חודשיים בתאילנד, כדאי?
-
החלטתי לנסוע חודשיים לתאילנד,במקום חודש תאילנד וחודש נפאל. על מה אתם ממליצים שם? דברים מיוחדים, כיפים וגם לא שגרתיים, מעבר למסלול של צ`אנג מאי, קו-סמוי-קופנגן, בנגקוק... אני אודה לכם מאוד אם תעזרו... תודה לוטן. -
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reקודם כל תיאלנד זה מדינה מעניינית ויש אנשים שתיכננו להיות שם חודש ובסוף נישארו שנים אז חודשיים זה סבבה גם כן, עכשיו לגבי המלצות אני ממליץ לך למשל שאתה הולך לקופנגן ללכת גם לצד שני שלו בהרים ולמצוא לך שם איזה זולה בקצה של האי וביכלל לכל אי שאתה תיהי בו יש המון צדדים שלא הרבה מכירים כי רובם הולכים לחופים הראשים עכשיו יש לך גם את האי קו צאנג שלא הזכרת שם ועל הדרך יש לך את פאטיה ששם שווה לך להיות,ובצפון חוץ מצאנג מאי יש לך עוד הרבה מקומות גם שם אתה יכול להקדיש יותר זמן וזהו יש עוד המון זה יכול לקחת שעות אז אם תרצה המלצות לגבי עוד משהו ספיציפי יותר תגידי לי -
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reקודם כל תודה רבה על העזרה!
אני יודע שבצפון בנוסף לצ`אנג מאי יש את צ`אנג ראי, יהיא גם יפה ואני הולך להיות באיזור של שתיהן ככה 11 יום, בנוגע לפאטיה, הבנתי שזאת מין עיר שמתעסקת בעיקר בסקס והיא ממש מגניבה, והאיים הם האיים כמובן :-)...
עניין אותי לדעת אם יש מה לחפש במזרח תאילנד... -
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reקודם כל כן האיים הם האיים אבל יש הבדל גדול מאוד בין האיים וגם בין החופים שבתוך באיים לכן חשוב להכיר את כל הצדדים של האי כדי לא לפספס ולגלות דברים חדשים, אני אישית תמיד מעדיף את החופים המרוחקים יותר ולא הראשים כי אז הם צפופים מדי וממוסחרים מדי לטעמי וגם בחופים האלה בדרך כלל הנופים פחות מעניינים, עכשיו לגבי מיזרח תיאלנד אני רציתי מאוד ללכת אבל לפי מה שהבנתי הם לא מדברים אנגלית שם כימעט אז וויתרתי על זה אבל בטוח יש שם מקומות מעניינים כי שמה דווקה התיאלנדים בטח עוד יותר נחמדים ולא מיתסכלים עליך רק בתור ארנק על כל מיקרה מציע לך באמת אם אתה הולך לחודשיים לקנות ספר וללכת למקומות שונים וחדשים שלא כולם מכירים ולגלות לבד דברים חדשים -
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reסע בצפון תאילנד לפאי זאת עיר מהממת כיף שם והנופים מהממים... -
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reנהוג לכנות איזור גאוגרפי זה כאיסאן=צפון מזרח תאילנד, אם לזה התכוונת אז זוהי תאילנד הלא תיירותית והיותר אותנטית אך עם הרבה פחות אטרקציות ויותר לאלה שרוצים לראות את התרבות התאית במיטבה עם ההשפעות הקמבדיות לאוסיות והתרבות החמרית העתיקה על הממצאים הפחות מתוחזקים שלה. יש בתוכה מקומות יפים ויש כמובן מנזרים שבהם מספר מערבים שנשארו שם שנים. -
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reפאתיה-אם אתה מנתק אותה מהסקס עדיין מעניינת ומתפתחת, אך ללא ספק זכתה לעדנה בגלל הסקס, כך שכמויות התיירים הפוקדים אותה הביאו לפיתוחה המדהים.
אני מכיר גם זוגות או סתם שותפים שטיילו בה ונהנו, אך האמת הרוב אומר למה להגיע לכאן עם אישה כאשר יש מבחר סקסי כזה, אבל כל אחד וטעמו???!!!........ -
חודשיים בתאילנד, לדבירחשבתי ללכת לגור שם מה דעתך? רק הבעיה שלא בא לי על תיירים ואני רוצה שקט ואולי איזה נהר או אגם בקרבתי אני יכול למצוא אתזה שם אתה חושב? המעיינות החמים שם לא מענינים אותי כי זה בטח מפוצץ בתיירים אני מדבר על איזה נהר שקט בקרבת מקום יש כזה דבר שם? -
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reתקשיבו, באמת תודה... זה הטיול הראשון שלי למזרח (אני לפני צבא), ואנשים עזרו לי פה ברמות אז תודה רבה לכולם...
לוטן -
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reתקשיבו, באמת תודה... זה הטיול הראשון שלי למזרח (אני לפני צבא), ואנשים עזרו לי פה ברמות אז תודה רבה לכולם...
לוטן -
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reתעשה חיים רק שאתה הולך לזונות התיאלנדית שחכתי להגיד לך על הליידי בוי אז תיזהר ותבדוק אותם כמו דוקטור חח -
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reאהבתי, ליידי בויז... נראה לי אני אשים לב על מה אני הולך... -
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reחחח נראה לי אתה הולך ליפול חזק -
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reהן עד כדי כך דומות???
איך מבדילים שלא יהיו לי פאשלות... -
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reחחחח אני רואה נילחצת והתשובה היא כן ולא רק זה עושים להם גם חור אז תיזהר טוב טוב העצה הכי טובה זה ללכת עם תירות וזה ממש לא בעיה בתיאלנד אבל אם בא לך על תיאלנדית אז תבדוק שזה לא תיאלנדי חח כי גם להם עושים חור כמו לכל בחורה אז תבדוק רטיבות חח -
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reטוב עכשיו הלחצת אותי חבל על הזמן, לא שללתי תיירות אבל תמיד היה לי משהו למלוכסנות... הן לא אומרות שהן חצי גברים?!?!?! -
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reחחחחח בטח הבחורות פה בפורום קוראות את עכשיו ואומרות איזה מגעיל חח אז אני מיתנצל פשוט צריך להזהיר אנשים אין מה לעשות ונחזור לעינינך לא הם לא אומרת יש דרכים לדעת אם אתה באיים ותיאלנדית לא רוצה ממך כסף סיוכי מאוד גבוה שזה לידיי בוי שנידלק עליך חח ויש גם כאלה שיקחו ממך כסף אז גם מזה תיזהר ועל תסמוך רק על זה על כל מיקרה כמו שאמרתי הכי טוב זה תיירות אבל כמובן שתרצה גם תיאלנדיות והם גם יפקצו עליך במועדנים וכו אז כמו שאמרתי מקודם תבדוק אתם כמו דוקטור חח תדליק את האור ותציץ להם ב חח -
חודשיים בתאילנד, ודרך אגבאם תמיד היה לך משיכה לאסיתיות אז תנסה למצוא לך יפניות ויש הרבה כאלה והם הרבה יותר יפות מהתיאלנדיות התילאנדיות אולי נראות טוב עם בגדים אבל שהם מורידות את הבגדים יש להם ריח של עכברים על האש חחח -
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reתודה רבה, אני רק רוצה לציין שאני לא בקטע של זונות, אז אל תראו אותי ככה, פשוט אריק הפחיד אותי פחד מוות עם ההודעות שלו על תאילנדיות... -
חודשיים בתאילנד, כדאי?:Reחחחח נו אז אתה צריך להודות לאריק שאולי הציל אותך מאיזה ליל אהבה עם תיאלנדי, על כל מיקרה עם אתה רוצה לחסוך לעצמך כאב ראש לך לקופנגאן שמה אין לא תיאלנדי ולא תאילנדית רק תיירות נחמדות שבאות להנות אי הכי מומלץ לפי דעתי