ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מה זה בעצם AAA?

פורום צפון אמריקה
    6
    10
    1672
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yr79
      yr79 נערך לאחרונה על ידי

מה זה בעצם חברות ב AAA? היכן משיגים את הכרטיס הזה כמה עולה וכו`? מה הוא מקנה לי והאם שווה לעשות אותו בשביל טיול של שבועיים בקליפורניה בהתחשב בזה שאני שוכר רכב?
      תודה רבה....
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • mabat
        mabat נערך לאחרונה על ידי

השאלה העיקרית היא
        איפה מתכוונים ללון (הרבה מלונות נותנים הנחות לחברי AAA), איזה פארקי טבע ואטרקציות מתכוונים לבקר (הנחות ברכישת כרטיסי כניסה) וכו`.
        זהו בעצם כרטיס שמעניק גם שירותי דרך, גם מפות בחינם וייעוץ לטיול וגם הנחות בכל מיני אתרים. את הכרטיס רוכשים בארץ דרך סניפי מ.מ.ס.י. (לא יודעת בנוגע לעלות). כדי לבדוק את כדאיות הרכישה, אני ממליצה לעשות חיפוש קליל באינטרנט ולראות מה ההנחות שמוענקות לחברי AAA במלונות ובכניסות לאתרים השונים (כולל מוזאונים, אגב), ולעשות את חשבון הכדאיות. בד''כ זו עסקה משתלמת.
        • אגולד
          אגולד נערך לאחרונה על ידי

השאלה העיקרית היא:Re
          גם לטיול של שבועיים סביר שזה ישתלם. קודם כל - היה בזמנו מבצע עם לאומי קארד - מי שעושה לאומי קארד בממסי (לא חייבים להשתמש בו, רק להחזיק אותו שנה, ואין בשנה הראשונה דמי טיפול) - מקבל רשיון בינלאומי וחברות ב AAA בחינם. גם אם לא עושים לאומי קארד אם אני זוכרת נכון זה עניין של 100 ומשהו ש''ח.
          אנחנו קיבלנו איתו למשל הנחה ב''הרץ'' על השכרת רכב לשבוע - יצאה הנחה של למעלה מ 50 דולר. בנוסף - חלק ניכר מהמלונות שישנו בהם - קיבלנו תעריפי AAA, קיבלנו ייעוץ בממס''י בארץ לגבי המסלול. בחו''ל לא נכנסנו לסניפי AAA כי לא היינו צריכים (הכנתי הכל מראש, הרבה בזכות הפורום הזה), אבל אני יודעת על הרבה מאד אנשים שנעזרים בייעוץ הזה בכל עיר שהם מגיעים אליה.
          בקיצור - שווה.
          • דודו מרמת גן
            דודו מרמת גן נערך לאחרונה על ידי

מה זה בעצם AAA?:Re
            בלינק המצורף תוכל לקבל מושג מדוייק מה למה וכמה.
            חברות AAA
            • dhz
              dhz נערך לאחרונה על ידי

מה זה בעצם AAA?:Re
              כבר עניתי לשאלות דומות מספר פעמים בפורום.

בכל אופן, מי שהוא מנוי של ממס''י זכאי להנות משירותים של מועדוני מכוניות בארצות אחרות על פי ההסכם ביניהם.
              במקרה של ארה''ב, מועדוני המכוניות בה, הנקראים AAA (ואגב בכל state יש מועדון משלו), נותנים שירותי דרך מסוימים ומה שחשוב יותר, שירותי תירות למנויי ממס''י. לדעתי, כל מי שנוסע עצמאית לארה''ב ומתכוון לטיל ברכב כדאי שיעשה מנוי בממס''י.

אני פותח כל טיול בארה''ב בביקור בסניף AAA הקרוב למקום בו אני נמצא. ראשית, אפשר להצטיד שם במפות, הן של ה- states בהם אתה מתכוון לבקר והן של הערים בנם תבקר.
              בנוסף, ניתן להצטיד ב- tour books, שהם גם מדריכים על האתרים ב- state הספציפי וגם מכילים רשימת בתי מלון ומסעדות שהם בדקו אותם ובחלק גדול מהם יש מחיר AAA הנכון גם למנויי ממס''י. זה לא בהכרח המחיר הנמוך ביותר תמיד (למשל, עם קופונים ניתן להשיג חדר זול יותר), אבל אם תזמין חדר מראש, יש סיכוי טוב שזה יצא התעריף הזול ביותר.

גם המפות וגם ה- tour books ניתנים ללא תשלום.

בנוסף ניתן לקבל יעוץ בתכנון המסלול והדרך בה תנסע בין האתרים שתרצה לבקר תוך הדגשת אתרים ששווים ביקור.

ולסיום הם גם יכולים לשמש כמשרד נסיעות ולהזמין לך חדרים בבתי מלון (בתעריף של AAA, או פחות, כמובן).

בנוסף לשירותים אלו, הכרטיס שאתה מקבל ממס''י גם נותן הנחות באתרים מסוימים או עבור שירותים מסוימים.

בקיצור, אל תעזוב את הבית בלעדיו. לפחות אני לא עשיתי זאת.

אגב, לגבי אירופה מנוי ממס''י הרבה פחות יעיל והמלצה זו לא תקיפה בהכרח לביקור בארצות אחרות מארה''ב ואני חושב גם קנדה.
              • צביקה
                צביקה נערך לאחרונה על ידי

האם חברות לא שלאזרחי ארה''ב
                מקנה אפשרות קבלת שרותים מקוונים באתר של AAA ?
                יש שם אמנם אפשרות של free registration, גם למי שאיננו חבר ב-AAA, אך הוא מותנה ב-zip code אמריקאי. מישהו הצליח לעבור מחסום זה ?
                אם כן, אז זה מאוד כדאי, כי זה מאפשר גישה ל-Trip Ticks, מפות ו-Guides ולתכנן מראש הכל.
                • dhz
                  dhz נערך לאחרונה על ידי

האם חברות לא שלאזרחי ארה``ב:Re
                  נסה לדחוף איזשהו מספר בין 5 ספרות, רצוי מספר זיפ אמיתי. במקרה כזה, תכנס לאתר של ה- AAA המקומי של אותו איזור. גם אז, רק חלק מהשירותים זמינים, כי לשירותים אחרים צריך מספר חבר ב- AAA שאין לך.
                  • צביקה

תודה על התשובה.

הכנסת zip code אמריקאי, אכן מכניסה אותך לסניף AAA מקומי המתאים לאותו מיקוד - את זה ידעתי טרם השאלה. גם התנסיתי שעם זה לבד, קשה להגיע למידע החינמי לחברים כמו מפות, מדריכים ו-Trip Ticks. אפשר כן להגיע למידע כללי על זמינות בתי מלון, טיסות, רכב - בקיצור, רק לדברים שגם ''חבר'' יצטרך לשלם בעבורם.

מה שהתכוונתי לברר: האם בעת שעושים/מקבלים חברות AAA דרך ממסי, מקבלים מספר חבר, או username, המאפשרים גישה למידע התיירותי המקוון הנ''ל, מה שיאפשר תכנון פרטני מוקדם של מסלול טיול ויחסוך את הטורח להגיע פיזית לסניף כלשהו של AAA.
                    • דודו מרמת גן
                      דודו מרמת גן נערך לאחרונה על ידי

טלפון אחד לממסי והתשובה תהיה בידך.
                      בתגובתי למעלה מופיע לינק לממסי.
                      • צביקה

ניסית פעם לחייג אליהם ?
                        אינני זקוק להפניה למספרי טלפון, או לגלישה באתרי חברות. את שני אלה אני יודע לעשות וגם עושה היטב מזה שנים רבות. כנראה, שבאמצעים הנ''ל לא השגתי תשובה ולכן פניתי לכאן בתקווה לתשובה.

ורק למען ה-record: נסיון לחייג לממסי (טל` 03-5641139/41/64/66) נתקל בתפוס תמידי בחלק מהקווים וכשכבר הקו מתחבר אתה נותר מול הקלטה של ''שיחתך חשובה לנו, אנא המתן...'' למשך 10 דקות, שלאחריהן כשסוף סוף ענו לי, הפנו אותי למספר אחר.

במספר האחר, 5641121/2, שוב בזבזתי 10 דקות בהמתנה למענה, שלא הגיע.

מאוחר יותר, נסיון נוסף והפעם הפנו אותי ל-5641101 ומשם הפנו אותי ל-5641110... שנמשיך ?

ושלא תחשוב שלא עיינתי היטב באתר שלהם טרם השאלה כאן והנסיונות לקבל מידע בטלפון. כל ההתייחסות שלהם באתר היא לגבי כרטיס ה-SYC&S, שאיננו כרטיס חבר, אלא רק כרטיס הנחות. לגבי מה מקנה הכרטיס הכתום, שהינו כרטיס של חברות נספחת מפנים אותך לאתר AAA, עם הנחיות לא מדויקות, שלמרות אי הדיוק שבהן, מצאתי את דרכי אל הדף המסביר מעט מאוד על International Affiliate Members (ראה קישור). שם, בין השאר, הם מסבירים שניתן לקנות את המפות והמדריכים בסניפים של המועדונים הזרים, אך הם אינם מתייחסים לשאלה האם השרותים המקוונים של AAA ניתנים לחברים נספחים.

דרך אגב, גם שרותי הדרך וקבלת יעוץ, מפות ומדריכים בסניפים בארה''ב אינם אוטומטית בחינם לחברים נספחים. לפעמים זה בחינם ולפעמים בתשלום. אם לצטט מהאתר של ממסי:

''* שרותי ייעוץ בתכנון מסלול הטיול - חינם ( ניתן רק בחלק מהסניפים).
                        * מפות, מדריכי טיולים - חלקם בחינם, חלקם בתשלום.
                        * שרותי דרך וגרירה - חלקם בחינם, חלקם בתשלום.''

אז אולי אפשר בכל זאת לקבל תשובה לגבי השרותים המקוונים ממישהו שיודע ?
                        AAA international affiliate members
                        • 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון