אילו פארקים בדיסניוורלד...
-
תודה רבה על ההמלצות/הזהרות.:Reמה לעשות ? עד גיל שנה בערך, יש לך ''חבילה'' שניתן לעשות בה כרצונך ולטייל עימה ללא התחשבות רבה מדי ברצונותיה. מהרגע שה''חבילה'' מתחילה ללכת, לדבר ולפתח אישיות ורצונות משלה, אתם חייבים להתחשב מה יתאים גם לה.
אם שאלתך היתה נשאלת בפורום הסמוך של טיולי משפחה, או אם תקרא את ההמלצות של יונית (שמנהלת הפורום ההוא יחד עם סיגלית), תגלה שיש דיעה שכיחה הגורסת שהגיל המתאים להתחיל בטיולי חו''ל עם ילדים הוא 9-10.
אני יודע, קשה להתאפק, מרגישים מקורקעים. גם אני עשיתי זאת לראשונה כשבתי היתה בת חמש וחצי וחווינו אכזבה (צפויה מראש ובכל זאת אכזבה) מכך שהילדה העדיפה דברים שכמותם יש ליד הבית ואין צורך ליסוע בעבורם לחו''ל.
אם בכל זאת תסעו, אני ממליץ שתעיין בקישור המצורף, הממוקד באטרקציות של ה-Magic Kingdom לילדים שתחת לגיל בית הספר.
כן, יש שם מתקני רכבת רגועים, מכוניות קטנות הנסועות על מסילה, ספלים מסתובבים על קרוסלה ועוד אטרקציות לגיל הרך. הבעיות שכבר הזכרתי: מרחקי ההליכה והתורים.
גם המצעד ידבר לילדים כמו שלכם, לתפוס ''מקום טוב'' זמן רב מראש ולהיות מוכן להרכיב את הילד על הכתפיים למשך כל זמן המצעד ע''מ שהוא יראה בכלל משהו.
Magig Kingdom for Pre-Schoolers -
לבני:Reהי בני, קודם כל תודה על ההתייחסות לשאלה שלי.
אגב, הנושא של הילדים שלי לא עלה אלא כתגובה לשאלתו של יוחנן.
ילדי גדולים הרבה יותר, מדובר בטיול בת מצווה לגדולה והקטנצ`יק כבר בן 8.
תודה בכל מקרה. -
תודה רבה על ההמלצות/הזהרות.:Reאני הייתי בזמנו באורלנדו עם ילד בן שנתיים. ויש מספיק מתקנים שמעניינים מאוד. בעקרון המג`יק קינדום יש איזור שלם שמתאים לגילאים הנמוכים כמו גם שתי התהלוכות. גם הסי וורלד יכול למצוא מאוד חן בעיניו. האנימל רינדום יש הרבה בעלי חיים דבר שילדים בגיל הזה נהנים ממנו מאוד. -
וחשוב להביא עגלת ילדיםחשוב מאוד להצטייד בעגלת הילדים של הילד. המרחקים וזמני העמידה....
מה שהדהים אותי הוא שאנשים השאירו את העגלום עם כל הציוד עלין ואף אחד לא נגע. פעם אחת נכנסנו למופע ובאמצע ירד גשם. היינו בטוחים שהכל יירטב. כשיצאנו לא ראינו את העגלה. הסדרן שראה אותנו מחפשים ניגש ושאל מה אנחנו מחפשים וכשהסברנו לו הוא אמר שהם הכניסו את כל העגלות לאולם כדי שלא יירטבו. -
פלורידה עבורי- לא חו''ל.נסיעה לאורלנדו זה כמו סופ''ש באילת לתושב ת''א. -
פארקים לילדיםיוחנן
אכן אני מצטרף לדעתה של פזית לגבי אנימל קינגדום
אני הייתי מוסיף גם את הפארק של מגיק קינגדום
קח בחשבון שילד קטן לא יוכל לשרוד בפארק כל היום, הוא יתעייף וירדם כבר באמצע היום.
יש גם אטרקציות בתוך המלון שמיועדות לקטנטנים, אנו היינו בPOP CENTURY והיו שם בריכות ומזרקות מיוחדות לילדים קטנים
תהנו
בני