כמה דקות ובתדירות גבוהה מאד על המכוניות שתקועות בפקק.
ב. החניה של ונציה קצת רחוקה מכיכר רומא שהיא הכניסה לעיר. זה לא נורא, אבל גם לא נעים כשצריך ללכת בשמש ביום חם או כשחוזרים אחרי יום עם הרבה הליכות בעיר.
ג. לפחות עפ''י השמועות המכוניות בחניון ונציה יותר חשופות לגניבות, במיוחד כשברור לגנבים שמדובר במכוניות שעומדות יום שלם ללא השגחה. -
נסיעה מאגם גרדה לונציה:Reהאם לדעתכם יש בעיה מבחינת צפיפות ותימרון במציאת מקום חניה בונציה עם קראוון בתחילת חודש ספטמבר?
תודה -
נסיעה מאגם גרדה לונציה:Reאני מתכוונת לשוב באותו יום חזרה לגרדה אך נראה לי, לפי מה שרובכם ממליצים , להחנות במסטרה.אשמח לדעת
היכן קונים את הכרטיס המשולב לאוטובוס והמוניות מים.
סליחה על הבורות, איך כותבים מסטרה באנגלית? -
נסיעה מאגם גרדה לונציה:Reיש הרבה חניונים בכניסה לונציה 20 יורו לכל היום. ממש קרוב לתחנת הרכבת שם יש דוכן לקניית הכרטיסים לוופרטו. מאד נוח ולא צריך לחנות במסטרה ולהסתובב בתחבורה ציבורית.