ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כרטיס AAA

פורום צפון אמריקה
    9
    24
    8466
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • תאיר 3344
      תאיר 3344 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם

עשינו כרטיסAAA דרך ממסי. מספר הכרטיס הינו תעודת זהות ישראלית ולכן עם ספרת בקורת כולל 9 ספרות. ואולם באתרים מסויימים כשאני מנסה להזמיןמקום לינה ומבקשים את מספר כרטיס ה AAAדורשים 16 ספרות כנראה מספר אמריקאי או קנדי.
      למישהו יש מושג איך פותרים את זה ? אני כמובן מנסה במקביל לברר בממסי.
      Confused
      תודה
      תאיר
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גלית הותיקה
        גלית הותיקה נערך לאחרונה על ידי

כרטיס AAA
        תאיר, קצת הבהרה: כשמבקשים מס' כרטיס AAA מבקשים או קוד בינלאומי ברוב האתרים שהוא 340 או קוד בן 16 ספרות שהוא אינו הת.ז. שלך אלא ההתקשרות.
        אני מניחה שמדובר במלון של רשת choice או אולי קומפורטאין. תתקשרי לממסי ותבקשי מהם את הקוד הרלוונטי. אם הנציג לא יודע, שיבדוק לך. ואם תשיגי, תפרסמי אותו כי אני פשוט מתעצלת להתקשר לממסי:)
        • אלון.י
          אלון.י נערך לאחרונה על ידי

כרטיס AAA
          תאיר שלום.
          הכרטיס של ממסי הוא לא חברות ב AAA אלא SYCS שיש לו הסדר הנחות AAA.
          מספיק לשים קוד 340 והוא יתן את מחיר של AAA בכל מקרה תצטרכי להציג את הכרטיס.זה מה שאני עשיתי.
          • תאיר 3344

כרטיס AAA
            תודה גלית ואלון.

אכן התקשרתי לממסי והם הנחו אותי לרשום 340 ברובריקה של קוד בינלאומי ולא לרשום את המספר שמופיע על גבי הכרטיס.

תודה

ואם יש לכם עצות למלון בנורט' קונווי , כל מה שאני בודקת יוצא מאד יקר..... Sad
            • israelimom
              israelimom נערך לאחרונה על ידי

כרטיס AAA
              קוד 340 לא עובד כשאני מנסה ברשת של Choice Hotels. מישהו יודע איך כן מפעילים את זה שם?
              • Jenny2
                Jenny2 נערך לאחרונה על ידי

כרטיס AAA
                ענת,

גם אני רציתי להזמין מלון מרשת Choice אבל נתקעתי עם הצורך להכניס קוד על מנת לקבל את הנחת ה AAA.

ניסיתי עכשיו את הפתרון שהציע דורון בשרשור המצ"ב, והוא אכן מאפשר קבלת מחיר יותר נמוך, אבל לא ברור לי אם בדרך זו יש צורך להציג I.D מיוחד כלשהו בעת ההגעה למלון. אשמח אם מי שהתנסה יכול להבהיר.
                • קוד לChoice
                • dhz
                  dhz נערך לאחרונה על ידי

כרטיס AAA
                  אני לנתי ב- Residence Inn שב- North Conway בסתיו האחרון. מקום מומלץ ביותר. המחיר לא זול, אבל גם לא מאד יקר. שילמתי $104 + מס (כ- $113) בתור תעריף AAA. החדר היה סוויטה קטנה. המלון מודרני ומצוחצח. המיקום בסדר, קרוב יותר לקצה הדרומי של העירה, אבל לא מדובר בישוב גדול בכל מקרה.
                  • dhz
                    dhz נערך לאחרונה על ידי

כרטיס AAA
                    התעריף נקרא Internet User והוא זמין למי שמזמין דרך האתר שלהם. אין צורך להציג שום דבר בזמן ה- check in או ה- check out. התעריף פתוח לכולם.
                    מובן שאם תתיצבו ללא הזמנה במלון של רשת choice, תוכלו לקבל את תעריף AAA (לרוב אפילו בלי להציג את תעודת ה- SYCS). תעריף Internet User מיועד למי שרוצה להזמין מראש (והאתר לא מאפשר לו לקבל תעריף AAA).

כמו שכתבתי, לאחר שקיבלתי מידע זה בפורום לפני מספר שנים, וידאתי זאת בשירות הלקוחות של רשת Choice, וקיבלתי מהם E-Mail ששולח אותי להשתמש בתעריף Internet User.
                    • יאיר76
                      יאיר76 נערך לאחרונה על ידי

כרטיס AAA
                      אנחנו ישנו ב-colonial motel שנמצא בערך במרכז העיירה.
                      מקום נחמד, הבעלים היה מאד ידידותי וסידר לנו מקום במסעדה (ב-בי"ת הידיעה לטענתו) של העיירה.
                      שילמנו $78.5 לחדר זוגי כולל מיסים.

המחיר, אגב, היה זהה באתר של AAA ובאתר של המוטל עצמו.

יאיר
                      • israelimom

כרטיס AAA
                        מעתיקה לשירשור זה את ההצעה של דורון:

במלונות רשת Choice יש להכניס את המספר 00064715 ברובריקה של Special Rate ID על מנת לקבל את תעריף ה- Internet User הנ"ל.

בדקתי במלון אחד ואכן נותן הנחה של כ-%5. הטריפל A נתן הנחה של כעשרה אחוז ברוב המקומות. בינתיים קיבלתי תשובה קצת אווילית מהנציגה של צ'ויס שהנחתה אותי להזין את כל 16 הספרות של הכרטיס שלי. זה אחרי שבפנייה כתבתי את מספר הכרטיס עצמו Rolling Eyes חזרתי אליה בהבהרה ונראה.
                        • תאיר 3344

כרטיס AAA
                          תודה על ההצעות. הרסידנס אין יוצא לנו עם הנחת AAA

260$ ללילה לחדר משפחתי.אני אבדוק גם את הצעה של יאיר.

לגבי השאלה של ענת, כששוחחתי אתמול עם ממסי הם הסבירו לי שלרשת צויס הוטל אין הסכם איתם והוא המליץ להתקשר ישירות למלון ולומר שיש לנו את כרטיס AAA מנסיונו בדרך כלל הם הולכים לקראת ונותנים הנחה.

אני אנסה את ההצעה של דורון.
                          • תאיר 3344

כרטיס AAA
                            היי

סוף סוף!

Smile Smile Smile
                            הזמנתי בקולוניאל מוטל חדר ל 5 נפשות נראה נחמד , 149$ נשמע הגיוני.

תודה יאיר.

ממשיכה במסלול לנקודת הלינה הבאה.

תאיר
                            • תאיר 3344

ורמונט
                              היי
                              ואם אני כבר בדרך,
                              שאלה לגבי ורמונט- אנחנו מתכננים ללון 2 לילות בורמונט ומתלבטים היכן כדאי.

בלילה השני חשבנו ללון בברלינגטון כדי לצאת למחרת על הבוקר במעבורת.( לפי המלצתו של מוני)
                              השאלה לגבי הלילה שלפני-
                              אנחנו מגיעים מכיוון ההרים הלבנים ומעוניינים לנסוע דרך כביש 100 וגם לבקר בבירת וורמונט.
                              האם כדאי לנו ללון בסטאו?

בנוסף- אשמח לרעיונות ללינה באולד פורג'
                              מוני המליץ שנלון באולד פורג' ולא בלייק פלאסיד כדי להקל על הדרך למחרת היום בדרך לאיתקה.
                              המלצות למקומות לינה יתקבלו בברכה. Smile
                              תודה
                              תאיר
                              • israelimom

כרטיס AAA
                                אם יורשה לי להתקרצץ קצת... התשובה של ממסי מתחמקת לטעמי. כל הרעיון בכרטיס שהם מנפיקים הוא שינתנו אותן הנחות כמו למציגי כרטיס SYCS של טריפל A - קרי בלינה ואטרקציות. על הכרטיס הישראלי כתוב במפורש שלזה הכרטיס תקף (ולא, למשל, לשירותי גרירה או מפות חינם, כמו כרטיס AAA אמיתי).

אם זה מה שהם מציעים, הם צריכים לוודא שזה יעבוד. ההסכם צריך להיות בינם ובין טריפל A, לא בינם ובין כל מלון או רשת מלונות בנפרד. כמו שהכרטיס עובד במוטלים נידחים שנותנים הנחת טריפל A, כך הוא אמור לעבוד בכל מקום. זה שלרשת צ'ויס יש בעיה טכנית בקבלת המספר המקומי, צריך להפתר במשולש של ממס"י-טריפל A-צ'ויס הוטלס. הרי המלונות עצמם שמחים לתת את ההנחה בהצגת הכרטיס, אז למה לא לאפשר לעשות את הכול מאתר ההזמנות הראשי?

לטעמי, זה בדיוק מה שממס"י (אולי באמצעות טריפל A האמריקאי שאיתם יש להם את ההסכם), צריכים לפתור מול צ'ויס. לא צריך להיות להם הסכם ספציפי מול אף מלון או רשת - אלא פשוט לפתור בעיה טכנית מול מרכז ההזמנות באינטרנט.

בקיצור, כל העסק קצת עקום בעיני, וטוב היו ממסי עושים לו היו פותרים אחת ולתמיד את הבעיה מול אתר שמרכז בתוכו הזמנות בעשרות אלפי מלונות שכן מאפשרים את קבלת ההנחה, ורק לא יודעים "לעכל" את המספר הישראלי במערכת הממוחשבת שלהם.

ולקינוח ההתמרמרות... הצצתי בדף הפייסבוק של רשת צ'ויס... אם זו רמת התחזוקה שלהם לנוכחות ברשת, אני לא מתפלאה שהם לא מצריכים לסדר את מערכת ההזמנות שלהם למשתמשים ישראלים. אחד הדפים העלובים והעצובים שראיתי אי פעם אצל חברה בסדר גודל כזה.

• יאיר76
                                  יאיר76 נערך לאחרונה על ידי

ורמונט
                                  תאיר,

אם יורשה לי להציע כיוון קצת שונה ממה שמוני והחברים הטובים מציעים לאורך דפים שלמים כאן, אנחנו עשינו מסלול (הפוך בכיוון) אבל דומה.
                                  נסענו (2 מבוגרים) מברלינגטון לקונווי ללא לינה באמצע. זה אכן לא מחויב, אבל לא ראינו טעם לעצור בסטאו.
                                  בברלינגטון מצאנו דיל בשרתון דרום ברלינגטון דרך priceline במחיר מגוחך.
                                  לאחר המעבורת (או במקרה שלנו לפני המעבורת) לא עצרנו באוזבל קאזם (שוב, כי לא דיבר אלינו) אבל עברנו בלייק פלאסיד - ואם מז"א מתאים מומלץ לקחת את הטיסה בשמי האדירונדק. שווה כל פרוטה.
                                  אנחנו ישנו במוטל שנקרא Adirondack Motel על שפת אגם Long Lake - לא עברנו באולד פורג'. המקום פשוט חלום. אם היה אפשר להשאר שם שבוע - הייתי נשאר, ואני לא מגזים.

כמו כן, יש מכרה מינרלים פתוח ב-Gore mountain הכולל סיור, הסבר קצר ואפשרות לחפש ולמצוא מינרלים שנשארו בשטח - חביב.

כמובן שזאת רק הדעה שלי.

יאיר
                                  • israelimom

כרטיס AAA
                                    עדכון התשובה מרשת צ'ויס:

Thank you for your email Anne,

At this time, our website does not accept AAA numbers that are from outside the United States or Canada.

You may reserve the Internet User’s Rate, which gives you a 5 - 10% discount off of the Best Available Rate. To access this rate, please enter the special rate ID, 00064715 under “Special Rate/Corp ID” in the ‘Select Rate’ menu.

Thank you for choosing Choice Hotels, if you would like any further assistance I look forward to hearing from you.

Sarah R

Email Resolution Desk

בקיצור, המערכת שלהם בנויה עקום. אני אבדוק ואראה לגבי ההזמנות שכבר עשיתי, או שאעבור להזמנה טלפונית ישירות מהמלון עם תעריף AAA, או שאשאר עם תעריף האינטרנט הזה, או שפשוט נמצא מלון אחר. מדובר בסכומים קטנים, אבל לפעמים זה כמה לילות ברצף ומצטבר לסד"ג של $100.
                                    • גלית הותיקה
                                      גלית הותיקה נערך לאחרונה על ידי

תודה על העדכון.
                                      • תאיר 3344

תודה על העדכון.
                                        מסכימה איתך ענת. טוב שעשית את הברור.
                                        תאיר
                                        • ענתוש
                                          ענתוש נערך לאחרונה על ידי

כרטיס AAA
                                          אפשר להזמין את המלון במחיר AAA באספדיה, ללא צורך להכניס את מספר הכרטיס. לרוב המחירים זהים למחירים באתר המלון, נסי.
                                          • ?
                                            אורח נערך לאחרונה על ידי

לא צריך כרטיס A AA ללינות , אפשר זול יותר
                                            נסי בקישור הזה . תזיני נתונים ותופתעי
                                            • מלונות איכות בארצות הברית במחירים נמוכים
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון