מוזיאון סקס בברלין- דחוף
-
אני נמצאת כרגע בברלין... ושמעתי שיש פה מוזיאון סקס- איפה, יש אולי איזה לינק?\
נשארו לי פה בסכה''כ עוד יומיים עד סןף הטיול - והייתי כבר ברייכסטאג, שערי ברנברג, פוטסדאפ, רובע ניקולאי, קוד`אם \ מגדל הטלויזיה ובכל מיני קדתרלות... האם יש עוד משהו מעניין שאני עלולה לפספס..?
והאם מלבד מוזיאונים ותערוכות יש משהו שאפשר לעשות= משהו שהוא ייחודי לברלין..?
תודה ואודה על תשובה מהירה...! -
מוזיאון סקס בברלין- דחוף:Re
לך לאתר ההנצחה המרשים לשואה ליד שער בראנדנבורג,
בקצה האתר,יש מוזאון שואה קטן ומרשים ביותר.
לא מוזאון סקס -
סליחה........צריך להיות:
אחרי שתאונני ותרגעי....... -
מוזיאון סקס בברלין- דחוף:Reא. מוזיאון הסקס נמצא ממש צמוד ל-ZOO , צאי מהתחנה לכיוון קוד`אם ותמצאי אותו (והוא ממש קטן ומשעמם)
ב. אחרי שהיית בכל המקומות התיירותים המשעממים של ברלין, זה הזמן להתחיל להכיר את ברלין האמיתית (וההרבה יותר מעניינת). סעי לתחנת HACKESCHER, רדי שם, ותתחילי ללכת דרך ROSENTHALER לכיוון תחנת EBERSWALDER, כל האזור מקסים ומלא בתי קפה, מסעדות וגלריות. סעי לבניין TACHELES שלייד תחנת ORANIENBURGER TOR, סעי לתחנת SCHLASISCHES TOR בקרויצברג, תטיילי באזור ואח''כ תעברי את הנהר לכיוון WARSCHAUER STR ותטיילי ב-EAST SIDE GALLERY (לא גלריה!!), סעי לרובע הבווארי בשונברג, מספיק ליומיים? -
מוזיאון סקס בברלין- דחוף:Reמשיטוטים בעיר נתקלתי במוזיאון סקס שנמצא מול ה-Zoo. לא נכנסנו. יש בברלין מוזיאונים יותר מפתים. -
החומה....ארמון שארלוטנבורג.גן בוטני, מוזיאון MAURE באצ`רשטראסה, וואנזה. (וילה ואנזה מוועידת ואנזה) שייט, המוזיאון לטרור, מוזיאון השואה, גשר בין מזרח למערב בין ביניני הפרלמנט. רח` פרידריך שטראסה (לקניות) המוזיאון היהודי, מצודת שפנדאו ועוד ועוד,
אל תוותרי על האיצטדיון האולימפי. זאת חוויה מרגשת להיות שם. גם מקום שארכיטקטונית הוא מדהים וגם הענין שיש לו עם ההיסטוריה של היהודים. האיצטדיון נבנה ב-1936 לפי בקשה של היטלר שהתכוון להוכיח את התיאוריות שלו באולימפיאדה הזאת ושבה ניצח בארבע מקציים אצן כושי (אוואנס) וגם המקום שבו התקיים הגמר האחרון והמפורסם (הנגיחה) של המונדיאל בין צרפת לאיטליה. -
מוזיאון סקס בברלין- דחוף:Reנסה liquidrom בריכה מעולם אחר
mockernstrasse 10,neues tempodrom
זוהי בריכה עם מוזיקה וצלילים מיימיים יש גם סאונה וג`קוזי מרגיע, סוראליסטי ואולי גם חושני -
אני מתעקשת רק עלסקס דחוף. -
אני מתעקשת רק על:Reאפשר להתעקש על זה גם בארץ. למה לנסוע עד ברלין? -
כדישלא לפגוש יצורים כמוך בסימטא חשוכה. -
-
כדי:Reמעניין מה את עושה בדיוק בסימטה חשוכה? בכל אופן
מאחל לך לפגוש שם יצורים כלבבך. -
לא נראה לי שזו שענתה לךזאת האחת שאכן שאלה את השאלה. יש כאן כל מיני חוכמולוגים שמנצלים את הבמה הזו להרעיל את הפורום במוח החולני שלהם.
יופי של קבלת פנים ליונית.