יום ראשון בברצלונה
-
שמעתי שיש חשיבות להיות בברצלונה ביום ראשון בגלל שווקים מעניינים שיש רק ביום זה.
האם זה נכון והאם זה מספיק מעניין כדי לאלץ טיול לברצלונה שיכלול את יום ראשון?
תודה מראש, -
יום ראשון בברצלונה:Reהי...אני מנסה לתכנן שבוע בספרד...
אשמח להחליף איתך פרטים, עצות , מסלולים..
עדי
היציאה שלי בראש השנה... -
יום ראשון בברצלונה:Reהשוק הכי מעניין והססגוני בברצלונה הוא שוק בוקריה ברמבלה
והוא פועל כל יום (אני לא זוכר לגבי יום א)
ישנו שוק פשפשים שמתקיים בקצה הרמבלה ליד הים לפי מיטב זכרוני ביום ראשון מוכרים כל מיני גרוטאות -קסדות ממלחמת האזרחים,סכינים,שעונים וכו (בהון תועפות) לא מצדיק השקעה מיוחדת ולדעתי ישנם המון זיופים מסין -
יום ראשון בברצלונה:Reמה שיפה בברצלונה שה אווירת העיר. והיא בהחלט משתנה בסוף השבוע. קודם כל הכל מתחיל מאוחר. העיר מתמלאת עוד יותר בכל מיני מופעי רחוב, ושווקים וחנויות מוציאים את מרכולתם לרחובות - פשוט סוגרים רחובות ומעמידים דוכנים. וחוץ מזה ליד הקתדרלה בעיר העתיקה יש את ריקודי הסרדנה. בעייני שווה בהחלט! כל השבוע לרוץ לאתרים, ובסוף השבוע פשוט להתערבב עם המקומיים.
תבלו. רבקה -
בילויים בכיף, רק אזהרה !!!במחצית הראשונה של 2004 נגנבו בברצלונה ומדריד 250.000 כרטיסי אשראי מתיירים.
אז בלי חוכמות, יכולתי לספר עשרות סיפורים על כייסים בברצלונה, חבל על הזמן.
את כל מה שחשוב לכם, תחזיקו בגרב כיסים שניתן לקנות בחנויות לציוד טיולים. והכוונה לכסף,דרכונים,כרטיסי אשראי,כרטיסי טיסה וכדומה.
ממחטה,סיגריות מצת ומעט מזומן להוצאות מיידיות תוכלו להחזיק בכיס או בפאוטש, מכסימום, זה מה שיפול לידי הכייס.
ואל תהיו חכמים
אין שום סיכוי שתרגישו כשכייסו אתכם.
ובטח לא חגורת בטן שהכייס מכיר מצויין ויודע לחתוך את הרצועה, משיכה חזקה, והכל ברשותו והוא נעלם כהרף עיין. בטח בתנואה הסואנת מאוד ברמבלה.
בילוי נעים. -
יום ראשון בברצלונה:Reאני לא יודעת לגבי שווקים מיוחדים שיש. שוק בוקריה לדוגמא דווקא סגור בימי ראשון (כמו כל החנויות).
ביום א יש אווריה מאוד מיוחדת של סופ''ש, אנשים מגיעים מרחבי אירופה.
אני מניחה שלעיתים יש משהו מיוחד אך זה תלוי ב''סיבות לחגיגה''.
יש שני שווקים שפועלים בימי ראשון
1. בנמל - דוכנים בסגנון נחלת בינימין (פחות מרשים)
2. בפלסה ריאל שוק של בולים ומטבעות, אם זה מעניין אתכם נחמד אם לא אז... -
יום ראשון בברצלונה:Reשלום שלומי
אין ביום ראשון שווקים בברצלונה , שוק הפשפשים ושוק האוכל סגורים ביום ראשון, יש שוק מטבעות בולים וטלכרטים בכיכר ריאל. ובעוד. כמה מקומות דוכנים לאומנות.
המיוחד ביום ראשון בעיר שלא מתקיים בשאר השבוע, פסטיבל מתופפים בסיוטאדלה, אפשרות לבקר בבנין העיריה המרשים, מוזיאונים רובם פתוחים עד הצהריים. -
לאביב - פארק סיטוודלההי אביב,
כשהייתי לפני שנתיים בערך בברצלונה נהגתי ללכת לשם כל יום ראשון (למתופפים).
חזרתי השנה במאי (הפעם רק ליום א אחד) ומאוד התאכזתי, לא הייתה אווירה כמו פעם ולא היו המתופפים. האם זה עדיין ממשיך ובאופ חד פעמי פספסתי את זה?
תודה