תוקף דרכון
-
שלום רב, יש לי שאלה: האם הדרכון שלי צריך להיות בתוקף לעוד חצי שנה מהיום כדי שיתנו לי לטוס לצ`כיה, או שמספיק שהוא בתוקף לחמישה חודשים, כמו עכשיו?
-
תוקף דרכון:Reסוכני הנסיעות טוענים שצריך חצי שנה תוקף. אני נסעתי לפראג עם 3 חודשים תוקף ולא היתה בעיה אבל זה היה לפני שנתיים. למה לך להסתכן? הארכה היום מאד מהירה, גם דרכון חדש ואפשר לשלוח בדואר את הדרכון הישן+ צ`ק +טופס שמוציאים מהאתר של משרד הפנים. -
תוך כמה זמן יש חידוש?אם אני טסה עוד שבועיים לפראג- יש סיכוי שאוכל לחדש דרכון בזמן הזה? כמה זמן לוקח מהרגע שמוסרים את הדרכון במשרד הפנים ועד שמקבלים את הדרכון המחודש? -
תוך כמה זמן יש חידוש?:Reאם את צריכה רק להאריך תלכי למשרד הפנים ויאריכו לך במקום. אם את צריכה דרכון חדש (במקרה והישן בן 10 שנים) גם אז זה אמור להגיע חזרה בתוך כמה ימים, ואם תלכי ותמסרי אותו בעצמך(במקום לשלוח בדואר) זה יקצר את פרק הזמן ואולי אפילו יעשו את זה במקום (גם זה קורה) . -
תוך כמה זמן יש חידוש?:Reאם זו רק הארכת תוקף דרכון , אז זה מתבצע על המקום .
תלך לסניף של משרד הפנים והפקידה מאריכה את התוקף תוך 2 דקות .(אבל התור כמה שעות) .
בהצלחה -
תוך כמה זמן יש חידוש?:Reאני חידשתי דרכונים לכל בני המשפחה וזה הגיע בדאר תוך 3 ימים.