ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תחבורה מניו ג`רזי למנהטן

פורום צפון אמריקה
    4
    6
    4517
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

חיפשתי חומר על כך ולא מצאתי משהו ברור- השאלה האם ניתן ללון בניו גרז`י ולהיכנס למנהטן בבוקר ולשוב בלילה לצורך לינה בלבד? (סיבות של תקציב נמוך מדי למלון סביר במנהטן...) האם התחבורה הציבורית טובה (יש רכבת?) ומה מחירה... אם התשובה חיובית, אשמח לקבל המלצות למוטלים חביבים בגרז`י. תודה...
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • cookin
        cookin נערך לאחרונה על ידי

תחבורה מניו ג`רזי למנהטן:Re
        היי, אנחנומתאכסנים אצל חברים בניו ג`רזי ומטיילים בניו יורק. הדרך להגיע בתחבורה ציבורית הא רק באוטובוס . הנסיעה לוקחת כשעה , כשאין עומס וכשעתיים כשיש עומס.
        רוב הקווים הם מאספים ועוברים בכל השכונות בניו ג`רזי, כך שאםאתה יכול לבחור- תבחר שכונה שקרובה לנהר, בקצה ניו ג`רזי ואז הדרך תהיה לך קצרה יתר.
        תדירות האוטובוסים משתנה לפי שעות הום. הכי טוב זה תדירות של כל 20 דקות בערך, כשיש שעות שזה רק פעם בשעה. התחנות רחוקות זו מזו, כך שיש ללכת הרבה עד לכל תחנה, אלא אם אתה מתגורר קרוב.
        האוטובוס מניו יורק לניו ג`רזי יוצא מport-authoriti (תחנה גדולה מאד בפינה של 47 ו-8). קשה מאד למצוא את שער היציאה, לא בכל שעות היום הוא יוצא מאותו שער. לפעמים משער 224 ולפעמיים משר 53.
        כרטיס נסיעה עולה כ-4 $ למבוגר לכיוון אחד.

אחרי יומיים שעשינו את הדרך באוטובוס , בזבזנו שעות רבות , החלטנו לקחת רכב , לנסוע מניו ג`רזי לניו יורק , לחנות בחניון הגדול שיש בתחנהת האוטובוסים (26$ לכל היום) .
        הנסיעה ברכב פשוטה , הניווט קל , הבעיה היחידה היא שקשה למצוא חניה אם באים אחרי 8 בבוקר. אבל עשינו כמה סיבובים בחניון וגם זה נפתר. בסופי שבוע אין בעיה של ניה בחניון הזה בכלל.
        המקום מרכזי מאד ונוח להגיע ממנו לכל מקום.
        אני לא בטוחה שהייתי עושה כך, אם לא היה לי כאן את הבית של החברים .
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה על התשובה המקיפה- עזרת לי מאוד! תהנו מהטיול...
          • mayahaimo
            mayahaimo נערך לאחרונה על ידי

אני נוסעת לניו יורק וגם ישנה בניו ג`רסי, רציתי לדעת עד באיזה שעות בערך יוצא האוטובוס האחרון מניו יורק לניו ג`רסי והאם הוא עושה ``פיזור`` בשכונות? בנוסף אמרת שהשכרת רכב וחנית בחניון אוטובסים אשמח לדעת איפה זה בדיוק ואם אפשר לדעת כמה עלות השכרת הרכב בניו ג`רסי?
            תודה
            • gilshillo1
              gilshillo1 נערך לאחרונה על ידי

האם אפשר לקבל כתובת של החניון עליו אתה מדבר?
              • cookin
                cookin נערך לאחרונה על ידי

היי, את הרכב שכרתי מהארץ למשך לדש כך שאני לא יודעת כמה זה עלה בניו ג`רזי. להרץ יש סניף בניו ג`רזי.
                החניון בו חנינו הוא ליד תחנת האוטובוסים port authority.נכנסים מממנהרת לינקולן. ממש ביציאה מהמנהרה יש כניסה לחניון , נכנסים , מחפשים חניה ומתפללים שמישהו יצא. אחרת כדאי לצאת תוך 10 דקות ולהכנס שוב, לפני שיחייבו על שעה.
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון