כרטיסים ליוניברסל ב-LA
-
כדאי להזמין דרך האתר של יוניברסל? הם רושמים שם שזה נותן 10$ הנחה.
ושאלה נוספת, אני גם ככה מגיע לאורלנדו. האם מספיק ללכת ליוניברסל באורלנדו ולוותר על זה שבלוס אנג`לס?
-
עוד שאלה בקשר לפרקיםעשיתי עכשיו השוואה בין יוניברסל בלוס אנג`לס לזה שבפלורידה והם די דומים אפילו עם יתרון לזה שבלוס אנג`לס לכן אני אעשה אותו שם.
מה שמשאיר אותי עם הפרקים הבאים שברצוני ללכת אליהם באורלנדו:
מג`יק קינגדום
אפקוט
יוניברסל אי ההרפתקאות
עולם המים
האם יש איזושהי אפשרות לקנות כרטיס מוזל שכולל את 4 אלה? או שאני צריך לקנות בנפרד לאלה ששייכים לדיסני וורלד(מגיק קינגדום ואפקוט), בנפרד לעולם המים ובנפרד ליוניברסל? -
ר` תשובותי בהודעה למעלה -
תשובה לא מלאה..
עדיין לא ברור לי האם אפשר למצוא כרטיסים משולבים בין הפארקים (יוניברסל/דיסניוורלד/עולם המים) המקנים הנחה.
ולגבי הביקורת על אי ההרפתקאות, קצת קשה לי לקבל את האימרה שהמתקנים היו ככה ככה כששורה מתחת את רושמת ''..לא משתגעים על רכבות ההרים המפחידות ביותר, ולכן לא עשו אותם'' .
אם לא עשיתם את המתקנים המפחידים (והרי זו המהות בפארק, לא?) , מאיפה הקביעה שהמתקנים ככה ככה? -
כרטיסים ליוניברסל ב-LA:Reאם אתה רוצה רוצה ללכת להרבה אטרקציות יש כרטיס משולב בעלות של 199$ - 3 ימי דיסני + יוניברסל + סיי וורלד + גן החיות בסן דיאגו.
יש כאן חסכון של כ- 300$ -
אורלנדולגבי כרטיסים משולבים - חפש באתרים של יוניבסל ודיסני. אנחנו קנינו מראש כרטיסים משולבים לשני הפארקים של יוניברסל. עם זאת, ראיתי כרטיסים דומים (נדמה לי שב-79 $, לא כולל מס) בקופות. גם הם כוללים יום שלישי בחינם.
לגבי ההערכה האישית שלי לפארק ההרפתקאות: הילדים שלי מנמנעו מלעשות ארבעה מתקנים מפחידים במיוחד, אלה עם הנפילות האיומות ביותר. חלק מהמתקנים הנותרים מתאימים לילדים קטנים. ''מתקני הביניים'' לא מילאו לנו יום שלם, ולמרות היותם נחמדים (ובמיוחד - ספיידרמן וההרפתקה בנהר), החווייה עבורנו פשוט לא הייתה שווה את המחיר. כשמדובר במשפחה של חמישה, אתה מוציא בערך 250$. זה המון. גם אם תוסיף עליהם את המתקנים המפחידים, זה עדיין יותר מדי, לטעמי. חובבי הרכבות המפחידות ימצאו כאלה בלונה-פארקים אחרים, ללא המותג ''יוניברסל'', ובמחיר נמוך יותר.
מובן שזאת דעתי האישית, ואתה תעשה את השיקול שלך.
בהצלחה! -
כרטיסים ליוניברסל ב-LA:Reתנסה להזמין חבילת כרטיסים של CITYPASS יש שם כרטיסים גם ליוניברסל וגם ל- MGM
וכמובן לעוד אטרקציות אחרות
אם אתה לא מוצא איך להזמין- שלח לי דואל
[email protected]
ואשלח אליך את כתובת האתר -
עוד שאלה בקשר לפרקים:Reדיסני בנפרד
אם אתה הולך לדיסני בלוס אנגלס - אל תלך גם באורלנדו
ה- MGM בלוס אנגלס עולה על זה באורלנדו
ה-יוניברסל באורלדנו עולה על לוס אנגלס
דיסני אפקוט - רק באורלנדו
דיסני -חיות- רק באורלנדו -
תשובה לא מלאה..:Reדיסני ויוניברסל הן חברות מתחרות ולכל אחת מהן כרטיסים משולבים לפארקים שלה בלבד. אין חבילה המשלבת בין שתי החברות השונות. כל אחת מהחברות מעוניינת שתהיו רק בפארקים שלה ולכן מציעים לכם כרטיסים בחינם ליום השלישי ביוניברסל או ליום החמישי בדיסני.
''איי ההרפתקאות'' של יוניברסל הוא פארק שעשועים מדליק, חדיש ועם מתקנים מצויינים, בנוסף למופעים מוצלחים ועיצוב מרשים. חובבי רכבות ההרים והאקשן יהנו מכל רגע בו! -
כרטיסים ליוניברסל ב-LA:Reמספיק לי כרטיס ל-4 אתרים, אבל אפילו הכרטיס הזה במחיר 200$ עדיף על לקנות כל כרטיס בנפרד.
איפה אני יכול להשיג אותו? -
מופעים באי ההרפתקאותביום בו ביקרנו אנחנו באי (שיא העונה) היה רק מופע אחד, ''סינבאד'', מופע אקרובטיקה ממוצע ביותר.
מסכימה איתך לגבי העיצוב - הוא מרשים ומדהים.
חשוב לציין גם ש''יונברסל'' מוכרים כרטיסי ''אקספרס'' למי שמוכן לשלם עוד 35 דולר לכרטיס. כך קורה שלאחר שעומדים בתור במשך 40 דקות עוברת חבורה של ''אקספרסים'' ועוקפת אתכם רגע לפני שאתם עולים למתקן. זה די מעצבן ומתסכל, בפרט בימים החמים. -
הרשימה שלךלטעמי, אתה מחמיץ את הפארק המוצלח ביותר: יוניברסל סטודיוס. -
תקראי שוב את ההודעה לה הגבתרשמתי שאת יוניברסל (סטודיוס) אני עושה ב-LA..
-
כרטיסים ליוניברסל ב-LA:Reאתה יכול להשיג אותו אותו בכל הרתרים של האטרקציות מצורף כמה אתרים
http://www.buschgardens.com/seaworld/ca/
http://themeparks.universalstudios.com/hollywood/website/index.html?__source=USH.REDIR -
כרטיסים ליוניברסל ב-LA:Reשוב, אני מחפש כרטיס הנחה שמשלב גם את יוניברסל וגם את דיסני. אתה נתת שני אתרים שמציעים כרטיס משולב לפרקים *או* של דיסני *או* של יוניברסל. -
כרטיסים ליוניברסל ב-LA:Reלא נכון. יש כרטיס southern california 2006 pass
הכרטיס עולה 199$ עבור 3 ימי דיסני ודיסני קליפורניה + יוניברסל + סיי ורלד + גן החיות בסן דיאגו.
ניתן לרכוש אותו בכל מיני אתרים כולל האתרים שצירפתי לך
בהצלחה