מפלי האיגואסו-כמה ימים
-
אני מגיעה לארגנטינה בטיסה מסאן פאולו (ברזיל)
ורציתי לדעת כמה ימים מומלץ במפלי האיגואסו
(הטיול סה''כ 30 יום ארגנטינה) -
מפלי האיגואסו-כמה ימים:Reאם את קצרה בזמן
יום מלא אחד (כדאי להגיע ממש לפתיחה) בצד הארגנטינאי יכול להספיק לכל המסלולים שם (יש למיטב זכרוני 5 מסלולי הליכה שם וכדאי ללכת את כולם !).
ובין חצי יום ליום מלא בצד הברזילאי (שם יש רק מסלול אחד, אבל גם פארק ציפורים נחמד ממש ליד ששווה לשקול לבקר). -
מפלי האיגואסו-כמה ימים:Reמספיק יום אחד בצד הארגנטינאי וזהו. באים בבוקר עושים צ`ק יאן, מגיעים ב12 בצהרים ככה למפלים, חוזרים ב6, 7 להוסטל אוכלים ארוחת ערב ולמחרת בבוקר ממשיכים הלאה.
אין כ''כ מה לראות בצד הברזילאי, רואים את ואתם המפלים מזוויות שונות, והזוויות הארגנטינאיות יפייפיות למדי. -
לא מסכים עם אדוה !!!!להגיע למקום כזה ולוותר על משהו מהשמורה רק כדי להגיד הייתי נראה לי מיותר. בשום אופן לא לוותר על הצד הברזילאי. כדאי לעשות אותו קודם כי הוא יפה מאוד בתור התחלה. הצד הברזילאי מאכזב אולי עם עושים אותו אחרי הארגנטינאי. כמו כן לא לוותר על שמורת הציפורים הסמוכה לכניסה לאתר הברזילאי. בהחלט מספיק חצי יום לצד הברזילאי. אני נחתתי בבוקר מוקדם בשעה 9.30, נסעתי למלון ומשם עם נהג מקומי (שלא עולה הרבה כסף - כ 100 ש''ח) הוא לקח אותי לצד הברזילאי והמתין עד שנסיים את הביקור בשמורת הציפורים ובאתר ואז החזיר אותי למלון.
את הצד הארגנטינאי (היפה יותר ומרשים מאוד) אפשר לעשות ביום אחד אם מגיעים מוקדם לאתר. בכל אופן אין לוותר על הצד הברזילאי שהוא גם יפה מאוד ועל שמורת הציפורים הסמוכה לכניסה לאתר. -
לא מסכים עם אדוה !!!!:Reנראה לי שלא הבנתי משהו...
את המעבר בין ברזיל לארגנטינה דרך המפלים לא עושים ביחד? כלומר מה זאת אומרת חוזרים למלון? לא ממשיכים בדוך?
ואגב אני עושה את המעבר מברזיל לארגנטינה.. יש איזה דעה בנושא מאיפה עדיף לצאת למפלים? -
לא מסכים עם אדוה !!!!:Reהאיגואסו הינו מקום אחד שעובר בו גבול טבעי בין ברזיל וארגנטינה. ישנן 2 שמורות (השמורה בברזיל והשמורה הארגנטינאית) שאין מעבר ישיר ביניהם.
אם את באה מברזיל, תקדישי כ 5 שעות לשמורה הברזילאית ופארק הציפורים ותמשיכי דרך מעבר הגבול לארגנטינה. תשני ב puerto de iguazu ולמחרת בבוקר מוקדם את יכולה להספיק את הצד הארגנטינאי המדהים. אם לא לחוצים בזמן אפשר להיות גם יומיים בצד הארגנטינאי וממש לנצל ולהינות ממקום נהדר (היום השני בחצי מחיר - יש להחתים את הכרטיס ביציאה של היום הראשון) -
לקרוא איגואסו מאיזה צד ?ממליץ בחום לקרוא בצד שמאול בשאלות הנפוצות : ''איגואסו מאיזה צד?'' כדי להשתכנע לא לוותר על אף צד. לא הברזילאי ולא הארגנטינאי !!!!!