איפה יש מעיינות חמים?
-
שלום, אני מתכננת לסוע לטיול קצרצר באירופה ונשמח לשלב ביקור ורביצה בקרבת מעיינות חמים. איפה יש מעיינות מומלצים (עם עדיפות לאזורים נטולי יורו...)
תודה רבה, נעמה -
איפה יש מעיינות חמים?:Re -
איפה יש מעיינות חמים?:Reהיי נעמה
ראשית רומניה נטולת יורו וזולה בהשוואה למדינות מערב אירופה, בטוח שיש מעיינות חמים אך אני לא יודע בדיוק באיזה אתר ספא ברומניה יש מעיינות חמים וכן איזה מומלץ, אני ממתין לתשובה ממקום אחר ואני האדכן אותך.
בינתיים הנה אתר בו יש מידע על כל אתרי הספא ברומניה:
http://www.spas.ro/engleza/health.htm
את יכולה לבדוק באתר שהוספתי ובנוסף לפנות למשרד התיירות הרומני שנמצא ברחוב בן יהודה 135 תל אביב.
טלפון: 035276746
אי מייל : [email protected]
הם דוברים עברית ומלבד העזרה שניתנת במשרד הם שולחים גם בדואר/אי מייל חומר ומידע על רומניה לרבות מפות עזר.
הטיסה לרומניה קצרה 2.45 שעות מנמל התעופה ניתן לתור את רומניה או ע``י השכרת רכב או ע``י נסיעה של 30 דקות לערך לתחנת הרכבת הגדולה בבוקרשט GARA DE NORD ומשם להגיע לכל נקודה שהי ברחבי רומניה [רכבות מומלצות RAPID,INTER CITY]
דודו
אתרי ספא ברחבי רומניה
משרד התיירות הרומני -
לא באירופה אבל Reמלון ספא 5 כוכבים חמאמאת מעין בירדן- מעל ים המלח- בריכה טבעית של מעיינות חמים מינרליים ומספר מפלים מגבהים שונים- כייף. -
מעיינות חמים ברומניה ...טוב קיבלתי מידע ... שם האתר הראשון הוא ``Baile Olanesti``
נמצא במרחק של 276 ק``מ מבוקרשט, 4 שעות נסיעה ברכבת מהירה מתחנת הרכבת הגדולה בבוקרשט GARA DE NORD A .
לרכבת ניתן להגיע במונית מנמל התעופה.
או ברכב, נוסעים ע``פ הסדר א` ולאחר מכן ב` ...
א. Bucharest-Râmnicu Vâlcea כביש מספר E7
ב. Râmnicu Vâlcea - Baile Olanesti כביש מספר DN 64A
האתר השני הוא -
תיקון ...האתר הוא: ``Baile Herculane``
האתר נמצא 364 ק``מ מבוקרשט, אין בעיה מבחינת המרחק משום שישנה רכבת ישירה שיוצאת מתחנת הרכבת הגדולה בבוקרשט GARA DE NORD A , קו הרכבות הזה פעיל מעוד בשל העובדה כי הוא מוביל מבוקרשט לבודפשט דרך טימישוארה.
כמובן שאפשר גם עם רכב בנסיעה לכיוון מערב רומניה על כביש E70 עד לעיר Drobeta-Turnu-Severin ומשם עוד 47 ק``מ.
דודו
הכל על -Baile Herculane
מפת דרכים של רומניה -
איפה יש מעיינות חמים?:Re
http://www.booking.com/hotel/bg/spahoteldvoretsa.html?aid=303948;label=velingrad
הי נעמה
בואי אלינו לבולגריה
למלון דבורצה בעיירה ולינגרד
הוספתי קישור
ותהני ממקום יפהפה וזול יחסית ללא יורו או שאולי כבר כן אחרי האחד בינואר
אני חויתי מקום זה מספר פעמים והיה פנטסטי
שעתיים וחצי טיסה מנתבג ועוד כשעה נסיעה ואת שם
לשרותך
עופר