ורנה לא מומלץ
-
היום חזרתי מורנה מלון אינטרנשיונל 5כוכבבים זהסתם שטויות אולי 2 כוכבים אין הרבה מה לראות ואין הרבה מה לעשות שם טילתי בהמון מקומות תאמינו לי שמאוד משעמם שם כל האנשים שפגשתי מאוד התאכזבו אל תלכו למטרו ולא לשוק הטורקי כמו שמיעצים המון אנשים יקר שם בקיצור לא היתי חוזר לשם ולא היתי מליץ לבקר שם תחפשו יעדים אחרים -
אבלמה עם הבאסטיונרים מהשוק עם הכרס והגורמטים,ועם נשים שניראות כמו זונות מקומטות בדימוס,
זה הרי בול מתאים להם,לא?
הקאזינו,אלא מה? -
מי הולך לקניות? - דעה אחרתמי הולך לקניות? - קניות תעשה בארץ - הולכים לבלות!.
חלק מן האנשים הולכים לקזינו אבל חלק אחר הולך לבלות ולהנות. אני הייתי שם עם כל המשפחה במלון שאתה ציימת ונהננו מאוד מאוד.
ובכן:
תחילה קיבלנו סוויטה ל-3 וחדר ל-2. בסוויטה הענקית שצופה על כל הנוף בזוית של 180 היינו עם בני הקטן, בסמוך אלינו קיבלו 2 בנותי הגדולות חדר זוגי.
יצאנו יום אחד לטיול גיפים מאורגן שאותו איננו שוכחים - חוויה בלתי רגילה.
יום נוסף יצאנו עם מונית לטייל בחצי האי נסבר ובפארק האבנים פוביטי קמוני, בדרך הנהג לקח אותנו לנחל שאינני זוכרת את שמו - פינה קסומה.
יום אחד יצאנו למרכז - באמת אין הרבה מה לראות אבל בנותי הגדולות מצאו מציאות לא יקרות ונהנו מחווית השיטוט.
בערבים יצאנו לחולות הזהב - היה תוסס ונפלא.
ערב אחד היה ערב מסורתי - שוב קנינו מנציג השטיח המעופף כרטיסים והצטרפנו לקבוצה - ערב מדהים ומהנה ביותר.
בילינו גם שעה בקזינו - כי קיבלנו מהמלון כסף נייר - אך מראש שחלטנו שאנו לא נסחפים ומבזבזים רק את מה שקיבלנו ויוצאים- למרבה הפלא הרווחנו קצת לקחנו את הכסף יצאנו ולא המשכנו (הרי היתה החלטה??).
בקיצור דעתי שונה - תבלו ותהנו.
אנינו היינו בסוף אוגוסט לפני 5 שנים. -
מי הולך לקניות? - דעה אחרת:Reכבר כתבנו לך בפורום שהמלון לא מומלץ ובעונה שנסעת הכל סגור. לא התייחסת ברצינות. אנחנו היינו בסוכות ממש לפני סגירת העונה במלון אחר כמובן היה מזג אויר נפלא וכל יום טיילנו במשך שבוע. אנו לא אנשי קזינו. כך שאפשר לזכות בחופשה מהנה וזולה יחסית לארץ.אנחנו דווקא ממליצים. -
נראה שזה מתאים גם לךבסטיונר אולי מילה גסה אצלך.אבל הבסטיונרים עובדים קשה,נותנים לנו שרות על אף הבוז שלך.גם כן לא רק אישתך מזדקנת גם אתה.התרבות שלהם לא מתאימה לך?יאללה בסדר,גם התרבות שלך לא מתאימה להם,וגם לא לשום פורום.לונדון מחכה לך,גם שם לכל הזונות יש אלף שמות.
אנטי וירוס -
ורנה לא מומלץ:Reצר לי לשמוע שחזרת מאוכזב.
על טעם וריח אין להתווכח.
ניתנו לך אין ספור ''התראות'' טרם נסיעתך כאן בפורום.
נכון שורנה אינו אתר תיירותי ''שמפיל מכיסאות'' אך מכאן ועד פסילתו לחלוטין, המרחק רב.
אכזבתך נבעה כי בחרת במלון שרמתו אינה לטעמך והומלצו לך בתי מלון אחרים כדוגמת קמפינסקי בו שהיתי, ויכולת לשדרג בהחלט. מלבד זאת נסעת מחוץ לעונה, ולכן הסקת מסקנות נחרצות מדי.
אם שווקים וקזינו אינם לטעמך וטעמם של אחרים הוא כן קזינו ושווקים, אינך חייב לטעום מהם. יש מספיק מה לראות בסביבה, ואם אינך אוהב טיולים, מה כן ציפית?
זה מה יש.
איש בעיניו הישר יעשה וכראות עיניו.
האם אילת, ''יותר נחמדה''?
שבת שלום
שרה