ויזה למדגסקר-איפה אפשר
-
להוציא ?
למי שנוסע למדגסקר, היכן ניתן להוציא ויזה ? בסוכנות הנסיעות ? -
ויזה למדגסקר-איפה אפשר:Reאפשר להוציא ויזה במדגסקר עצמה. זול יותר מאשר להוציאה בארץ.
עוד מידע במדור ``1001 טיפים``. -
בדיוק אתמול עדכנתי את זה
-
בדיוק אתמול עדכנתי את זה
אחלה, אבל צריך לעבור על כל המדור הזה ולעדכן אותו. לישראל אין נציגות בניירובי? אין אפשרות להוציא ויזה לקניה בנמל התעופה?
בינתיים, ``1001 טיפים`` נותן מידע הרבה יותר מעודכן. -
סגורים על העניין?בפעם האחרונה שהיתה לי שיחה עם קונסול מדגסקר בניירובי (אוקטובר 2005) הוא אמר לי שאי אפשר להנפיק ויזות בשדה..
וגיל - תעדכן גם שחייבים להציג כרטיס חזרה בתאריך קרוב מתום 3 חודשי הויזה (בנוסף לפנקס חיסונים שכתבת) -
סגורים על העניין?:Reזה מה שמספר גולשים רשמו במדור ``1001 טיפים``, אחד אפילו מלפני חודש.
אפשר לשלוח מייל לכותבי הטיפים המבורכים, ולנסות לדלות מהם מידע נוסף (ותודה שהתנדבת...)
1001 טיפים על ויזה למדגסקר -
nice trybut please remember that i`m the one that not only make the coffee between a click and till the computer reacts, i can also drink it...
so - will take the tips as true facts.. i know that the malageshi dude had an interest in me having my visa with his office..
and - try not to comlain about the english, i`m just too pissed at the computer at the moment:))) -
nice try:Reתאמיני לי, כשאני קורא את ההודעות ממך, אני לא מתקטנן על האנגלית, אני רק מדמיין את הנוף מהחלון מעל המחשב...
-
סגורים על העניין?:Reשלום ידידיי
המידע על מדגסקר הוא הכי מעודכן שקיבלנו מקונסוליית הכבוד כאן בארץ, אז זה אמור להיות נכון... מרב את אומרת שכן אפשר לקבל ויזה בגבול? או שאת הוצאת בארץ.
אגב, רציתי באמת לבקש מכם - חוץ מטנזניה איזה עוד קונסוליית כבוד יש כאן?
תודה
-
קונסולית הכבוד של נמיביה!!!המוקרת מבין כל קונסוליות הכבוד
בפעם האחרונה שאני הןצאתי ויזה - שגרירת הכבוד הייתה בחורה חרדית חביבה
-
ואו כמה טעויות כתיבואפילו אין לי את תירוץ השפה כמו במקרה של מרב
-
בלי תירוצים...לא ידעתי שיש שגרירות כבוד לנמיביה - חשבתי שכולם מוציאים ויזה בדרום אפריקה... יש לך עוד פרטים?
תודה רבה :)) -
אגב בלי תירוצים...
-
אגב בלי תירוצים... (::Reגם אני רשמתי טיפ מפורט -בין היתר בישראל
ממה שידוע לי מדובר בקונסול - והעוזרות שלו מטפלות בזה. לפני שנתיים הם נתנו את ההרשאה לאיזה סוכנות נסיעות בחיפה ואח``כ זה הועבר לעתלית (בערך לפני שנה), כיום - זה או שנשאר בעתלית או שהן העבירו את המקום, בכל מקרה ניתן לבדוק עם הבנות שלו
ויזות לנמיביה -
כן.. זה נשמע מוכרבמקרה שלי זה אכן היה בסוכנות הנסיעות בחיפה.
אבל לצערי זה היה כבר לפני יותר משנתיים
לא ידעתי שהעבירו את זה.
בזמני זה היה 60$ לויזה של חודש עם יותר מכניסה אחת.
(שימו לב... הפעם בלי הטעויות כתיב - אולי האוויר הצח והקררר של ירושלים מטיב עימי:) -
תודה לכם!אני אעדכן את הרשימות
הפנקס פתוח והיד רושמת. -
אצל חני האנטיפטית?הטעויות כתיב זה קורה לכולנו!!! -
זכרון טוב אין ליאבל ממה שאני זוכרת היא הייתה דווקא סבבה.
כנראה שחבר שלי המיס אותה בשאלות על הילדים (הרבים) שלה.