פרו בדצמבר ינואר
-
עד כמה בלתי אפשרי לטייל בסוף דצמבר ינואר בפרו?
הבנתי שבאזור החוף אין בעיה אבל השאלה שלי היא האם אי אפשר לראות כלום באזור ההרים בגלל הגשמים? כלומר האם אי אפשר בכלל להגיע למאצ`ו פיצ`ו? -
פרו בדצמבר ינואר:Reזו אומנם לא ה''עונה'' אבל אפשר לטייל בכיף ואפילו להגיע למאצ`ו...
היתרון הוא שיש פחות תיירים מבזמן רגיל החיסרון הוא מז''א שלעיתים מסתיר את הנוף בערפילים ואטרקציות שלא בשיאן כמו טיפוס על הרים מושלגים שבעייתי וראפטינג פחות מרגש.
אבל פרו עדיין שווה וההנאה מובטחת.
בהצלחה -
פרו בדצמבר ינואר:Reתודה.
יש לי עוד שאלה - פשוט זה ממש חשוב לי לדעת:
האם הכוונה לעונה גשומה כמו בתאילנד? כי גם בתאילנד יש לפעמים ימים יפים גם בעונה הגשומה..
האם באזור המאצ`ו פיצ`ו יש גם ימים יפים מדי פעם או שממש כל יום הוא יום מעורפל? האם זה אפשרי לחכות נגיד בקוסקו שיהיה יום נורמלי ואז לעלות למאצ`ו פיצ`ו (מבחינת איך שזה הולך שם..)?
תודה מראש. -
פרו בדצמבר ינואר:Reמז''א לרוב נעים רק מעורפל אלו לא גשמי המונסון של תאילנד אבל בכל מקרה ניתן למצוא הרבה ימים יפים לטייל.
למאצ`ו הולכים או בטרק של כמה ימים ואז קשה לצפות את מז''א ולתכנן מראש מה גם שצריך להזמין מראש, אותו דבר אם נוסעים ברכבת צריך לצאת מאוד מוקדם וקשה לצפות את מז''א בהמשך היום....
לטעמי תצאי לטרק שהוא מקסים ומקסימום יירד גשם וזה יהיה חלק מהחוויה אם תקחי את הדברים בכיף, יש מספיק מקומות יבשים בדרך והמדריכים לא יוליכו אותך בגשם בכל מקרה כיוון שהם חושבים שכולנו עשויים מסוכר....
אם יהיה ערפל באתר עצמו ותרגישי פיספוס אז תמיד אפשר להישאר עוד יום באקווה קאלינטס העיירה שמתחת למאצ`ו ולעלות לאתר שוב ביום שלמחרת.
בהצלחה -
פרו בדצמבר ינואר:Rei´m in huaraz @ the moment, and hiking already seems 2 b a problem on the andes....