מ-SHENZHEN להונג-קונג
-
אני מתכנן להגיע להונג-קונג משנזן (SHENZHEN) שבסין .
אשמח לקבל פרטים על אופן המעבר משנזן להונג-קונג, ועל הדרך המהירה (והזולה...) ביותר להגיע לרח` NATHAN בקאולון (MIRADOR MANSION ושות`).
פרט לכך, אשמח לדעת היכן אוכל להמיר את היואנים הסיניים שלי לדולרים הונג-קונגים, והיכן אוכל להמיר המחאות נוסעים.
תודה רבה ויום טוב. -
מ-SHENZHEN להונג-קונג:Reמעבר הגבול נמצא צמוד לתחנת הרכבת של שנזן.
אתה יכול להחליף יואנים במעבר- יש מכונות אוטומטיות להחלפת כסף (לא טרוולים).
כדי להגיע לנתן רואד תעלהעל רכבת קלה ותוך 30-45 דקות אתה מגיע. -
מ-SHENZHEN להונג-קונג:Reראשית - תודה.
שנית - האם המעבר בין תחנת הרכבת בשנזן (סין) לבין תחנת הרכבת הקלה בצד ההונג-קונגי נעשה כולו רגלית, או שיש צורך בעוד ''אמצעי תחבורה'' בדרך? -
מ-SHENZHEN להונג-קונג:Reהמעבר נעשה רגלית, בסה''כ זה נמצא באותו מתחם-צד אחד שלו תחנת הרכבת הסינית, ביקורת דרכונים באמצע, ומצד שני תחנה של רכבת קלה ההונג קונגית.. -
מ-SHENZHEN להונג-קונג:Reאני הגעתי עם אוטבוס לילה לשנזן ונאלצתי לקחת מונית לגבול. -
מ-SHENZHEN להונג-קונג:Reאני הגעתי עם אוטובוס לילה מ-Yangshuo ל-Shenzen, ולא הייתי צריך לקחת מונית.
אם אתה לוקח אוטובוס לילה, אז תברר אם זה מגיע לתחנת רכבת/מעבר גבול.
אצלנו עצרו שם וירדו רק קצת נוסעים, אולי השאר לא ידעו שצריך לרדת והמשיכו הלאה (תמיד לשאול גם כשלא מבינים אותך). -
מ-SHENZHEN להונג-קונג:Reכמו שאמרתי- המעבר גבול צמוד לתחנת הרכבת, ולא לתחנת אוטובוסים. -
ועניתי בהנחהשהוא מגיע ברכבת ולא באוטובוס. -
מ-SHENZHEN להונג-קונג:Reשמעתי שיש רכבת לאזור סנג`ן (אולי סנג`יאן)הלוקחת כ- 45 דקות. האם צריך ויזה כי הרי זה בסין?והיכן כדאי לעשות הויזה - בארץ או בHK? האם זהו האזור הזול לקניות? שמעתי שיש אזור כזה....ליד HK
תודה ושנה טובה