טרק ה-וואי וואש
-
אני טסה בעוד חודש לפרו, ואנו מתכננים לעשות את הטרק וואי וואש כטרק ראשון, האם זה יהיה קשה מידי בשביל טרק ראשון? ובשבילי שאני בחורה (שמטיילת עם 2 בנים...)? -
מים עמוקיםכדאי להתחיל בטרק יותר רגוע, אפילו של יום אחד (הכי טוב-יום וחצי), רק כדי להתרגל לרעיון של טרק, להבין מה ומי וכו`.
כדאי לדעת שהציוד לא טוב, השק''ש לא מחמם, הגזיה לא עובדת וכו` בטיול של יום ולא בתחילת טיול של שבוע+.
זה לא קשור להסתגלות לגובה, שזה משהו אחר
אלקנה -
מים עמוקים:Reיש איזשהוא טרק של יום אחד או יום וחצי בסביבת הוואי-וואש שאתה ממליץ עליו? -
יש את הלגונה 69 -
יש את הלגונה 69:Reמישמיש,
אני מקווה שלא אני אשם בזה שעכשיו אתה מחצין את גבריותך לכל עבר...
ושוב סליחה אם נפגעת,
תומר. -
הגבר זה תוספתכי בהתחלה קראו לי חמודה
חחח -
אה זה אתה
לא נורא ....
זהו עכשיו זה בסדר
-
מים עמוקים:Reהאם טרק הוואיוואש ניתן לטיול בהנאה באמצע אוקטובר או שגשום מדי? אם לא, היכן ניתן לטרק באמצע אוקטובר באזורי בוליביה/פרו/ברזיל? -
מים עמוקים:Reהאם טרק הוואיוואש ניתן לטיול בהנאה באמצע אוקטובר או שגשום מדי? אם לא, היכן ניתן לטרק באמצע אוקטובר באזורי בוליביה/פרו/ברזיל? -
יש את הלגונה 69:Reכמה ימים זה הטרק ללגונה 69? ומאיפה הוא יוצא? -
מים עמוקים:Reאורכו של הטרק ללגונה 69 הוא יום אחד מעט קשה -
יש את הלגונה 69:Reיום אחד , יציאה מהוארז לפארק נשיונל הואזקרן.
אחת הלגונות הכי יפות שתראי בדרום אמריקה.
תומר. -
טרק ה-וואי וואש:Reלגבי עניין הבחורה - לא זה מה שקובע אם את יכולה או לא לעמוד בטרק הזה. זה הכל עניין של החלטה. (טוב אולי לא הכל, אבל הרוב).
לגבי העניין של לפתוח את הטיול עם הטרק הזה, לא ממש מומלץ.
למה, (ואני רואה שכבר היו הרבה התייחסויות בנידון) - כי הוא באמת טרק לא פשוט. בראש ובראשונה בגלל הגובה. גם ליוצאי היחידות המובחרות החסונים ביותר לא מומלץ להתחיל את הטרקים שלהם עם הטרק הזה, פשוט כי הגוף הישראלי שלנו שרגיל לרמות הרבה יותר גבוהות של חמצן באוויר, יתקשה לעמוד בכך.
לכן מומלץ לפני הטרק הזה להתחיל לפחות עם טרק חד יומי, ואם לא אז יש באמת מספר אופציות נוספות לטרקים של יומיים עד 4 ימים שיהיו הכנה מצויינת לגוף לקראת הטרק הזה.
למשל לגונה 69 - טרק יומי שראיתי שכבר צויין פה.
למשל טרק סנטה קרוז שניתן לעשות בשלושה או ארבעה ימים (תלוי מאיזה כיוון מתחילים ואיך מתכננים את הימים שלו), ועוד טרקים פחות מוכרים, אבל שיש עליהם מידע וסיפורי דרך בסוכניות שונות בהוארז.