מחירי צלילות בגלפגוס
-
אני מגיע באוקטובר לאיים ואני מעוניין לדעת מהם מחירי הצלילות שיוצאות מהחוף.
בכוונתי לעשות יום - יומיים של צלילות.
מעבר לזה - למישהו יש המלצות? -
מחירי צלילות בגלפגוס:Reהיי,
לפני קצת יותר מחודש היינו בגלפגוס, עשינו שבוע של קרוז רגיל עם יאכטה ואחרי זה נשארו שבוע ב- Puerto Ayora באי Santa Cruz בשביל לעשות צלילות.
צלילות מהאי עצמו ולא במהלך קרוז הן זולות משמעותית - דרך אגב.
באי ישנם מספר מועדוני צלילה שהמומלצים ביניהם :
א. Scuba Iguana - ממוקם בסוף רחוב DARWIN ליד בית הקברות.
ב. Sub-Aqua - ממוקם כ- 200 מטר אחרי BANCO DEL PACIFICO.
ג. Albatross Tours - ממוקם ברחוב DARWIN כ- 200 מטר מהמזח של כל כלי השיט.
כל שלושת המועדונים מציעים חבילה יומית בעלות של 120 דולר שכוללת הסעה אל הסירה (כי לפעמים לא יוצאים לצלילה מפוארטו איורה אלא מהנקודה הצפונית של סאנטה קרוז, ליד באלטרה), ארוחת צהריים פשוטה, ציוד מלא ו-2 מיכלי אוויר רגילים. מיכלי נייטרוקס לא כל כך זמינים באי והמחיר בהתאם לכן עדיף ללכת על מיכלים רגילים.
חשוב מאוד - אם אתם מרכיבים משקפיים ומתכננים לשכור באי מסכה עם עדשות אופטיות - שכחו מזה , אין! חייבים לארגן מסכות אופטיות לפני - מהארץ, מגוואיאקיל או מקיטו.
יש המון אתרי צלילה אופציונאליים שבדר''כ מגוון בע''ח שרואים משתנה מנקודה לנקודה. אם אתם מעוניינים לשמוע עוד המלצות לגבי אתרי הצלילה עצמם, שלחו לי מייל עם שאלות ואשמח לעזור.
שנה טובה לכולם,
ירון -
מחירי צלילות בגלפגוס:Reהיי אלעד,
הייתי לפני חודש וחצי באיי גלפגוס.. להלן המלצותיי
:
1. בשום פנים ואופן לא לוותר על החוויה ועל הצלילות שם. שווה כל שקל (או דולר, לצורך העניין..)
2. אני ממליצה לך לקחת שייט בין האיים ולא צלילה יומית מהאיים. אנחנו עשינו שייט ויצאנו ל- 4 צלילות מהספינה, שעלו 70$ לאחת, אבל הן היו מדהימות (ראינו כרישים, אריות ים, אלמוגים ענקיים, להקה של 40 מנטות, המון איגל-ריי, צביי ים, ברקודות...). ידידים שלנו שהיו בסירה מקבילה לא קבעו מראש צלילות מהסירה ולכן הצטרפו אלינו רק לשתי צלילות מהסירה ואת השאר עשו ביציאה יומית מהאיים. עלה להם 60$ לצלילה, אבל הם אמרו שהצלילות היו הרבה פחות יפות, בחלקן לא ראו כמעט כלום ובאחת הם יצאו כי המים היו קרים מדי. הם אמרו שבדיעבד הם היו עושים את הצלילות איתנו.(גם הטיול על האיים מגוון יותר בשייט, כי בכל אי יש חיות אחרות ונוף אחר)
3. קח בחשבון שהשהייה על האיים המיושבים לא זולה בכלל, כך שגם מבחינה כספית זה לא כל כך משתלם (הלינה והאוכל נורא יקרים. אנחנו שקלנו להישאר שם אחר השייט וכשראינו את המחירים והתמורה שינינו את ההחלטה.)
4. תוודא שהציוד שאתה מקבל הוא כמו שצריך, ושיש חליפה של בין 5 ל-7 מ''מ. המים נורא קרים.
5. אתר מאוד מומלץ לצלילה: GARDEN ISLAND ESPANOLA. יש שם כמות עצומה של בע''ח ולהקות ענקיות של המוני סוגי דגים.
זהו.. אם תצטרך עזרה- שאל ואשמח לעזור. בכל מקרה והחלטה שתחליט- תהנה!! המקום שם מקסים.. שתהייה נסיעה טובה!
נועה -
מחירי צלילות בגלפגוס:Renoa hi
your info help me one more few que
1.your both Name
2.thare was Option to reservation both before i come to kuito in normal price(i have 11 day in equador -for GALAPAGOS
Thanks -
מחירי צלילות בגלפגוס:Reמצטרף לירון. הערות קטנות: חלק מהאתרים עולים מעט יותר (לפחות באוגוסט) - 130$.
ממליץ מאד על סקובה איגואנה ועל סאב אקוה - יש להם ציוד מעולה, דייב מאסטרים מקצועיים וספינות טובות, והקפדה יחסית על בטיחות. מבין השניים סאב אקוה קצת יותר מצאו חן בעיני - הציוד היה מעט יותר טוב (אבל ממש בקטנה).
לגבי אתרים - עשיתי יומיים צלילות -
* סלעי גורדון - אתר מדהים, אבל דורש נסיון צלילה רב יחסית ועדיף נסיון בצלילה בזרמים. מדובר בלוע של הר געש, וניתן לראות שם להקות של כריש פטיש, איגל ריי, גולדן ריי, כריש גלאפגוס, צבים ועוד ועוד. אתר קשה אבל מומלץ.
* cousins rocks - אתר ליד ברטולומיי -אתר יפה, עם הרבה דגים טרופיים.
* bartolome - אם לא הייתי רואה שם מנטה ריי ענקית,
הייתי אומר שהאתר גרוע. אתר עם ראות נמוכה מאד (כל השנה). אבל היי - ראיתי מנטה ריי!!! ויש אפילו תמונות!
לבסוף - מצ''ב לינק לאתר של סקובה איגואנה וסאב אקוה. באתר של סקובה איגואנה יש רשימת אתרי צלילה.
סקובה איגואנה
סאב אקוה -
מחירי צלילות בגלפגוס:Reהי,
שמחה שעזרתי... לשאלותייך:
לסירה קראו ''יוליטה'', דרך סוכן בשם ולדימיר מסוכנות tierra de fuego: [email protected]
טלפון באקוודור: 418 2501 2 593 00 .
אנחנו הזמנו חודש לפני את הקרוז עוד כשהיינו בפרו, אבל היינו בעונה העמוסה- ביולי, כך שיש סיכוי טוב שיהיה מקום גם פחות מחודש לפני.
אם תרצה עוד מידע ופרטים אתה מוזמן לפנות אליי במייל: [email protected]. לפני שהזמנו בררנו על מספר סוכנויות ואספנו טיפים כך שאחלוק אותם איתך בשמחה. אם יוצא לך להגיע לקיטו או לגוויאקיל ואתה לא לחוץ בזמן- יש לך אפשרות לנסות ולהזמין גם דילים במקום של הרגע האחרון (למרות שמה שאנחנו הזמנו היה מצויין ועלה אותו הדבר כמו קרוז של הרגע האחרון)
עוד טיפ חשוב- לא לשכוח להביא מצלמה לצלילה!!! אם יש לך דיגיטלית בבית- מצויין. אם לא, קנה לפני שתגיע לאיים מצלמה חד פעמית. אנחנו צילמנו בחד פעמית ויצא מצויין. אנסה להעלות כמה תמונות בשביל להמחיש.. ובינתיים-
ביי ותהנה!