ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לינה ליד אפטלינג

פורום טיולי משפחות
    4
    8
    7669
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יערי
      יערי נערך לאחרונה על ידי

אשמח להמלצה ללינה למשפחה בסביבות אפטלינג
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אורן מרום
        אורן מרום נערך לאחרונה על ידי

יערי, ביקשת? קיבלת! מאורן 🙂
        תגיד לי יערי, איך אני יכול ללכת לישון רגוע כשאני יודע שאתה מחפש לישון ליד אפטלינג?? Shocked Cool ... עד שלא תמצא משהו, אני לא אוכל להירדם ולהירגע Laughing ,

אז הנה המלצה ללינה ליד אפטלינג: אנחנו ישנו פעמיים (בפעם האחרונה במאי 2007) במלון שנקרא De Kroon בעיירה קצהובל (Kaatsheuvel), שבשטחה נמצא פארק אפטלינג. מדובר במלון משפחתי סטנדרטי, נעים, נקי וחביב מאוד, אבל יתרונו המובהק על כל המלונות בעיירות באזור אפטלינג (למעט מלון אחד שאפרט בהמשך) הוא בכך שהוא ממוקם 5 עד 7 דקות הליכה מפארק אפטלינג (בהליכה איטית ונינוחה מאוד) וזה פשוט תענוג. הרכב בחניה החופשית ליד המלון והולכים ברגל.

אם רוצים, ניתן (וכדאי מאוד) לקנות במלון גם כרטיסי כניסה לאפטלינג (כך עשינו פעמיים) ואז בכלל, סוף הדרך Cool Smile ... חגיגה בסנוקר, סליחה, באפטלינג Laughing ...אין צורך אפילו לעמוד בקופות, היישר לשעשועים ולמתקנים (אוי, נשבע לך שאני כבר מקנא בך Razz Rolling Eyes Very Happy ).

אבל, צריך (קצת) פרופורציות בחיים ולכן:
        • חשוב לי להדגיש כי החדרים סטנדרטיים וממש לא מדהימים מבחינת עיצוב הפנים והאבזור שבהם, למרות שיש מספר גדלי חדרים. לא מדובר במלון מפואר או נוח במיוחד, מלון משפחתי קטן, רגיל, נעים וחמוד שייחודו במיקומו. בפעם האחרונה ישנו שם 2 מבוגרים ו-3 ילדים בחדר שנקרא חדר מרובע (Quadruple או 4 persons). יש להם כמה חדרים כאלה לארבעה אנשים שניתן בהם להוסיף מיטה נוספת לאדם/ילד חמישי. חד משמעית. כך אנו עשינו.
        • המקלחת רגילה ולא מושכת בעליל. זה לא חדרי אמבטיה של מלונות 5 כוכבים Rolling Eyes ...
        • ארוחת הבוקר חביבה וטובה, בסדר אבל לא יותר מזה (בכל זאת, מלון 3 כוכבים הולנדי), דסק קבלה קטן צמוד לדלפק הקטן של הבר שם בכניסה (וכן, יש בירות, בדקנו שוב ושוב את ערנות מנהל המקום שהוא גם הבעלים עם אשתו וגם הברמן Shocked Laughing ). יש למיטב זכרוני פינת משחקים ליד חדר האוכל לילדים קטנים, אבל בינינו, כשיש פינת משחקים כזו גדולה במרחק כמה דקות הליכה, לא חראם להתעסק בזוטות?? Laughing Laughing
        • אבל כאמור, באמת שההכל מתגמד לעומת היתרון הענקי: המיקום, המיקום, המיקום!! תדמיין שהרכב השכור שלך בחניה ליד המלון בחינם ואתם צועדים בהליכה נינוחה של 5 עד 7 דקות מקסימום ואתם באפטלינג!! אין יותר קרוב מזה, במחיר הזה (אלא אם תלונו במלון אפטלינג הצמוד ממש לפארק, אבל זה ליגה אחרת וגם המחיר אחר Shocked Rolling Eyes Laughing )... בהחלט שווה!! בינינו, גם בפעם הבאה כשנגיע לאפטלינג (וברור לי שנגיע שוב, בפעם הרביעית Very Happy ), בטוח שנישן שם, במלון דה קרון, בשם הנוחות. ושוב, שלא נטעה, המלון בסדר גמור, שלא חלילה תבין לא נכון. לא הייתי נוסע עם משפחתי (ועוד פעמיים) למלון שהוא איזה חור מגעיל ועלוב. המקום יפה, מסודר, נקי, נעים והיחס של המארחים סימפטי וטוב, מסבירי פנים ואדיבים. פשוט כוונתי מבחינת תיאום ציפיות היא שמדובר במלון משפחתי של 3 כוכבים ולא במשהו מפואר או יוקרתי או פנסי מדי וכאמור, אני בטוח שגם בפעם הבאה נלון שם וזה אומר הכל מבחינתי Cool .

שילמנו לפני שנתיים 273 יורו לשני לילות פלוס ארוחת בוקר לחדר של חמישה (136.5 יורו ללילה עם ארוחת בוקר לחדר של חמישה) בסוף חודש מאי.

הנה הלינק למלון דה- קרון (De Kroon) בקצהובל באתר בוקינג:
        http://www.booking.com/hotel/nl/kroon.html?aid=330268;sid=7964a916f1ad326367fd397542cb331d

מצאתי לך גם את הלינק של האתר שלהם, תראה איפה יותר זול (באתר של המלון נדמה לי שיש תוספת קטנה לסופי שבוע בקיץ. תקרא טוב את עמוד המחירים) ומה מדיניות הביטולים או המקדמות ותזמין איפה שבא לך: http://www.hotelkaatsheuvel.nl/indexe.html

אגב, לא רחוק, יש מסעדה סינית טובה מאוד ובכלל, העיירה נראית חמודה להפליא...

וזה לינק לכללללללל 3 המלונות למשפחות בעיירה קצהובל Laughing : http://www.booking.com/city/nl/kaatsheuvel.html?aid=330268

אפרופו מלון אפטלינג שציינתי כבדרך אגב למעלה, אם הילדים מוכנים לתרום את דמי הכיס (בעצם, אתה צריך לתרום את דמי הכיס שלך Razz Rolling Eyes ...), יש כמובן את מלון אפטלינג היוקרתי והיקר יותר, צמוד צמוד לפארק עצמו, אבל הוא יקר בהרבה (למרות שאם בא לך לפנק ולהתפנק, חופשי...). אני תמיד מפנטז עליו וכמו בכל הפנטזיות, אני תמיד מסיים במלון דה קרון (במקור, השתמשתי באופן טבעי בפועל אחר, אבל לא רציתי שאנשים יפרשו זאת אחרת ממה שהתכוונתי Embarassed Shocked Laughing Laughing ... בכל זאת, מלון משפחתי Very Happy ... התכוונתי שאני מפנטז ללון במלון אפטלינג ובסוף, תמיד לן במלון דה קרון... ככה זה כשההורים לא מעניקים לי כבר דמי כיס..)... לפנטז תמיד אפשר, נכון? על המלון, על המלון Rolling Eyes .... מי יודע, אולי פעם, לקראת הפנסיה כשהילדים כבר יגדלו, אבוא לאפטלינג רק עם אלה ואז נתפנק לנו שם Cool ...הנה הלינק: http://www.booking.com/hotel/nl/gtefteling.html?aid=330268;sid=7964a916f1ad326367fd397542cb331d

המלצה חמה: להתמקם כבר בלילה לפני ההגעה לאפטלינג באחד מהמלונות הסמוכים לפארק, כך שבבוקר תגיעו ראשונים ונינוחים ויהיה לכם את כל היום לפניכם... ניתן ללון שם גם את הלילה שאחרי ואז בבוקר להמשיך בנחת ליעד הבא (במיוחד בסופי שבוע בקיץ, כשאפלינג פתוח עד מאוחר)..

מצורף לך הלינק של המלון גם למטה.

תהנו! Very Happy
        אורן

• מלון De Kroon קרוב מאוד (מאוד) לאפטלינג מאתר בוקינג
        • ג'מוס
          ג'מוס נערך לאחרונה על ידי

לינה ליד אפטלינג
          היתרון אצל אורן
          רק מלקרוא את התשובה אתה חוסך לילה Laughing Laughing
          אצלי רק תקליק - ויצא לך קצת יותר...

http://www.lametayel.co.il/%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%9F+%D7%91%D 7%90%D7%96%D7%95%D7%A8+%D7%94%D7%90%D7%A4%D7%98%D7%9C%D7%99% D7%A0%D7%92+%D7%A4%D7%A9%D7%95%D7%98+%D7%90%D7%91%D7%9C+%D7% A0%D7%95%D7%97

ג'מוס
          • אורן מרום

לג'מוס מאורן 🙂
            ג'מוס יקירי בוקר טוב,

מדדתי... זה לא ארוך, לפחות לא כמו שאתה חושב Rolling Eyes Razz Shocked ... הזמן, אני מתכוון, הזמן שלוקח לקרוא את מה שכתבתי ליערי Razz Cool Laughing Laughing

מדדתי, שלוש דקות ורבע, כולל הסלט שאחרי Very Happy (חסה, כרוב, גבעולי סלרי, עלי רוקט, בצל ירוק, עגבניה, פלפל גרוס, מלח, שמן זית ולימון שלם - מה לעשות, אני יודע שזה נשמע פחות סקסי מ"הסיגריה שאחרי", אבל זה יותר דיאטטי ובריא Shocked Rolling Eyes Cool ).

עכשיו, אני יודע למה נתקעת על זה שעות, זה בגלל הקטע עם הפנטזיות שלי במלון באפטלינג, בלבל אותך קצת, הוציא אותך מריכוז Razz Confused Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing ... חזרת וקראת, שוב ושוב..ככה זה, יקירי, מרוב חיפוש אחרי טיסות זולות שכחת כבר מה זה פנטזיות יקרות Laughing Laughing Cool ...

יום נפלא שיהיה לך ולכולם!! Smile

רק בשמחות,
            אורן
            • ג'מוס
              ג'מוס נערך לאחרונה על ידי

לג'מוס מאורן 🙂
              אני אגיד לך איפה נתקעתי?
              נתקעתי בפנטזיה שאתה מקבל רק מלראות את הצריחים
              של המלון של האפטלינג...

שיהיה אחלה יום
              שרק נמשיך לצחוק

ג'מוס

מלון אפטלינג
              מלון אפטלינג(גודל:30.48KB)

מלון אפטלינג
              • הגר
                הגר נערך לאחרונה על ידי

לאורן (?????) - ברכה ובקשה לעזרה
                אורן,

קודם כל הייייי, נדמה לי שלא ביקרת כאן לאחרונה אז ברוך השב Smile ,

ועכשיו לשאלה, אז ככה ... ראיתי שהצעת ליערי לעשות סוג של דמיון מודרך אז חשבתי למה רק יערי, גם אני רוצה Surprised ... בקיצור, דמיינתי לי בכייף את הרכב השכור שלי חונה בחניה ליד המלון והתחלתי לצעוד לכיוון האפטלינג ... אבל בגלל ששכחתי לקחת את הגי.פי.אס אז עכשיו אני סתם תקועה פה באיזושהי צומת Shocked Shocked ולא יודעת איך להמשיך Shocked Shocked Rolling Eyes ...

אפשר עזרה?
                • אורן מרום

להגר, דמיון מודרך במיוחד עבורך 🙂
                  הגר היקרה,

קודם כל, תודה על הברכות!! Embarassed Very Happy

מצטער שלקח לי זמן לענות. פשוט, כל הלילה עשיתי לעצמי אימונים בדמיון מודרך ודמיינתי איך זה ייראה שוב ללכת ממלון דה קרון לאפטלינג Rolling Eyes Cool ... אז האמת שזה די פשוט: את יוצאת מהדלת האדומה של המלון, משמאלך עץ הולנדי אמיתי, כשגבך לדלת המלון את חוצה את הכביש וממשיכה ללכת באותו צד של המדרכה. בצומת הראשונה שתראי, תפני ימינה לרחוב קטן ושליו עם בתים הולנדיים חמודים וחצרות מטופחות. רחוב לא ארוך והולכים אותו עד סופו. בקצה שלו יש צומת, לוקחים שמאלה ויש שם מנהרה להולכי רגל שתוביל אותך בבטחה לארץ המובטחת, ארץ החלומות של אפטלינג Very Happy Smile ... אגב, את גם יכולה לחצות את הצומת באלגנטיות, בנינוחות ובזהירות, רק אל תשכחי להביט ימינה שמאלה ושוב ימינה.. הישירי מבטך קדימה ומולך תראי את חניון האוטובוסים והחניה הגדולה של אפטלינג ומה מסתתר ביניהם מאחור?? יפה מאוד, ארץ הפנטזיות של אפטלינג Cool .... במחשבה שניה, תעברי במנהרה, למה לחצות צומת??

את התור בקופות אני משאיר לך... Laughing Laughing
                  שריינתי לכם חדר לארבעה במלון.. לא טוב, אל תשלמי Laughing Laughing ..

מקווה שנהנית כמוני Rolling Eyes Laughing Cool ...

ומאפטלינג חזרה לסידורי יום שישי. סופשבוע נעים,
                  אורן
                  • מלון דה קרון ליד אפטלינג
                  • אורן מרום

לג'מוס מאורן 🙂
                    ג'מוס,

Laughing Cool

במיוחד עבורך, שתי תמונות מאפטלינג Smile

סופשבוע נעים,
                    אורן

וגם זה.jpg לג
                    וגם זה.jpg(גודל:23.72KB)לג'מוס.jpg(גודל:20.78KB)

וגם זה.jpgלג'מוס.jpg
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון