ירח דבש בהוואי
-
אני מנסה לתכנן ירח דבש של שבועיים בהוואי (2-3 איים). אני יודעת שארצה להגיע למאווי ומנסה לבחור אי או שניים נוספים שמתאימים גם לטיול ולא רק לנופש.
כמו כן אני מחפשת מלונות מפנקים במיוחד... יש המלצות? -
ירח דבש בהוואי:Reאוהאו (האי שמגיעים אליו בטיסה) וגם האי הגדול - הוואי מתאימים שניהם לטיולים. באוהאו יש מפלים יפים ומסלולי טיול ביער או מסלולי נוף כמו Diamond Head. באי הגדול -הוואי יש הרי געש פעילים ואפשר לראות לבה זורמת לים - אחד המראות המרשימים ביותר שראיתי אי פעם.
אלו, יחד עם מאווי, הם האיים שטיילנו בהם בירח הדבש שלנו, כך שאת האיים האחרים אני לא מכירה.
מבחינת מלון, בירח הדבש (וביום הנישואין העשירי בו חזרנו להוואי) היינו ב Hilton Hawaiian Village. מלון מקסים יפה ומפנק אך קצת Overpriced, לא בטוחה שמצדיק את המחיר. -
ירח דבש בהוואי:ReIn Maui:
Grand Wailea
Hyatt Regency Maui
Four Seasons
In Kauai:
Hyatt -
ירח דבש בהוואי:Reבחירת אי היא מאד אישית, השאלה אם אתם אוהבים שקט, שלווה וטבע פראי או מועדונים, אקשן, לראות ולהראות וסמלים. בהוואי יש את כל אי. לכל אי הייחוד שלו. אני מייעצת לזוגות ומשפחות רבות וכל אחד מעדיף משהו אחר. תלוי גם כמה זמן יש. קראי את הכתבות המצורפות (פירוט רב בהרבה בספר שלי), על מנת לראות איזה אי מתאים לכם ביותר.
הוואי -
ירח דבש בהוואי:Reבמאווי, אנחנו היינו בהייאט והיה מקסים.
היינו גם בפור סיסונס, אמנם לא בחדרים אבל היינו בספא ובבריכה והתרשמנו מאוד לטובה, אמנם הוא נמצא בצד השני של האי ביחס להייאט. נראה לי שההיאט נמצא במיקום טוב יותר.
אהה...וכמובן במסעדה של וולפגנג פאק (נמצאת בפור סיסונס) שהיא המקום הכי הכי הכי בעולם! כורסאות על מרפסת עם נוף לאוקיינוס בשקיעה, שרות אדיב ומקצועי והאוכל...מממ...בין המקומות הטובים בעולם
אתם חייבים ללכת לשם לא משנה באיזה מלון תשהו.
מזל טוב
אנה -