זמני נסיעה מינכן לברלין
-
ביררתי נושא השכרת רכב. ממינכן לברלין.
מישהו יודע זמני נסיעה ברכב? האם השילוט ברור?
מקומות חניה במינכן?
מחכה לתגובות
סי -
זמני נסיעה מינכן לברלין:Reהשילוט מצויין הכבישים מעולים בערך 600 ק``מ שבנסיעה זה בערך 4 טחצי שעות -
זמני נסיעה מינכן לברלין:Reסי שלום זמני נסיעה זה תלוי על איזה כביש אתם נוסעים האם זה טיול או סתם לעבור מעיר לעיר לגבי שילוט -הלוואי עלינו בישראל שילוט מעולה הרבה לפני הצמתים קנו מפה טובה ואין בעיה לגבי חניה במינכן עצמה שוב תלוי מתי בחודש הבא יש פסטיבל ולא תמצאו חניה אפילו לקטנוע בזמנים רגילים יש הרבה חניונים תת קרקעיים בעיר עצמה -
זמני נסיעה מינכן לברלין:Reאנחנו נוסעים לטיול של 9 ימים.
3 לילות מינכן ו-6 לילות ברלין.
בהתחלה תיכננו על רכבת רק שזה יוצא 100 יורו לאחד (ע''פ אתר רכבות). אני מחפשת משהו זול יותר, העניין הוא שהשכרת רכב זה מינימום 3 ימים (בגלל המעבר ממינכן לברלין) זה יוצא 113 יורו, זה גם לא משתלם כי אכן יש שם תערוכה, שגם יש פחות סיכוי למצוא מלון נחמד.
מה אתה ממליץ? היית שם? -
זמני נסיעה מינכן לברלין:Reהאם הטיסה למינכן ובילוי 3 ימים ולאחר מכן מעבר לברלין לעוד 6 ימים וחזרה מברלין מתי? כי כאמור פסטיבל הבירה חבל על הזמן מבחינת לינות אם לא תשריינו מהארץ המחירים מרקיעים לשחקים פי 2-3 ממחיר בקיץ חודשים יולי/אוגוסט אם אתם במינכן המוזאון הגרמני ענק אין אפשרות לכסות ביום אולי בריצה חלק אפשר לראות את הארמונות במינכן לנסוע עד מחנה הריכוז בדכאו מה אומר זה מקום שכל יהודי רוצה לראות לשיקולכם נסיעה דרומה לפוסן לארמונות ללא רכב חבל ומצד שני חניה במינכן ליום משהו כמו 20-25 יורו לא זול אם תמצאו מקום לגבי נסיעה ברכבת לברלין כדי לחשוב על זה כי אם אתם מחליטים לשכור רכב ישנה הדרך או חלק ממנה שנקראת הדרך הרומנטית שזו חוויה בפני עצמה כולל כל העיירות בדרך אבל זה עניין של ימים לשיקולכם יוסי -
זמני נסיעה מינכן לברלין:Reפסטיבל הבירה זה על ה- 3 לאוקטובר, אנחנו מגיעים אחרי, רק שיש שם תערוכת אוכל או משהו כזה. גם בעיה להשיג בתי מלון.
חזרה ארצה זה מברלין. נראה לי נלך על הרכבת שכרגע זאת האפשרות היחידה, למרות העלות של 100 יורו, אחרת נסתבך עם עלות חניה ליום שזה יצא ע''פ מה שאתה אומר כ- 75 יורו ל- 3ימים לא כולל השכרת הרכב ודלק.
יש לך מה להציע למינכן? ברלין? בתי מלון?
כל דבר אשמח לשמוע
דבר נוסף, כיצד מגיעים משדה התעופה לבית המלון, הרי לא סגרתי דיל אין לי העברות , אין לי מושג בדרך כלל אנחנו משכירים רכב משדה''ת ואז אין בעיה , פשוט לחפש את המלון מהרכב. תודה -
זמני נסיעה מינכן לברלין:Reתעזרי לי ותעשי קצת סדר... הבנתי 9 ימים, הבנתי 6 בברלין ו-3 במינכן, הבנתי חזרה מברלין, אבל איפה אתם נוחתים, גם בברלין??
בכל מקרה, רכבות ICE (הרכבות המהירות) אכן עולות משהו כמו 100 אירו לכיוון, יש רכבות זולות יותר אבל הן גם איטיות יותר (לפחות 7-8 שעות) מה שאומר שרק על הדרך הךכו לכם יומיים, וחבל. לדעתי גם הערכת הזמן של ה-4 שעות נסיעה היתה קצת אופטימית, עם היציאה מעיר שאתם לא מכירים, הכניסה לעיר שאתם לא מכירים והתיקונים באוטוסטרדה בדרך נראה לי ש-6 שעות יהיו הערכה יותר ריאלית.
טיסות בדקתם? מצורף לינק לחיפוש טיסות, לדעתי ב-80 אירו יש סיכוי למצוא משהו...
טיסות -
זמני נסיעה מינכן לברלין:Reאנחנו נוחתים במינכן ממריאים בברלין. -
זמני נסיעה מינכן לברלין:Reמשדה התעופה ישנה רכבת שמגיעה עד לתחנה המרכזית במינכן שזה התחלה של המדרחוב יש בתי מלון ברחוב שילר שטראסה כמו מלון גרמניה ,או מלון DREI LOWEN שניהם ממש במרכז אבל בספק אם יש מקום שאר המקומות הם קצת מחוץ או במרחק מה מהמרכז כמו המלון בדרום מינכן K+K בהצלחה